RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Па, Војвод баш и није претерано активан, тако да мислим да ће на неко време да се посвети Озију. Quote
blondie Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 sta ba? ja gledala ozija nedavno na ozzfestu ali nije bio jason da ga nisam promasila u mraku? Quote
Night Prowler Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ne mogu da verujem da legenda heavy metala stoji u rock podforumu...Oh well, nisam drugo ni očekivao od ovako jadnog foruma...Što se tiče Ozzyja, više gotivim njegov rad u Sabbathima, ali ni solo karijera mu nije loša...Novi album je sasvim OK... Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Novi album Ozzyja je totalni ocaj, u poredjenju sa njegovim albumima iz 80-ih ovo je veliko razocarenje. Quote
lemmy sixx Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Oh well, nisam drugo ni očekivao od ovako jadnog foruma.. Pa koji kurac onda dolazis ovde? Quote
Hudini Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Novi album Ozzyja je totalni ocaj, u poredjenju sa njegovim albumima iz 80-ih ovo je veliko razocarenje. I pretposlednji je bio očajan, a i Ozzmosis je jedva mogao da prođe kao kompletan album. Bolje neka ga MTV isključi sa aparata da učini i njemu i fanovima uslugu. Quote
lemmy sixx Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 "Down To Earth" je odlican,isto kao i "Ozzmosis". Quote
Rox Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Gledao sam Ozzyja na Ozzmosis turneji i nije svirana nijedna pjesma sa tog albuma , nikad mi nije bilo jasno zasto jer turneja je kao povodom izdanja albuma. Inace, meni je taj album ok, posljednji Ozzyjev koji mi se svidja mada ne kao stari albumi. No more tears mi je zadnji da je do jaja. Quote
lemmy sixx Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 Meni je "Down To Earth" super album...u pocetku mi se nije svidjao,ali vremenom mi je bas legao.Odlican je album,ima sjajnih pesama.Pre svih "Facing Hell",fenomenalna stvar.Sjajne su i "Get's Me Through","That I Never Had","Alive" i "Black Illusion"."Can You Hear Them" ima bas Sabbathovsku atmosferu,super stvar. Quote
gavrosaurus Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Ех, и тај "No More Tears" набављам већ 15 година и никако да га набавим, мајку му ... Quote
gavrosaurus Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Немам појма, никако да се сетим у право време. Е написаћу подсетник за сутра! Јебо сам му маму! Quote
enclave Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 pa downloaduj ga sada majku mu. Quote
gavrosaurus Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Ево га: http://rs100.rapidshare.com/files/27289377...iaportal.ru.rar www.mediaportal.ru Quote
lemmy sixx Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 Skidaj to,album je cista genijalnost. Quote
Hudini Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Meni je "Down To Earth" super album...u pocetku mi se nije svidjao,ali vremenom mi je bas legao. Meni se taj album u početku sviđao, ali kasnije mi je toliko dosadio da više ne mogu da ga varim. Quote
Vlaja Buraz Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Meni je taj album neslušljiv zbog vokala. Znači, The Ultimate Sin, e, to je stvarno dobro otpjevan album. Nakon toga neka silazna linija, s tim da je Down to Earth tačka neslušljivosti. A, da budem iskren, ne sviđa mi se ni produkcija, zvuk gitara mi je bezveze. Doduše, mislim da je ovaj novi ubjedljivo najgori, Down to Earth sam i poslušao par puta, ovaj novi ne mogu nikako da slušam duže od 10 minuta u komadu. Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2007 Author Report Posted September 28, 2007 Vokal neslusljiv?Ozzy je to,nema nekih velikih promena u njegovom glasu. Quote
Hudini Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Ozzijev vokal je po defaultu neslušljiv. Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2007 Author Report Posted September 28, 2007 Meni je sjajan...uvek bio,i uvek ce biti. Quote
gavrosaurus Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ozzijev vokal je po defaultu neslušljiv. Да, делим то мишљење. Мени је и Black Sabbath тежак за слушање само због тога, све је ОК али глас ... Quote
_powerslave_ Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Mislim da malo preterujete. Quote
Vlaja Buraz Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ma, pusti, metalci. Ne može to drugačije. Quote
lemmy sixx Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 Mislim da malo preterujete. Poprilicno preteruju. Quote
gavrosaurus Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ех сад ... Не одговара ми, мора ли да ми одговара? Мада, синоћ сам одслушао "No More Tears" и насловна ствар и "Mama, I'm Coming Home" су стварно добре песме. Quote
Recommended Posts