Will-O-The-Wisp Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 "Ace Of Spades" je jedna od prvih metal stvarcica koje sam cuo i bio sam oduvan! Kakav bas, kakva energija, kako mocan zapeti vokal (jebes grunge vokale!)! Pravi dinamit! Long live Lemmy!!! Quote
lemmy sixx Posted June 3, 2002 Author Report Posted June 3, 2002 Da li je potrebno da ja dajem jos neke komentare oko ovog genijalnog benda i kralja zestoke muzike Lemmy Kilmistera?Lemmy je kralj,najjaci lik,covek ima 58 godina i jos uvek zivi i dise rock n' roll! HAIL TO GOD : LEMMY KILMISTER RULES!!! Quote
kojan Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Najsmesnije mi je bilo kad Tony iz nepristojnih ljudi djuska uz Ace of Spades Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Najsmesnije mi je bilo kad Tony iz nepristojnih ljudi djuska uz Ace of Spades Da, ta je serija bila kod nas odavno! To bijase ono kad onaj ima onu debelu djevojku! Engleska komedija? Ako je to to onda se sjecam! No, u nedelju vece bilo na jednom americkom talk-show-u kako kao tobos voditelj hoce da nauci snoubording te je hiljadu puta pao i nako fora na kraju naucio i onda sa svjetskim sampionom izvodi razne kerefeke uz "Ace Of Spades"! Nemate pojma kako se stvar doboro uklopila sa dogadjajem! MOC!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Zaboravih da pitam nesto Lemilicu. Sta im znace one dvije tacke na slovu "o"??? To isto ima i Motleu Crue na slovima "o" i "u"!!! Nikako to da provalim! Quote
lemmy sixx Posted June 4, 2002 Author Report Posted June 4, 2002 Pa zbog izgovaranja...bez dve tacke bi bilo Motorhead,a ovako se izgovara Matrhed,naravno uz pravilan izgovor to zvuci jako mocno. Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Thanks. Ja sam prvo mislio da je to mozda zbog nekog germanskog porijekla (znas vec Njemci, Holandjani i sl.). To neki ljudi znaju da rade i od prezimena, pa i od imena. A koji je to sad kurac kod ovih iz Motley Crue. Izgovara se Motli Kru i ovako i onako! Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 Izgovara se Matli Kru. A Lemilice sta im znaci Motley Crue??? Btw, jesi li razmisljao da nabacis na avatar sliku Nikki Sixx-a??? a: I jos nesto - da li si citao njihovu knjigu "The Dirt"??? Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2002 Author Report Posted June 5, 2002 Iskren da budem,nemam pojma sta im to znaci.Nikada me nije nesto preterano interesovalo,ali cu proveriti pa cu ti javiti. Mozda cu jednog dana i staviti Nikki-a na avatar,ali meni je Lemmy no.1,tako da zasada Motorhead ostaje.Citao sam "The dirt",ali ne celu,a i ono sto sam procitao me nije preterano fasciniralo. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 Svaka im cast pesme koje mi se najvise svidjaju su Iron Horse,i Ace Of Spades. Quote
Invictus Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Vec sam napisao sta sam mislio o njima, ali kako sam dozivio njihov koncert, moram da napisem sta sad mislim. Po cijeli dan i ja i sva moja ekpia koja je bila na Tasu slusa Motoricu. Skinuo sam cijeli Hammersmith i neki Best of na basu i po cijeli dan samo sviram Motorhead i pjevam. Za Lemmyjev rodjendan kontam napraviti tribute svirku i svirati samo njih. Grlo ce mi stradati, ali to je mala cijena za prezentaciju takvoga zla. LEMMY JE BOG!!! I, usput, Motorhead JESTE rock'n'roll. Skinuo sam milion metal pjesama i u njihovoj muzici metala nema (dobro, mozda malo, jako malo). Doduse zvuci jace od vecine metal bendova... The only way to feel the noise is when it's good and loud So good you can't belive it's screaming with the crowd Don't sweat it, get it back to you OVERKILLLLLLLL!!!!!!!!!! Quote
lemmy sixx Posted August 12, 2002 Author Report Posted August 12, 2002 Covek je sve rekao.Moje misljenje naravno svi dobro znaju!!! LEMMY FOREVER!!! Quote
Jaymz Posted August 17, 2002 Report Posted August 17, 2002 Ok, delim tvoje misljenje, nego sta ti je zapravo to sixx? Quote
lemmy sixx Posted August 18, 2002 Author Report Posted August 18, 2002 Nikki Sixx je bassista od Motley Crue,pa sam to dodao uz Lemmy.Moj nickname je fuzija dvojice bassista. Quote
scissors Posted August 22, 2002 Report Posted August 22, 2002 Lemmy pisac Motorhead-ov legendarni vokal i basista, Lemmy, uskoro izdaje knjigu, tj. autobiografiju. Knjiga ima naziv "White Line Fever - Lemmy: The Autobiography" i naci ce se u prodaji 4. novembra. http://scissors.fasthost.tv/news.html Quote
lemmy sixx Posted August 22, 2002 Author Report Posted August 22, 2002 Lepo...to moram nabaviti. Quote
wlado Burton RIP Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 mutahed......he trojica,makar zaradjuju vise.ako zaradjuju..... Quote
Overkill Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Definitivno najbolji bend.1989 godine sam imao tu srecu da ih upoznam u Ljubljani.To se ne zaboravlja.Ljudi su fenomenalni.Proveli smo nekoliko sati zajedno,naravno uz velike kolicine Votke i Sampanjca!!?! Da stvar bude jos bolja sledece godine posle koncerta u Bgd-u opet smo bili zajedno,a najludje u celoj toj prici je to sto su me se setili.Sve u svemu fenomenalni su. Quote
lemmy sixx Posted March 21, 2003 Author Report Posted March 21, 2003 Lemmy za kraj godine ili pocetak sledece najavljuje novi album.Jos jedan razarajuci nosac zvuka.Arghhhhhhh!!! Quote
Protagonist Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 YEAH! Motorhead RULES! fenomenalni su! Lemmy Care! jedva cekam novi album,nadam se da ce da przi kao i ostali!siguran sam u to! Quote
Ludi Burekdzija Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 Lemmy za kraj godine ili pocetak sledece najavljuje novi album.Jos jedan razarajuci nosac zvuka.Arghhhhhhh!!! DA TO RAZARANJE SE VIDELO NA TASHU A MOZDA NAM COVEK OPET DODJE U GOSTE IAKO SO GA ONAKO LEPO IZRESETALI LIMENKAMA I I FLASHAMA Quote
lemmy sixx Posted March 21, 2003 Author Report Posted March 21, 2003 Neznam bas da ce doci ponovo...meni nikad dosta Motorhead-a,ali budimo realni. Quote
Protagonist Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 Docice oni ponovo! ali ce mo morati da platimo koncert u punoj ceni! Quote
Recommended Posts