lemmy sixx Posted October 9, 2003 Author Report Posted October 9, 2003 Nikakve,i zbog toga vas molim da zaobidjete diskusiju o tom kapitalisticko-globalisticko ssmecarskom produktu na temi o najglasnijem bendu na planeti!!! Quote
Марија П : Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Mislis najsmorenijem bendu na planeti? Quote
Kai Hansen Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 / l l l :roll: :roll: :roll: :roll: Ubij se ako je to tvoje misljenje a: Quote
dr.lecter Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Prvi Post i prvo pljuvanje. MARIJA ODJEBI ODAVDE !!! Idi skupljaj salvete. Quote
Jovajna Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 shta da kazem sem da Motorhead RULEZ i da je Lemmy legenda!!! Quote
Invictus Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Pepsi (i Motorhead) iznad svega!!! Quote
lemmy sixx Posted October 22, 2003 Author Report Posted October 22, 2003 Generale,kako mozes u istu recenicu strpati najglasniji bend na planeti i jebeno globalisticko smece?Da te Lemmy cuje,poslao bi te u majcinu... Quote
RNA Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 ... i popio jedan Pepsi da smiri živce. Quote
Kakashi Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Bas mi je trulo sto sam propustio koncert onomad . Nisam imao kinte , a i niko nije ni hteo da ide :roll:. Mada cujem da se nisu nesto proslavili :|. Quote
dr.lecter Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Neka mi neko napishe kako je Lemmy pocheo koncert na Tashu proshle godine, ne mislim na pjesmu nego shta je rekao? Mozda je neko i bio trjezan Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2003 Author Report Posted November 26, 2003 Koliko se secam bilo je ovako:"Hello Belgrade,we are Motorhead and we're gonna kick your ass tonight" i onda su krenuli sa "We Are Motorhead". Quote
dr.lecter Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 E to, to sam mislio. Odgovor vishe nego efektan Respekt a: Quote
Fantomni Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Mislis najsmorenijem bendu na planeti? ALOOOO???? Cime su tebe hranili kada si bila jos manja? :? Smoran je zivot tvoj bre !!! Quote
dr.lecter Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Sinoc... Köln - Palladium Predgrupa: Skew Siskin Lemmy napushen ko stoka ali ipak standardno dobar Evo lista: We are Motörhead No Class Shoot You in The Back Civil War God save The Queen Stay Clean Metropolis R.A.M.O.N.E.S. Dr.Rock Love me Like a Reptile Damage Case Over The Top Going to Brazil Sacrifice Overnight... Iron Fist Killed by Death ------------------ Ace of Spades Overkill Quote
Black Dragon Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Motorhead mi je jedan od omiljenih bendova.Tu snagu i brzinu nema niko.A omiljena pesma mi je Love me like a reptile....Lemmy je car.Imam i deo koncerta snimljen na telefonu... Quote
Swarthyard Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Koliko se secam bilo je ovako:"Hello Belgrade,we are Motorhead and we're gonna kick your ass tonight" i onda su krenuli sa "We Are Motorhead". A mogu tek zamisliti feeling koji je u tebi kljucao kada si zacuo taj glas kako govori to a: MOTORICA... Quote
Pile Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Burazer mi je ispirao mozak sa motörhead-om i mogu da vam kazem da su ocajni!!! :| Onaj pevac rezi ko neki debil, pritom drnda one zice. Mozda bi bili bolji kada bi imali nekog kvalitetnijeg pevaca... Cak je i Grave Digger bolji od njih!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jovajna Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 :x 8O Bash je pjevac dobar!Tachnije super je!!! Ne vjerujem da bi neko mogao imitirati njegov glas tj mogao bi ali imitacija bi bila losha!!! Lemmy je car!! Quote
Kai Hansen Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Burazer mi je ispirao mozak sa motörhead-om i mogu da vam kazem da su ocajni!!! :| Onaj pevac rezi ko neki debil, pritom drnda one zice. Mozda bi bili bolji kada bi imali nekog kvalitetnijeg pevaca... Cak je i Grave Digger bolji od njih!!!!!!!!!!!!!! Covece ti nemas pojma sta pricas :roll: osim ako to nije sarkazam onda ti svaka cast majke mi Quote
Pile Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Ma ozbiljan sam.... Muzika im je sasvim dobra ali pevac.... :ne: ...ima boljih pevaca od njega... a: Quote
Invictus Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Koliko se secam bilo je ovako:\"Hello Belgrade,we are Motorhead and we're gonna kick your ass tonight\" i onda su krenuli sa \"We Are Motorhead\". A mogu tek zamisliti feeling koji je u tebi kljucao kada si zacuo taj glas kako govori to a: MOTORICA... Tesko da to mozes zamisliti. Adrenalin... Lemmy je Bog i sve ono sto zelim da budem kad porastem!!! a: Quote
Anarki StarScream Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 jebacki dobar band, pesme uvek nabijene adrenalinom sjajan glas ( pravi rock'n'roll ) imam jednu njihovu pesmu koju ostali metalci nemaju zove se power of the horde Quote
Black Dragon Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Burazer mi je ispirao mozak sa motörhead-om i mogu da vam kazem da su ocajni!!! :| Onaj pevac rezi ko neki debil, pritom drnda one zice. Mozda bi bili bolji kada bi imali nekog kvalitetnijeg pevaca... Cak je i Grave Digger bolji od njih!!!!!!!!!!!!!! Pa ti mora da si lud!Lemmy je zakon!I kako mozes da poredis Gravedigger sa Motorhead-om!!Treba ti strucna pomoc! Quote
Recommended Posts