Feniks . Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Upravo slusam album Bastards, ubija kako je dobar Quote
lemmy sixx Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Rastura...najbolji Motorhead album u 90-ima,definitivno.Pa i posle.Uz "Ace Of Spades" i "Orgasmatron" moj omiljeni Motorhead album. Quote
Angelystor Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Dobar album...al u top 3 Motorheada? Daleeeeeko od toga... Quote
lemmy sixx Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Tebi daleko,meni jeste.Ja obozavam sve Motorhead albume,ali ove tri su mi omiljena. Quote
dr.lecter Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Mikkey Dee je postao maneken. Danas vidim po gradu velike reklame jedne odjevne marke i na njima je Mikkey, fino obucen, dotjeran. U kojem gradu??? Quote
Rox Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 U Svedskoj, ja sam vidio u Geteborgu ali vjerovatno je i po ostalim vecim gradovima. Quote
Night Prowler Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Lemmy je legenda metala. Jeste da sada jedva peva, ali novi albumi su sjajni kao i većina ostalih...Najbolji album nemogu da odredim (previše ih je) a trenutno najviše od pesama slušam Killers. Quote
lemmy sixx Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Jedva peva?Je si l' gledao neki skorasnji njihov koncert?Peva kao i uvek. Quote
Night Prowler Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Jebi se, to je moje mišljenje... Quote
lemmy sixx Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Onda si gluv ko top. Quote
gavrosaurus Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Знам да сам открио топлу воду али "Ace of Spades" ... То сви само могу да сањају па да поново направе нешто слично. Нема даље, нема боље. Quote
Andrija Smith Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Znaci potpuno si u pravu, pesma kao Ace of spades je neponovljiva! Quote
VoivodBG Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Jel neko slusao The Head Cat?Lemmy,Slim Jim Phantom and Danny B.Harvey.Koliko znam Djordje Stijepovic im svira bas na live nastupima,za neupucene on je poznat u domacim rockabilly krugovima sa osnivanjem Atomic Sunset bendom.THC je mesavina rockabilly i metala,poprilicno solidan album prvenac Fools Paradise.Toplo preporucujem da odslusate ^^ http://www.theheadcat.com/ http://www.myspace.com/headcat Quote
Andrija Smith Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Bio sinoc na MTS-u koncert motorhead-a sa WACKEN-a. Quote
lemmy sixx Posted November 14, 2007 Author Report Posted November 14, 2007 Imam taj DVD.Opasan koncert. Quote
Angelystor Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 World Entertainment News Network reports that MOTÖRHEAD frontman Ian "Lemmy" Kilmister is facing a $100 (£50) fine after openly flouting a smoking ban at a concert in the UK. Lemmy was playing a gig at Hallam Arena in Sheffield, England on November 6, 2007 when he lit a cigarette on stage, breaking the new law which came into force on July 1, banning smoking in all enclosed public places. A British police spokesman says, "Other venues on the tour will be notified and appropriate action may be taken should any further incidents take place." Lemmy kralj, da sam Englez i da sam pri kinti trenutno, ponudio bih se da mu platim kaznu Quote
lemmy sixx Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 Reci Lemmy-u da nesme da pusi... Bice kaznjen na svakom koncertu. Quote
Rox Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Lemmy je prije par mjeseci izdao autobigrafiju, mislim da se zove White Line Fever. Moram to nabaviti, imam osjecaj da je zanimljivo, Lemmy je uvijek bio zanimljiv karakter i ima dobar smisao za humor. Quote
lemmy sixx Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Ta knjiga je izasla pre par godina. Quote
Rox Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 U pravu si, izgleda da se ovo radi o verziji prevedenoj na svedski. Nedavno je bilo u novinama a i na sajtu gdje kupujem knjige pise da je izdana 200707. Upravo sam je narucio. Quote
Rox Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Sinoc sam bio na koncertu Motorheada, po ko zna koji put, Mikkey Dee je ovdje u Geteborgu domaca zivotinja pa sviraju ovdje svako malo. Koncert je bio ok, kao i svaki njihov, znas sta te ceka, nema nekih iznenadjenja. Predgrupa su bili danski bend D.A.D, zvucali su super live. Quote
Rox Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 To ti ne bih znao tacno reci jer nisam toliki fan Motorheada da znam svaku pjesmu prepoznati po imenu, pogotovo ove sa novijih albuma. Ali mogu reci da su najbolje zvucale Killed By Death, Going to Brazil i obrada Thin Lizzy-jeve Rosalie. Meni je posebno sjela Going to Brazil jer mi je 1916 omiljeni album i kompletan mi se svidja. Mislio sam da ce svirati i Sacrifice i Orgasmatron ali nisu. Bilo je oko 2 500- 3 000 ljudi sto je otprilike i kapacitet dvorane. Quote
djuk Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Killed By Death je prejaka stvar. Quote
Andrija Smith Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 If you squeeze my lizard... :) Quote
Recommended Posts