Vule iz Kule Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Hvala ti Vule car si!!!Prenecemo svima! Ma nije to ništa, ne mogu da dozvolim da neko zakasni zbog neinformisanosti! Vidimo se sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Zna li neko hoce li moci da se udje u SKC za vreme Astral Doors-a? Neki moji ortaci ne mogu da stignu do 8 pa da ne bi blejali ispred sale dok sviraju Gardijani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 A zasto ne bi mogli da udju? Nije mi jasno... Pa, mozes da udjes kad god hoces, cim otvore vrata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ako budu gorko plakali i treptali ko stenci - mozda ce ih i pustiti Salim se. Nemaju razloga da ih ne puste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ja svakako dizem sator ispred SKC-a u 7 ujutro, za svaki slucaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Pa na koncertu Destruction i Candlemass jedan moj drugar je u pauzi pre Candlemass-a izasao 5 metara ispred ulaza (mislim na onaj gde postave rampu isred stepenica a ne na ulaz u zgradu) i pederi nisu hteli da ga puste da se vrati!! Naravno, imao je kartu kod sebe. Tako da covek nije gledao Candlemass i niz ceo put kuci me je ispitivao kako je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ako budu gorko plakali i treptali ko stenci - mozda ce ih i pustiti Salim se. Nemaju razloga da ih ne puste. Pa i ako ih ne puste, komotno mogu da tuže organizatora za prevaru, što na karti piše jedno a u real lifeu drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatjunkie Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 E, stvarno, uopste nije u redu sto su napravili takvu gresku, kako sada biti siguran da ce svi biti obavesteni, ja sam slucajno saznala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ja da nisam slučajno naleteo ovde, ne bih ni znao. Što je najgore, trebalo je da se nađem sa brdom ljudi da idemo i svi bi kolektivno ispušili da im sad nisam javio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ma, sutra je Blind Guardian koncert u Beogradu, to sto vi sada pricate su manje bitni detalji, pa ne ide se prvi put na neki koncert u zivotu, valjda znate do sada sta i kako... Bice to super dogadjaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 e ljudi dal je neko voljan da mi kaze kad se nalazite(bilo koje drustvo) posto moje jelte bivse drustvo nije htelo da daje pare za koncert...debili.... al to nije poenta...poenta je da vas sto vise upoznam koji volite guardiane bice mi zaista zadovoljstvo...mozete i na pm da mi javite:))) inace to za pomeranje vremena je stvarno nehumano....sinoc sam dosla sa ekskurzije i da eto nisam presla preko nekolijo poslednjih stranica dosla bih mozda pred kraj:(((hvaljen bio ovaj forum:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 e ljudi dal je neko voljan da mi kaze kad se nalazite(bilo koje drustvo) posto moje jelte bivse drustvo nije htelo da daje pare za koncert...debili.... al to nije poenta...poenta je da vas sto vise upoznam koji volite guardiane bice mi zaista zadovoljstvo...mozete i na pm da mi javite:))) inace to za pomeranje vremena je stvarno nehumano....sinoc sam dosla sa ekskurzije i da eto nisam presla preko nekolijo poslednjih stranica dosla bih mozda pred kraj:(((hvaljen bio ovaj forum:))) 1) Tačnije, da nije bilo jednog člana sa foruma ti ne bi ni saznala. 2) Ne bi stigla pred kraj, oni imaju i predgrupu 3) I ja bih voleo tebe da upoznam, ali to baš ne bi bilo zgodno u onoj gužvi 4) Prenesi moje pozdrave tom tvom društvu i reci im da želim da se lepo provedu sutra sedeći na trgu, pijuckajući pivo, noseći martinke i shiny majice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Pa bre legende chak i ako koncert pochinje u 10, vi necete valjda tolko lenji da budete da dodjete tamo tachno u 10...osim ako vas kanda boli kurac kad cete da stignete i odakle cete da posmatrate svirku. Cilj je kao i uvek prvi red...ili najbolje sto ostane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 E moj Kai... ako na W.A.S.P.-u nisi uspeo da se izboriš za prvi red, ovde tek nema šanse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Da...ali tu sam ja muhahahaha... ...Demolition Time!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Vik@ Pa bre ti me zadrza ispred A unutra izgubih vreme kupujuci majce i trazeci Nekrona kasnije. No imao sam sasvim dobru poziciju, sve videh, uzivah..ne bunim se. ..for all CHILDREN OF DEAAAAAATH!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Nisam te ja zadrzao, obojica smo usli cim su se vrata otvorila. Ali to sad nije ni bitno... bitno je da sutra (nakon sto ja budem imao kontrolni, pismeni i budem ispitivan iz jos par predmeta) gledamo BLIND GUARDIAN!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Nisam ni ja bio ultra ozbiljan prijatelje Ja sutra samo bilogiju da prezivim i srpski da odgovaram..a onda...a onda...SHALL WE DARE THE DRAGON? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 ljudi sutra aaaaaaaaaaaaaa vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 A vi idete u skolu?Daj bre mi uzeli nedelju dana odsustva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 ma idem pre podne do pola 12 onda busom u pola 1 za bg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Mi busom u pola 10 za Bg...Mordor i Felix ce biti poharani!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 eh ja nemam love za to! nego ce da se okupimo negde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Mi busom u pola 10 za Bg...Mordor i Felix ce biti poharani!!!! Mordor? To samo ako si Baja Patak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts