Pagan Saviour Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 " "Inferna",odusevio sam se kada sam ga cuo.MNOGO je dobar!Po meni najbolji album jos od "Bastards". Meni je onako dobar nista specijalno hammerd mi je bolji(mada sve to zavisi od ukusa) mozda i promenim misljenje preslusao samg a samo jednom. Quote
S Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Inferno je dosta dobar album al bih i ja rekao da je Hammered mnogo bolji Quote
Dowla Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Danas su dve godine od kako su Lemmy & co poslednji put svirali u BG Quote
CYBERWASTE Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 poceo sam da ih slusam prije mjesec dana,sad se kajem sto nisam ranije... Stvarno su najjaci,a najbolji albumi su mi BOMBER i IRON FIST(imam complete mp3 od njih) Quote
Jaymz Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 E da, Whorehouse Blues je tako mocna na kraju albuma da sam zaista ostao zatecen & fasciniran kad sam ga prvi put slusao. I Lemmy ode u bluesere! : ) Quote
Invictus Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Motorhead je moja prva prava ljubav a prva ljubav zaborava nema ! Inferno je sasvim OK album i to je dovoljno da bih ja i dalje obozavao Lemmyja. Inace ,zanima me da li sam ja jedini obozavalac Motorheada koji je misljenja da im je " Another Perfect Day " najbolji album posto svi ostali za koje znam da vole ovaj band kazu da im je to najgori album. Najbolji, nego sta! Stay calm, don't be alarmed, it's just a holiday Back at the Funny Farm!!! Quote
dr.lecter Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 E da, Whorehouse Blues je tako mocna na kraju albuma da sam zaista ostao zatecen & fasciniran kad sam ga prvi put slusao. I Lemmy ode u bluesere! : ) Zar i ti slusas pravu muziku? Da nisi sta bolestan u zadnje vrijeme? Quote
justhell Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Chuh na Vivi jednu pesmu alive iz nekog studija i neje loshe. Iako ih ne slusham tako chesto Quote
sashanew666 Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 (edited) imaju najjachi sight od sviju deca ej dosta pesama sa nekih cerata i specijalitet sighta pesma overkill sa certa sa james hetfieldom ej razbijaju do koske samo neka nastave josh ovoliko koliko do sada a to na vivi me je iznerviralo shto su svaku njegovu rech prevodili sinhrono na nemachki te nishta nisam chuo shta je rekao Edited August 30, 2004 by sashanew666 Quote
Froiibaad Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 pA KAD SI GLUV shto si bezobvazan Quote
justhell Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 TO mi je poremecaj od rodjenja Quote
Мајор Гашпар Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Chuh na Vivi jednu pesmu alive iz nekog studija i neje loshe. Iako ih ne slusham tako chesto meni je pesma super Quote
Froiibaad Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 TO mi je poremecaj od rodjenja Da sam na tvom mestu ne bih se time hvalio mozda naidje neko od presvelih i uzvisenih i spici ti ban Quote
Dowla Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 pre dva dana sam na rasprodaji u virginu kupio ace of spades za nepune dve funte,sto je kod nas oko 200 dinara Quote
cepes Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 ima bathory vrhunsku obradu ace of spadesa ... najbolja koja je ikad uradjena (po mnogima) Quote
Grave Digger Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Da li neko mozda zna koje ce pesme svirati na ovoj novoj turi po evropi??? Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Kad je bre Bathory uradio Ace Of Spades?! Quote
cepes Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Kad je bre Bathory uradio Ace Of Spades?! jes jes ... ja je imam na komp skinuo sam neta .... kad iskopam link postovacu da i ostali skinu Quote
cepes Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 evo nije mi trebalo mnogo ... dakle http://www.motorhead.ru/sounds/ace.zip ... na ovaj motorhead.ru ima jos par interesantnih obrada motorhead-a Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Ovo je bre neka glupost...chovek uopshte ne zvuchi kao Quorthon :/ Quote
Recommended Posts