Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Goce je nakad sekao kolace noktom, imao temperaturu zato sto dete nije bilo musko... nema vise takvih u selu...

edit...

Ne bih se kladio da brat sto je valjao Mister Noa na Zelenjaku danas nije u Sns kao Marko Strasni.

Edited by Sreta
  • Upvote 1
Posted

Zagrebfest-1.jpg

Moj prvi susret sa Motorhead pre 32 god . Jedva su me pustili moji nisam ni licnu kartu imao poneo zdravstvenu knjizicu ;)

• Upvote 8
Posted

Pa ono, u Jugoslaviji festival, ipak nije bilo mnogo probiranja podžanrova, a sa Italijom smo se graničili, nije im bilo veliko cimanje da svrnu :D

Good point. :da:

Zanima i mene kakvi su bili, kao i da li si bio i drugi dan, da li je u tom periodu u Gillan bendu svirao Gers?

Posted

Mislim da su PFM Talijanski bend ,NO BROS su iz Ausrtije i mnogo su dobri .Al se secam da su BUDGIE razvalili dobra svirka al nekako mi vokal nije legao visok krestav .Da oba dana sam bio u Gillan bendu je bio Gers (to sam kasnije saznao ko je on upste ) :) U svemu Uriah heep i motorhead su razvalili .

Spavali blizu u parku hotel zvezdica :)

U to vreme koncerti u Yugoslaviji su bili retki narocito strani bendovi tako da je ovaj festival bio veliki izazov za sve nas .Dalmaciajaturist je organizovao odlazak na ovaj dogadjaj Ipak bilo davno i nemogu detaljno da vam opisem sve kako je bilo .Ali se secam ridjokosog Robertsona i Zivotinju i Lemmy ja napravili pravu zurku . Kao sto sam vec i pisao veliki broj ljudi je doslo zbog Uriah Heep i dali su mnogo dobar koncert .

• Upvote 3