Ајлин Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 da oduvaju al da ne falšira bre matori kao na tašu pre neku godinu. ok sad će opet da se nađe neko da me pljuje i da mi kao raven na maiden temi skreše ("dole progeri" hehe) nisam bre perfekcionista volEm masnu rokčinu, al malkoo samo da manje falšira lemmy. sunce mu njegovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 Ja sam se zaista nagledao koncerata njihovih,i zaista nisam nikada cuo da on toliko falsira koliko ti pricas.Jebiga,desi mu se da ode glas,mator je on,ali da je toliko lose to bas preterujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 dobro, de. zovite me cepidlakom. na tašu je bio bzvz. ali ipak ga volim . matori roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 lemi falsira samo ako ne zvuci kao da je jeo staklo pre koncerta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 i da mi kao raven na maiden temi skreše ("dole progeri" hehe) nisam bre perfekcionista volEm masnu rokčinu, al malkoo samo da manje falšira lemmy. sunce mu njegovo. :) Nemoj se naci prozvana, please...samo mi se ponekad cini da ljudi traze dlaku u jajetu !! Ako te to "kresanje" bas pogodilo...ispravicemo na neki nacin Posto rece da volis "masnu rokcinu"...nema tu mnogo pametovanja...sto upravo i jeste Motorhead...dodju, odvale i odu !! Istina, i meni se nije bas dopao njegov glas na tasu...ko zna, mozda se opet odvalio od alkohola, pojebao 100 kurvi pre nastupa...ali moram citirati druga posle koncerta (onako sav zajapuren i bez trunka snage) : "Sunce ti jebem...sta ovo bi" !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Lemmy Frontmen Motorheada Lemmy Kilmister navodno je spavao s više od hiljadu žena. Roker je podivljao kad je video da figurica, rađena njemu u chast, nema muski polni organ. Kad je upitao dizajnera hoće li ga "nataknuti", ovaj mu je odbrusio da neće. Lemmy je zaključio kako lutkica podseća na kastriranog Oscara. Sta reci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Lemmy Frontmen Motorheada Lemmy Kilmister navodno je spavao s više od hiljadu žena. Roker je podivljao kad je video da figurica, rađena njemu u chast, nema muski polni organ. Kad je upitao dizajnera hoće li ga "nataknuti", ovaj mu je odbrusio da neće. Lemmy je zaključio kako lutkica podseća na kastriranog Oscara. Sta reci? Kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 ali moram citirati druga posle koncerta (onako sav zajapuren i bez trunka snage) : "Sunce ti jebem...sta ovo bi" !! Zato sto matorci prase ko da imaju 25...cak i mnogo bolje od velike vecine koja ima 25. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Kad bi dosli makar jos jednom u Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Neko je provaljivao da ce biti ove godine na Exitu !! :) .... ja se iskreno nadam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Pa 11.7. su na nekom festivalu u Nemackoj ali oni spadaju u nekoliko bendova za koje se vec godinama govori da ce mozda svirati na EXIT-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Ako se to dogodi sigurno idem.I jos usput kad bi i slayer dosao bilo bi HELL AWAITS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 uf kad bi se potrefili i ja bih pokupila dupe i došla @raven, ma nisam prozvana cool je sve... masna rokčina rula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Neko je provaljivao da ce biti ove godine na Exitu !! :) .... ja se iskreno nadam ! Ako ikad ponovo dodju neka to ne bude Egzit.na Egzit ne mogu da idem,a ubio bi se da propustim konert Motorhead-a u Srbiji. Ali sam veliki pesimista po pitanju njihovog dolaska u Srbiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 misliš zbog onog gađanja na tašu? ako im ustreba kinte, eto njih. kapiram da nije lemmy toliko zlopamtilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ma mislim da niko nece da ih dovede.Ne znam koliko su isplativi ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 zašto misliš da ne bi bili isplativi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 misliš zbog onog gađanja na tašu? ako im ustreba kinte, eto njih. kapiram da nije lemmy toliko zlopamtilo. Kakvo gadjanje na Tashu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 šta je bilo na svirci na tašu... ili sam opet pobrkala? ali mislim da nisam: ako se dobro sećam neko iz mase je gađao lemija pa je ovaj zapretio da će da stane sa svirkom. bila sam na tribinama i naravno ništa nisam videla jer sam oči morala da skinem iz sigurnosnih razloga jel se seća još neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 šta je bilo na svirci na tašu... ili sam opet pobrkala? ali mislim da nisam: ako se dobro sećam neko iz mase je gađao lemija pa je ovaj zapretio da će da stane sa svirkom. bila sam na tribinama i naravno ništa nisam videla jer sam oči morala da skinem iz sigurnosnih razloga jel se seća još neko? Naravno da se secam, moje pamcenje je jos uvek odlicno Binu su zasuli limenkama i jos necim...Lemi je rekao da ce prekinuti svirku ako jos nesto padne na binu, naravno, istog momenta je palo par limenki/fboca/casa...i povukli su se sa bine...ali su se vratili nakon 5-10 minuta... Zvuk je bio los ali je meni koncert bio odlican, ludovao sam u prvim redovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 da tako je nekako bilo. ja sam shvatila šta se dešava uglavnom po njegovim psovkama. došla sam ladno u japankama na taj koncert idiot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 došla sam ladno u japankama na taj koncert idiot Ponela si se kao vrlo neiskusna devojcica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ajoj, koja smo stoka, ne verujem. Iz kog bi razloga normalan čovek bacao flaše i čaše na binu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Iskompleksirana stoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Nista to nije. Ja sam bio u prvom redu `89 (valjda) u Ljubljani, kad ga je onaj pacijent isekao ziletom po shaci na samom startu svirke. Kakav je tu haos nastupio jebem ti lebac. Morali su da otkazu celu turneju, ali je Lemmy odsvirao ceo koncert, sa presecenim ligamentima. Nema takvih frajera nigde, jedan je Lemmy. Edited March 21, 2009 by Tomislav Sawyer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts