mia Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) sada smo svi lepo stavili mozak u izlog. u sustini, to pravilo o poskupljivanju je glupo, i sluzi samo kao blagi dobitak za grupu i golem dobitak za tapkarose i ljude koje 'boli glava, pa ne mogu na koncert. majku mu, sta da radim, prodacju kartu ". ali je uopsteno, tako da , jbg.... Edited July 22, 2006 by mia Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Heh kada vec spominjete tapkarose. Juce je ortak bio do skc-a tamo su verno cekali tapkarosi i molili da im damo 50karata za koncert, rekavsi da ce nam platiti po 3.000 din za kartu. Rekli smo da je rasprodato i da nema karata vise, oni su nas nakon toga pitali da li hocemo onda da stavimo 50ljudi na spisak i da nam plate . Ni to naravno nismo uradili. Jedan od razloga zbog koga su karte pustene je bas taj , a i u svim normalnim zemljama se tako i radi, karte se pustaju minimum 3-4meseca pre koncerta, ako ide losa prodaja koncert se blagovremeno otkazuje. Isto cemo uraditi i za Therion/G.Digger, W.A.S.P, Saxon, Tankard, Vader. Samo je problem sto je ovo prvi put da se nesto tako desilo kod nas. Pa je ljudim cudno. A razmislite malo kupili ste kartu za Guardiane i sada bez problema mozete ici i na morbide i na wasp i na bilo koji koncert koji predstoji, zamislite da su karte bile pustene i isto vreme za wasp i b.guardian ?! Mislili bi ste se na koji da odete, tako ?! Ovako idete na oba :)hahaha. RNA: Pa nismo limitirali tih 200karata, toliko nam je ostalo jos. Edited July 22, 2006 by Frubi666 Quote
RNA Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Е, тако кад лепо објасниш нема проблема. Не желим никог да прозивам, јер ценим ваш досадашњи рад, али је све било врло чудно, јер се није пре дешавало код нас. Quote
StarbreakeR Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Pa istini za volju nikada pre nije bilo ovoliko koncerata u 1 godini... ...navikne se narod... Nego jel izasao taj prokleti spot? Quote
chatjunkie Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 E, idem u Bec da ucim nemacki da mogu da pricam sa Guardianima kad dodju Quote
chatjunkie Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Pa, ne bas dobro...... Veruj mi, pokusavala sam 8 godina....... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Blind_Guardian heh pogledajte u donjem desnom uglu sta se nalazi ;)ahhah. Quote
voodoo_ Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Eto šta bude kad svako može da piše po vikipediji Inače ovaj novi album je skroz dobar. Naravno, suludo je očekivati novi NIME, ali i ovo je veoma slušljivo. Quote
StarbreakeR Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ma sta ce mi novi NIME ovo je neprevazidjen rad...!!! Heh lepa karta... Quote
militant Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Nightfall se desio jednom. Takav album se nece ponoviti. Izgleda da je ovo najlepsa BG karta ikada. Quote
Bejbe Kompajler Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 ljudi, jel postoji u BG-u neki dobar Nlind Guardian tribute bend??? Quote
militant Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Nisam cuo ni za jedan. Mada bih voleo da cujem, tesko da neko moze da otpeva bilo sta od Hansija a da se kaze da je dobro. Quote
Bejbe Kompajler Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 moj ortak se uvezbava sa nekim momcima..svirace Guardiane i Sabbath, waljda.... jedwa chekam da ih chujem,,, Quote
Narsil Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 moj ortak se uvezbava sa nekim momcima..svirace Guardiane i Sabbath, waljda.... jedwa chekam da ih chujem,,, e to je do jaja samo jos da zna da peva! Quote
Bejbe Kompajler Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 ne znam kako pewa, nikada ih nisam chula... jawic ti kad budu swirali, SRCE ... Quote
Narsil Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 ne znam kako pewa, nikada ih nisam chula... jawic ti kad budu swirali, SRCE ... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Blago nama sta ce da radimo sa toliko tribute budjola pitam se samo... Quote
DragonHeart Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Nigdje vise tribute bendova nego u Srbiji... Gluposti Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ja mislim da su kod nas ljudi uspeli svaki bend da oskrnave ! Quote
DragonHeart Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Muzika za takve pacere nije kreacija vec destrukcija, s toga i ne cudi sto su svaki bend oskrnavili Quote
militant Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Cemu takav stav? Fanovi su to, sviraju pesme svojih omiljenih bendova...kako-tako ali sviraju. Jes' mnogo ovih tribjut bendova. Quote
DragonHeart Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Tribute bendovi su totalna glupost i zamlacivanje naroda. Nek' ti likovi koji hoce da sviraju i da se ozbiljno bave muzikom prave autorske kompozicije i na to trose vrijeme. Quote
Angelystor Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 I ne treba njima smarati ovu temu.. BTW Stribog svaka chast za potpis Quote
Recommended Posts