Grobodan Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Zna neko kakav dobar Motorhead tribute? Sad gledam i 'ladno nisam preslusao nijedan a ovi na koje nailazim mi ne ulivaju poverenje, dajte kakvu preporuku. Quote
lemmy sixx Posted October 5, 2015 Author Report Posted October 5, 2015 Koji ce ti to djavo, slusaj original jebes kopije sa buvljaka. 1 Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Volim dobar tribute da cujem, tipa onaj dupli Priest, Maiden tribute na Nuclear Blastu, Nativity in Black... zna da bude kul. Ako nema takvog za Motorhead necu se ni truditi. Quote
Angelystor Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ja mislim da znam da nabrojim više obrada koje je Motorhead uradio nego što ima dobrih obrada Motorhead pesama. A i to se svodi na Sodom i Metaliku. Quote
Talvi Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 nezahvalno je obrađivati Motorhead. suviše specifičan bend, vokal ne vredi imitirati, svirački / produkcijski nema tu mnogo šta da se nadograđuje, u većini slučajeva dobiješ samo original za siromašne Quote
HUMAN Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Sigurno ste zilion puta gledali, ali ipak... Quote
Descender Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Nativity in Black nezahvalno je obrađivati Motorhead. suviše specifičan bend, vokal ne vredi imitirati, svirački / produkcijski nema tu mnogo šta da se nadograđuje, u većini slučajeva dobiješ samo original za siromašne Exactly! Quote
lemmy sixx Posted October 6, 2015 Author Report Posted October 6, 2015 Od onoga sto bih ja izdvojio da je odlicno uradjeno jeste Onslaught obrada Bomber-a, to je zaista vrhunska obrada. Doduse, tamo je Campbell svirao kao gost, pa bas i nije 100% obrada. I recimo Amon Amarth, ali to uopste nije obrada vec su napravili pesmu u Motorhead fazonu, to mi se isto veoma dopalo. Quote
Talvi Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 na isti fazon tako je nastala i ova najava Quote
Grobodan Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/motorhead-might-record-london-concert-for-upcoming-live-album/ Bas se nesto i ne radujem potencijalnom lajvu, onaj bonus lajv za Aftershock iz 2014 je bio katastrofa, zvucao je bas umorno. Quote
Grobodan Posted October 14, 2015 Report Posted October 14, 2015 Primecujem neku ironiju koja provejava kroz tvoj post. Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Jedva su stali u jednu sobu Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Minussss E sad bih ti stvarno dao! 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Samo ti izazivaj, pet komada imam u sarzeru.. Quote
HUMAN Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 A Kulta li jebo te otac! Evo da ide ovo i na sledeću stranu! tj. na ovu, a može i na sledećih 66 Quote
Јарослав Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/former-motorhead-drummer-phil-philthy-animal-taylor-dies-at-61/ Quote
Kumodraski Vo Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Presekoh se kad sam video ono dies u linku.. RIP Quote
Recommended Posts