Angelystor Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Koliko sam se ja zajebao kazavsi da je novi album za nijansu bolji od Motorizera.Neuporedivo je bolji.Definitivno u nivou Kiss Of Death. Opet se slazemo, mozda bude vrucina sutra Talvi@ In that case, 'fala za link. Edited December 26, 2010 by Angelystor Quote
Talvi Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Zahvaljujte Milanu, on je prvi okačio link na temi o dokumentarcima. Quote
Dead Man Drinking Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Dobro će mi ovo doći da se podsetim malo francuskog Imadoh priliku da odem na koncert pre dve nedelje, ali iz nekih glupih razloga propustih Da stvar bude gora, sa njima su bili Doro i Grand Magus Quote
Angelystor Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Motorhead i Grand Magus O_O Dobih spontanu ukrudbu na samu pomisao da prisustvujem tako necemu. Quote
Grobodan Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Valjda je logično da se kruti na Doro a ne na starce i Šveđane. 1 Quote
heavyervin Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Skino film pa da pogledamo. Mada znam unapred da ce biti ludilo Quote
heavyervin Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Film je odlican, Lemmy je Kralj nevidjeni. Samo da nema onog titla, uvek ocu da citam a ni rec neznam francuskog Nace se i bez titla Quote
lemmy sixx Posted December 28, 2010 Author Report Posted December 28, 2010 Opet se slazemo, mozda bude vrucina sutra Vrlo moguce. Film cu da skinem kada izadje uredna verzija.Ovo ne zasluzuje neke pizdolizacke titlove. Quote
Talvi Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Ovo ti je najurednije što može, čisto sumnjam da će se neko cimati da radi srpski titl. Quote
lemmy sixx Posted December 28, 2010 Author Report Posted December 28, 2010 Ne treba meni srpski titl,vec film bez titla. Quote
Reign of puppets Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 novi album kida,a kako i ne bi jer je to Motuuurheeeed Quote
Talvi Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Motorhead – Rock In Rio [Live] (2010) Audio rip DVD-ja. Quote
Aces High Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Evo napokon filma bez francuskog titla sa odlicnim snimkom (skinuo sam i proverio): 2.64GB Torrent: http://thepiratebay.org/torrent/6095124/Lemmy_2010_BRRip_XvidHD_720p-NPW 2.64GB Linkovi: http://www.irfree.com/lemmy-2010-brrip-xvidhd-720p-npw/ Ima i verzija od 800MB ali je los kvalitet tako da je ne vredi skidati... Cheers... Quote
Angelystor Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Ja gu gledao sa titlom...kao dokumentarac, OK, moglo daleko bolje da se uradi, sramota npr. da su Edi i Miki onol'ko malo prisutni, a Hawkwind druzina vise od njih, i nekako mi nabacane teme... Ali k'o ceni lik i delo Lemija, ako nista drugo , treba da baci oko... Quote
Night Prowler Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Evo jednog dobrog intervjua sa Lemijem: http://www.classicrockrevisited.com/interviewLemmy2011.htm Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Vec treci dan slusam uglavnom samo Motorhead, u poslednje vreme slusam samo albume iz devedesetih plus ove iz poslednje decenije...ali sinoc sam posle mnogo vremena pustio Ace of Spades, sunce ti, nikako da mi dosadi, a slusam ga vec ko zna koji put zaredom, kakve pesme, jednom recju - fenomenalno! Inferno je naravno zakon, Kiss of death je takodje odlican...poslednja dva nesto slabiji(i sporiji, a ja volim zesce) ali opet sasvim ok albumi. Od albuma iz devedesetih, Bastards je najbolji, mada su i svi ostali dobri, jedino mi je March of die dosadan, ni ne slusam ga... Pre par dana sam se drogirao sa live albumom Everything....koja razbijacina... Sta bih dao da ponovo dodju kod nas, uh... 1 Quote
obsessed by cruelty Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Vec treci dan slusam uglavnom samo Motorhead, u poslednje vreme slusam samo albume iz devedesetih plus ove iz poslednje decenije...ali sinoc sam posle mnogo vremena pustio Ace of Spades, sunce ti, nikako da mi dosadi, a slusam ga vec ko zna koji put zaredom, kakve pesme, jednom recju - fenomenalno! Inferno je naravno zakon, Kiss of death je takodje odlican...poslednja dva nesto slabiji(i sporiji, a ja volim zesce) ali opet sasvim ok albumi. Od albuma iz devedesetih, Bastards je najbolji, mada su i svi ostali dobri, jedino mi je March of die dosadan, ni ne slusam ga... Pre par dana sam se drogirao sa live albumom Everything....koja razbijacina... Sta bih dao da ponovo dodju kod nas, uh... Meni je tu mrtva trka izmedju Bastardsa i 1916, al ipak 1916 nosi pobedu po meni. Uzgred, sto se zadnjeg tice, obrnuh ga jos dosta puta, fino je legao, bolji nego prethodni, tu je negde sa Kiss Of Death, mozda malkice slabiji. Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Meni je tu mrtva trka izmedju Bastardsa i 1916, al ipak 1916 nosi pobedu po meni. Uzgred, sto se zadnjeg tice, obrnuh ga jos dosta puta, fino je legao, bolji nego prethodni, tu je negde sa Kiss Of Death, mozda malkice slabiji. Meni je Bastards ipak bolji, mad aje i 1916 odlican...Snake bite love je isto dobar, Overnight sensation takodje, dok je Sacrifice odlican! Uh kad sma prvi put na radiju 202 cuo Sacrifice pesmu, pao sam na dupe, bas zestoko! Novi album mi je ipak slabiji od Kiss od death, verovatno je rje blazi, dok ja ipak volim cvrsci zvuk...ali je fin album.... Ace of spades album sam i veceras slusao dok sam vezbao, sve pesme ubijaju. 1 2 Quote
obsessed by cruelty Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Meni je Bastards ipak bolji, mad aje i 1916 odlican...Snake bite love je isto dobar, Overnight sensation takodje, dok je Sacrifice odlican! Uh kad sma prvi put na radiju 202 cuo Sacrifice pesmu, pao sam na dupe, bas zestoko! Novi album mi je ipak slabiji od Kiss od death, verovatno je rje blazi, dok ja ipak volim cvrsci zvuk...ali je fin album.... Ace of spades album sam i veceras slusao dok sam vezbao, sve pesme ubijaju. This is a very good album. Put it in your system and your girlfriend's clothes fall of Albumcina Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Nego, na Ace of spades ima i bonus Lemmy sa Girlschool, sta mislite da li je matori perveznjak opalio neku od clanica te grupe? Quote
Drogarito Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Ja mislim da su mu one samo sisale mladez... Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Verujem da je ta saradnja zacinjena finim druzenjem Zvao ih je Lemi da zajedno slusaju ploce Quote
obsessed by cruelty Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 On ih sve opalio garant. Kakav je, rekao bih da je umocio i u onu pankerku sto je snimio neki singl, s njom, jebem li ga. Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Sto vise, to bolje On se drzi one - svuda mu je bolje nego u gacama Quote
Bernard Panasonik Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Koliko me pamćenje služi Lemi je sigurno bio sa jednom od njih, čini mi se sa onom što je umrla. I ja ih ovih dana dosta slušam. Prvo sam slusao zadnja tri, pa devedesete, bez 1916, pa od njega unazad do No Remorse. Evo mog rasporeda za devedesete: 1916 (njihov poslednji veliki album)>Bastards>Sacrifice>Snake bite Love>March Or Die>Overnight Sensation Pre neki dan mi je stigao DVD bootleg iz decembra 1992. Prva turneja sa Mickey D-ijom. Prilično dobar koncert. Počeli sa I'll Be Your Sister. Ipak su malo izgubili uživo odlaskon Wurzela,prosto je zvuk bio puniji. Quote
Recommended Posts