Jabba the Hutt Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Lemmy napunio 66u! http://www.youtube.com/watch?v=T9ndbPUSYDQ 1 Quote
crusader84 Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Jos jedno veselo vece ,karta kupljena http:// Ja ih gledao "samo" sa Jornom. Quote
Jabba the Hutt Posted December 26, 2011 Report Posted December 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YOAz4nPNvLI&feature=share 1 Quote
Angelystor Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Ovo nije kaceno ili sam corav? Motörhead – The Wörld Is Ours, Vol. 1: Everywhere Further Than Everyplace Else (2 CD) (2011) DVD 1 1 Quote
solicitor Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 For more information on the MOTÖRHEAD wine, visit www.motorheadwine.com. Komercijalizacija Quote
lemmy sixx Posted February 12, 2012 Author Report Posted February 12, 2012 Neka,zasluzuje svaki dolazr. Quote
solicitor Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Kad bi bilo da se kupi u Maxiju, batalio bih Zdrepcevu krv. Quote
lemmy sixx Posted February 12, 2012 Author Report Posted February 12, 2012 Batali Zdrepcevu krv u svakom slucaju.Smece. Quote
solicitor Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Zdepcevu bih samo ovom Lemijevom krvlju zamenio Nikad dosta pijanih Rusa http://www.youtube.com/watch?v=b3B_wPizRhE Ima još ... http://www.youtube.com/watch?v=rVykNCbg7Co&feature=related Quote
Aces High Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jTSu8jGcTXg&feature=related Једна ретка песма (кавер) и сарадња Лемија и Венди О. Вилијамс. Такође су снимили и "No Class" но крљачине никад доста... А за ову сарадњу сви знате али лепо је подсетити се мало. Пјур рокенрол... http://www.youtube.com/watch?v=eOpx61okWTk&feature=related ФИЛ ЖИВОТИЊА У НАЈБОЉЕМ И ЛЕГЕНДАРНОМ ПЛЕСНОМ ИЗДАЊУ, ФАК ЈЕЕА... Quote
NeChrist Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Ovako izgleda prevod pesama Overkill i Killed by Death na Hrvatski: http://www.youtube.com/watch?v=Rn9QQDk4bZo Quote
Mr.Murray Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Je l' ima neko neku vest ili trac o novom albumu? Pitam iz radoznalosti! Quote
solicitor Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Poslednji put su napravili pauzu veću od 2 godine između 1987 i 1991 (Rock n Roll i 1916). OD tada izdaju albume na najviše 2 godine. Omatorilo se valjda. Al poslušaj 10ak poslednjih i novi će biti sličan Quote
Mr.Murray Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Hvala. Znam da sve slicnije i slicnije plasiraju, u poslednjih par albuma pogotovu... Quote
Angelystor Posted July 21, 2012 Report Posted July 21, 2012 MOTÖRHEAD will release "The Wörld Is Ours – Vol 2: Anyplace Crazy As Anywhere Else" in Germany on September 21 (three days later in the rest of Europe) via UDR/EMI. The follow-up to 2011's "The Wörld Is Ours – Vol: Everywhere Further Than Everyplace Else" will feature the band's 2011 Wacken Open Air headline appearance as well as highlights from Sonisphere (United Kingdom) and Rock In Rio (Brazil) shows. "The Wörld Is Ours – Vol 2: Anyplace Crazy As Anywhere Else" will be available as a digipack (DVD plus two CDs), double-CD, double-vinyl (Wacken Open Air show), Blu-ray and direct-to-consumer version featuring 2 CDs, a DVD/Blu-ray and a special booklet. "The Wörld Is Ours – Vol 2: Anyplace Crazy As Anywhere Else" track listing: Wacken Open Air - August 8, 2011 in Wacken, Germany * Iron Fist * Stay Clean * Get Back In Line * Metropolis * Over The Top * Rock Out * One Night Stand * The Thousand Names of God * I Know How to Die * The Chase Is Better Than the Catch * In the Name of Tragedy * Just 'Cos You Got The Power * Going To Brazil * Killed By Death * Bomber * Ace Of Spades * Overkill Sonisphere - July 10, 2011 at Knebworth House in Hertfordshire: * Iron Fist * I Know How To Die * In The Name Of Tragedy * Killed By Death * Ace Of Spades * Overkill Rock In Rio - September 25, 2011 in Rio De Janeiro, Brazil: * Stay Clean * Over The Top * The Chase Is Better Than The Catch * Going To Brazil * Killed By Death Bonus material: festival impression Wacken Open Air Quote
Runner Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Danas je tacno deset godina od kako je Motorhead odrzao onaj koncert na Tashmajdanu. Za mene prvi koncert jednog stranog benda, pa jos Motorhead! Ulaznica za taj koncert je kostala 600 dinara, sto je tada iznosilo danas smijesnih 10 Eura. Lijepa sjecanja me vezu za taj koncert, ostvarenje velike zelje da uzivo vidim ovaj bend, pun Tashmajdan (iako sam negdje kasnije cuo da je prodato svega 4000 ulaznica), more poznatih likova sa domace rock i metal scene na svakom koraku, sve mi je to tada izgledalo savrseno. U to ime: [media=]http://www.youtube.com/watch?v=kj4BC03exKc[/media] 2 Quote
Јарослав Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Браво за подсећање! Ја сам карту за тај концерт добио од кеве као поклон за рођендан и буквално сам скакао од среће. Quote
Bernard Panasonik Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Nažalost, potpuno prosečan koncert. I ton i njihova svirka, plus onaj majmun iz publike koji je izazvao prekid. Skoro smo pričali o tome da bi bilo super da opet dođu, ali kada bi mogao da bude neki manji prostor, tipa Dancing sala Doma Omladine. Quote
solicitor Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Meni je prvi metal koncert bio Motorhead 1990 u Hali Sportova. Uši su mi zujale nedelju dana posle toga. Da li je moguće da je od poslednjeg prošlo 10 godina! Znam da je Lemi osetljiv na bacanje koječega na binu jer su ga ranije u Ljubljani isekli žiletom zalepljenim na novčić, ali mi ide na kurac kad rock bendovi prekidaju svirku za svaku sitnicu. Ne mogu baš da se zakunem da se sećam, ali mislim da je bila bačena plastična čaša. Prisetim se svirke u bašti SKC kad je bio MIsfits/Ramones gig, bacali svašta na binu, Jerry se izmakne i pokaže srednji prst. To je pristup! Takođe se sećam da Alogija iz nekih razloga nije izašla da svira kao predgrupa (ako nisam nešto pomešao)! Quote
Runner Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Nažalost, potpuno prosečan koncert. Ja na ovaj koncert gledam isljucivo subjektivno, jer ne mogu drugacije, pa mi je zbog toga sve to u lijepom sjecanju. :) Vjerujem kada bi se davalo objektivno vidjenje tog koncerta da bi ocjena bila slicna tvojoj. Takođe se sećam da Alogija iz nekih razloga nije izašla da svira kao predgrupa (ako nisam nešto pomešao)! U pravu si, nisu svirali, iako su bili najavljeni i prisutni na stadionu. Mislim da je razlog bila neka ispala od strane menadzera Ritma Nereda, neko neslaganje sa njim, nisam sasvim siguran, pa da ne lupam. Quote
lemmy sixx Posted July 27, 2012 Author Report Posted July 27, 2012 Meni je prvi metal koncert bio Motorhead 1990 u Hali Sportova. Uši su mi zujale nedelju dana posle toga. Da li je moguće da je od poslednjeg prošlo 10 godina! Znam da je Lemi osetljiv na bacanje koječega na binu jer su ga ranije u Ljubljani isekli žiletom zalepljenim na novčić, ali mi ide na kurac kad rock bendovi prekidaju svirku za svaku sitnicu. Ne mogu baš da se zakunem da se sećam, ali mislim da je bila bačena plastična čaša. Prisetim se svirke u bašti SKC kad je bio MIsfits/Ramones gig, bacali svašta na binu, Jerry se izmakne i pokaže srednji prst. To je pristup! Takođe se sećam da Alogija iz nekih razloga nije izašla da svira kao predgrupa (ako nisam nešto pomešao)! Nije bila bacena plasticna casa,vec nesto stakleno.Lemmy je prvo upozorio i rekao da se sa tim prestane posto su ga vec jednom isekli.Nakon sledece pesme opet je nesto baceno, Phil je podigao staklo i prekinuli su nastup.I bili su u pravu sto posto.Kakav crni pristup,picke materine,to je rock koncert a ne bojno polje.Treba da ih iseku i povrede kojekakvi maloumnici?Video bih tebe da si u toj situaciji,lako je pricati iz ugla posmatraca. Sto se tice Alogije,ako se dobro secam bilo je tako kako je Runner rekao.Bas me boleo kurac tada i za Alogiju i za Ritam Nereda,bili su bitni ko lanjski sneg. Quote
solicitor Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Ne sećam se tačno šta je bačeno, znam da sam i ja popizdeo. Nisam siguran da li je tamo i moglo da bude staklenih flaša, ali nije ni bitno, sasvim je moguće da je i bilo. Ukoliko je nešto ozbiljno, naravno da niko nije dužan to da trpi, samo mislim da su se rock zvezde malo i razmazile. Biohazard su 1997 prekinuli svirku jer su se neki u publici potukli ... sve im nešto smeta. Quote
Angelystor Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Ma u cemu je razmazenost sto nekome smeta sto ga gadjaju staklom? Meni je to isto prvi metal koncert bio, i jedina losa stvar sa toga mi je taj debil/debili koji su hteli da gadjaju jebenog Lemmya! Ne gadjas Lemmya, pizda ti materina, to se ne radi. Kako bilo, fantasticno iskustvo bilo, moje krstenje, nikada necu zaboraviti zujanje u usima koje je ostalo jos jedno 4-5 dana dobrih, nikada ponovo mi nije tako dugo jebeno zujalo Quote
Recommended Posts