hate squad Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Pre mesec dana ih gledao i bas kazem drugu ovo je i zadnji album i zadnja turneja, ali ipak nisam mislio da ce to biti tako brzo... jebiga.. bas sranje! 1 Quote
salebghouse Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 49% motherfucker. 51% son of a bitch. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Eto spali smo na jos dve tri starije legende.. Da sam ih bar gledao letos na egzitu lakse bi mi palo.. Ovako nemam sta drugo da kazem sem da nikad necu to prezaliti i da ce mi Lemi ostati u secanju kao najveci baja na bini i u rok muzici ikad.. Slava Lemiju Quote
VoivodBG Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Za staru kajlu! Dok mu je muzike, živeće večno kroz nju. Odoh da cugnem jedan viski u njegovu slavu. Quote
dudi Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Zbogom Lemmy Tuzan dan . Odrastao sam uz Motorhead .Koncerti su za pamcenje najveci Rock n roll party uvek bili kome sam ikada bio .Svi su te voleli zato sto si bio iskren i boleo te qrc za sve Pamticemo te zauvek 1 Quote
HeLLsarma Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Ode nam Bog Rock n Rolla. Ostace legenda zauvek,car od coveka i veciti roker... Koje sranje covece. I povrh svega sto je bio bolestan i uopste njegovog turbulentnpg zivota cinilo mi se sa ce zbog njegove volje i bunta da doživi duboku starost. 2 Quote
Koroviev Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Znaš da će se desiti, a ne veruješ kad se desi... Quote
rattlehead Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Au brt, sad vidim au, bedak Quote
Жвакић Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Изем ти кад је ово прва вест коју сам чуо данас. Добро да сам их ухватио на Излазу. Знао сам да неће моћи још дуго овако, али ето... Штета. Прво Прљавко сад и Леми. Човек је радио до краја шта је хтео. Слава му! Quote
Angelystor Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Gledamo one slike i snimke već pola godine-godinu, svi razmišljamo o toke kako će da ode nekad, ali iskreno mi na kraju ovo ispao šok, naglo došla vest. Posebno što se turneja i skoro završila, 2-3 nedelje. Popijem večeras Jack-a u čast gospodin Lemmy-a, još jedan koga nećemo skoro zaboraviti. Quote
Маузер Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Legende nikada ne umiru. Slava mu i hvala na sjajnoj muzici Quote
rattlehead Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Popijem večeras Jack-a u čast gospodin Lemmy-a, još jedan koga nećemo skoro zaboraviti. Tako je, dzek i kola u casi punoj leda! Veceras za njega, za njegovu dusu. Uz road crew i/ili killed by death Quote
Vic Rattlehead Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Ja ih nisam volio ali njega se moralo poštovati. Veličina, bez obzira na lične ukuse. Nekako mi je bilo nepojmljivo da on može da umre. 1 Quote
Runner Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Neka pociva u miru. Zivio je rock'n'roll zivot do daske, a za to treba imati srca i muda. Quote
Talvi Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 na stranu sve ostalo, hvala mu što je ujedinio braću letos bukvalno nikad neće biti veće face u r'n'r-u od njega bog Quote
Demon Seed Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 na stranu sve ostalo, hvala mu što je ujedinio braću letos novi nivo, stubovi > Motorhead Nažalost, očekivalo se, super je on poživeo za način života koji je furao, neka mu je laka crna zemlja. 2 Quote
Descender Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 bukvalno nikad neće biti veće face u r'n'r-u od njega Nikad. Jebem ti, ne pamtim kad mi je bilo ovoliko žao zbog nekoga od javnih ličnosti. On je bio neka konstanta u ovom jebenom smrdljivom svijetu, od kad znaš za sebe znaš za Lemija i znaš da šta god da se dogodi, koliko god da se sve promijeni i sjebe, Lemi će biti tu da prži i dalje i da ga boli kurac za sve to. 2 Quote
VoivodBG Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 (edited) Interesantan intervju sa njim pre jedno dva meseca, verovatno je i najčudniji koji sam do sada slušao-čitao: Edited December 29, 2015 by VoivodBG Quote
Recommended Posts