djuk Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 na tasu su oduvali, kao i u hali mnogo godina pre toga. grozno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 ne razumem. tebi je ono bilo ok? na tašu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 У Дубајиу има металаца? Гарант има да свирају у Бурј Ел Арабу ... има добре шушке да легну на рачун. А убитачно-мешана комбинација, Лемија ми. Nisi gledao Global metal. Na taj jedini festival tamo u centralnoj/istochnoj Aziji dodju svi metlaci iz Azije(iskljucjuci Japan), i okolnih drzava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 mislim da je ipak bilo malo tog "tezgaroskog" momenta,ali nema to toliko veze sa nama,i na drugim koncertima je lemi gresio (pogresi strofu,ne otpeva pola refrena,itd).ali,to se ne desava kad se koncert snima,jel miki i fil su svirali iz sve snage,lemi vise ima onaj "zabole me" stav-ako pogresi negde,i treba tako.da je srece pa da sviraju ovde redovno,mogli bismo da uporedimo.koliko pamtim ozvucenje nije bilo najbolje,ali tad stranci nisu ovde mnogo svirali,kvalitetnije ozvucenje je postalo standard kasnije (ali ne i pravilo). trenuci za pamcenje:panduri koji ispred dragstora opusteno pricaju s nama,sacrifice drum solo,lik koji me je prakticno podigao na tribine posle koncerta (hvala mu do neba!),skinsi koji su uzivali u koncertu,sjajna atmosfera,butleg ocajnog kvaliteta na dva diska...i matori lemi koji je izgledao u dlaku isto kao pre 20 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 ne razumem. tebi je ono bilo ok? na tašu? de ok, bilo je savrseno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 trenuci za pamcenje:panduri koji ispred dragstora opusteno pricaju s nama,sacrifice drum solo,lik koji me je prakticno podigao na tribine posle koncerta (hvala mu do neba!),skinsi koji su uzivali u koncertu,sjajna atmosfera,butleg ocajnog kvaliteta na dva diska...i matori lemi koji je izgledao u dlaku isto kao pre 20 godina Za mene je citav taj dan kad je Motorhead bio na Tashu jedan veliki trenutak za pamcenje, ali bih ipak izdvojio scenu olesenog klinca od 14-15 godina koji sjedi pred kapijom Tasha naslonjen na zid, sav u vlastitoj povracotini i histericno se dere: "Ivaneee, Ivaneee!". Pomislio sam kako je i to prateca karakteristika takvih desavanja. Bio sam isuvise ushicen i uzbudjen tokom tog koncerta da bih ga mogao objektivno porediti sa koncertima stranih bendova koji su kasnije odrzani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 Da,da...secam se i ja tog klinca... Koncert je bio odlican...ozvucenje jeste bilo lose,ali je Motorhead oduvao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 ne znam. meni je tako loš utisak ostavio, mislim znam ja da on ima bmk attitude, zato ga i gotivim ludaka matorog, al momci bre ono je u par navrata stvarno bilo loše... okej bila sam na tribinama to takođe utiče na zvuk-doživljaj, ali svejedno... sećam se skinsa bili su cool a za pandure - na koncertu metallice na primer, svi su klimali glavama k'o jedan. valjda ih tamo šalju na koncerte najpre na dobrovoljnoj osnovi šta li? simpa. bilo kako bilo, danas uđem u taksi i taksista sluša louie oh louie... oh baby.. we gotta go .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Zvuk je bio los ali je meni bilo odlicno Zna se, prvi redovi i udri Mene i ekipu slikali za novine, he he...drugar je izasao u novinama, ja sam bio cenzurisan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 ko zna šta si radio šta si radio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Izgleda da sviraju na Exitu ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Gde si to cuo sunce ti jebem ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 ????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 i ja sam cuo na 202jci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Ja sam cuo da su pre 2 godine pregovarali sa njima a za ovu ne znam?? Odakle ti to?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 K'o što reče Krostić, 202-jka. Nisam slušao od početka, samo znam da u jednom trenutku reče Olga nešto tipa "dakle gledamo AC/DC tamo negde u maju, a Motorhead na Exitu". Inače mislim da je juče ili prekjuče baš pročitala poruku, neko pitao da li je istina da Motorhead svira na Exitu, i ona reče da će da se raspita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 pa rekla ona (valjda Olga) sa radio 202, da se prica po carsiji da dolaze na Exit,ipak je to radio i ne bi tamo pricali svakakve nebuloze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Gde bas na smrdljivi exit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 E bas super, verovatno cu ici na ceo EXIT ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) Doslo je vreme da objave bar jedan bend za EXIT. Eto nek bude Motorhead prvi ako je tacno. Ja sam se vise nadao da ce doci Heaven And Hell ali moze i Motorhead EDIT: kad smo vec kod toga: MOTÖRHEAD has scheduled the following dates: Mar. 06 - UAE, Dubai Desert Rock, Festival Apr. 10 - Argentina, Buenos Aires, Estadio Malvinas Apr. 15 - Brazil, Goiania, Clube Jaó Apr. 17 - Brazil, Recife, Chevrolet Hall Apr. 18 - Brazil, Sao Paulo, Via Funchal Jul. 02 - Romania, B'est Fest / Bucharest, Romexpo Skroz je moguce da svrate i kod nas u julu kad su Rumuniji 2. Edited January 18, 2009 by BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 pa dobro to se negde slaže sa tajmingom exita.. ako odluče da odu u tudo-nemtudo tamo malo pozdrave mađarice taman eto ih na 'đavi . šteta što ne idem više na exit nemam snage za to planinarenje i blato/prašinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 extra bi bilo da dodju da oduvaju svu onu buraniju na mainu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 a ko još svira jel se zna? znam da je offtopic al' pade mi na pamet možda znate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 E to bi bilo sjajno.Ukoliko se desi,tamo sam 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts