Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dopada mi se omot / artwork. Za njih mi nekako i najvise odgovara ovakav jednostavan i jasan fazon. Mozda i najbolji omot od 2002. pa na ovamo.

Posted

Tako su rekli i 1984 kada su im predgrupa bili Griva :) Inace taj koncert 1990 je stvarno razbio ta Yugoslovenska turneja sa Prejkersima Beograd, Zagreb,Ljubljana ,Sarajevo, Zadar

Posted

Tako su rekli i 1984 kada su im predgrupa bili Griva :) Inace taj koncert 1990 je stvarno razbio ta Yugoslovenska turneja sa Prejkersima Beograd, Zagreb,Ljubljana ,Sarajevo, Zadar

Ipak izgleda da na toj turneji 1990. nisu svirali u Ljubljani (iz poznatog razloga :)

Mene je inace cesto bunilo koja je to bila godina (da li 1989. ili 1990.) kad se desio incident sa ziletom i kad su im Partibrejkers bili pregrupa. Sad vidim da se radi o dvije razlicite turneje.

april 1989. - dva koncerta u Ljubljani (incident na drugom koncertu)

mart 1990. - Zagreb, Zadar, Sarajevo, Beograd (predgrupa Partibrejkers)

A prije toga:

4. septembar 1982. - Zagreb

24. septembar 1984. - Beograd (i navodno dan kasnije Sarajevo (?), ali to ostaje nepotvrdjena informacija)

• Upvote 2
Posted

Ja juče čitao intervju sa Lemijem i Filom iz Beograda 1990-e, hvale Partibrejkerse koji su im bili predgrupa. Hteli da ih vode sa sobom u Grčku i Austriju.

brejkersi i motorhead brate da sam mogao da budem na tom koncertu

• Upvote 1