Jump to content

Motörhead

lemmy sixx

Recommended Posts

da oduvaju al da ne falšira bre matori kao na tašu pre neku godinu. :D

ok sad će opet da se nađe neko da me pljuje i da mi kao raven na maiden temi skreše ("dole progeri" hehe) nisam bre perfekcionista volEm masnu rokčinu, al malkoo samo da manje falšira lemmy. sunce mu njegovo.

i da mi kao raven na maiden temi skreše ("dole progeri" hehe) nisam bre perfekcionista volEm masnu rokčinu, al malkoo samo da manje falšira lemmy. sunce mu njegovo.

:) :) :)

Nemoj se naci prozvana, please...samo mi se ponekad cini da ljudi traze dlaku u jajetu !! Ako te to "kresanje" bas pogodilo...ispravicemo na neki nacin :D

Posto rece da volis "masnu rokcinu"...nema tu mnogo pametovanja...sto upravo i jeste Motorhead...dodju, odvale i odu !! Istina, i meni se nije bas dopao njegov glas na tasu...ko zna, mozda se opet odvalio od alkohola, pojebao 100 kurvi pre nastupa...ali moram citirati druga posle koncerta (onako sav zajapuren i bez trunka snage) : "Sunce ti jebem...sta ovo bi" !!

• 2 weeks later...

Lemmy

Frontmen Motorheada Lemmy Kilmister navodno je spavao s više od hiljadu žena. Roker je podivljao kad je video da figurica, rađena njemu u chast, nema muski polni organ.

Kad je upitao dizajnera hoće li ga "nataknuti", ovaj mu je odbrusio da neće. Lemmy je zaključio kako lutkica podseća na kastriranog Oscara.

Sta reci?

Lemmy

Frontmen Motorheada Lemmy Kilmister navodno je spavao s više od hiljadu žena. Roker je podivljao kad je video da figurica, rađena njemu u chast, nema muski polni organ.

Kad je upitao dizajnera hoće li ga "nataknuti", ovaj mu je odbrusio da neće. Lemmy je zaključio kako lutkica podseća na kastriranog Oscara.

Sta reci?

Kralj :)

• 3 weeks later...

šta je bilo na svirci na tašu... ili sam opet pobrkala?

ali mislim da nisam:

ako se dobro sećam neko iz mase je gađao lemija pa je ovaj zapretio da će da stane sa svirkom. bila sam na tribinama i naravno ništa nisam videla jer sam oči morala da skinem iz sigurnosnih razloga :) jel se seća još neko?

šta je bilo na svirci na tašu... ili sam opet pobrkala?

ali mislim da nisam:

ako se dobro sećam neko iz mase je gađao lemija pa je ovaj zapretio da će da stane sa svirkom. bila sam na tribinama i naravno ništa nisam videla jer sam oči morala da skinem iz sigurnosnih razloga :) jel se seća još neko?

Naravno da se secam, moje pamcenje je jos uvek odlicno :D

Binu su zasuli limenkama i jos necim...Lemi je rekao da ce prekinuti svirku ako jos nesto padne na binu, naravno, istog momenta je palo par limenki/fboca/casa...i povukli su se sa bine...ali su se vratili nakon 5-10 minuta...

Zvuk je bio los ali je meni koncert bio odlican, ludovao sam u prvim redovima :D

Nista to nije. Ja sam bio u prvom redu `89 (valjda) u Ljubljani, kad ga je onaj pacijent isekao ziletom po shaci na samom startu svirke. Kakav je tu haos nastupio jebem ti lebac. Morali su da otkazu celu turneju, ali je Lemmy odsvirao ceo koncert, sa presecenim ligamentima.

Nema takvih frajera nigde, jedan je Lemmy.

Edited by Tomislav Sawyer