Max Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Mozda sam lud ali Motörhead smara ... mene u svakom slucaju... I sto da ne poredim Grave Digger sa Motörhead-om ? Mislio sam po vokalima ... da Chris Boltendahl bolje peva clean vokale od Lemmya... po meni... a: Ma Lemmy je nezamenljiv.....i Motorhead ne mozhe nikako da smara... Quote
Fantomni Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Burazer mi je ispirao mozak sa motörhead-om i mogu da vam kazem da su ocajni!!! :| Onaj pevac rezi ko neki debil, pritom drnda one zice. Mozda bi bili bolji kada bi imali nekog kvalitetnijeg pevaca... Cak je i Grave Digger bolji od njih!!!!!!!!!!!!!! Jesi ti nacisto sam sa sobom??? :x :x :x :x Tebe treba na Goli otok poslati !!! Znas li ti sta je motorhead i ko je lemi kilmister??? Idi lijeci se... :x :x :x :x :x :x :x :x Quote
Fantomni Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Burazer mi je ispirao mozak sa motörhead-om i mogu da vam kazem da su ocajni!!! :| Onaj pevac rezi ko neki debil, pritom drnda one zice. Mozda bi bili bolji kada bi imali nekog kvalitetnijeg pevaca... Cak je i Grave Digger bolji od njih!!!!!!!!!!!!!! A sta hvali Grave Diggeru molim te, da ga okarakterises sa "Cak"??? :x :x :x :x Upucaj se bre !!! Quote
Cryfemal Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Jedan komentar... MOTORHEAD bese ono pravo! Quote
Fantomni Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Samo mala ispravka. Motorhead je ono pravo ! Quote
lemmy sixx Posted February 7, 2004 Author Report Posted February 7, 2004 Burazer mi je ispirao mozak sa motörhead-om i mogu da vam kazem da su ocajni!!! :| Onaj pevac rezi ko neki debil, pritom drnda one zice. Mozda bi bili bolji kada bi imali nekog kvalitetnijeg pevaca... Cak je i Grave Digger bolji od njih!!!!!!!!!!!!!! Ok ako ti se muzika ne svidja,ali reci da Lemmy ocajno peva i da drnda zice...tvoj komentar zasluzuje titulu Shit of the week. Quote
lemmy sixx Posted February 7, 2004 Author Report Posted February 7, 2004 Koliko se secam bilo je ovako:"Hello Belgrade,we are Motorhead and we're gonna kick your ass tonight" i onda su krenuli sa "We Are Motorhead". A mogu tek zamisliti feeling koji je u tebi kljucao kada si zacuo taj glas kako govori to a: MOTORICA... Zaledio sam se...ispalo mi pivo iz ruke...ajoj,nikada necu zaboraviti to vece. Quote
Demoritus Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Volim da slusam Motorhead, ali nisam bio na njihovom koncertu kad su bili u Beogradu.. Cuo sam da su bili lose docekani :ne: Quote
Protagonist Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 da, nazalost! pre koncerta su dobili neku picu da jedu! :ne: strasno! i to onako na kartonima onim.... onda struja nije bila placena, i tako... strasno! Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2004 Author Report Posted February 9, 2004 Ali su izasli na binu,i otprzili svojski.JEBENI ROCK N' ROLL!!!!!!!!! Quote
Protagonist Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 da, i to je najvaznije od svega! Quote
Mr. Smarty Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Ja sam bio na koncertu zato sto smatram da je Lemmy car od coveka a: ...ali ih inace uopste ne slusam Quote
Pikov as Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Da...u pravu si sto se tice spades-a...pre toga su nastali i "Bomber" i "Overkill"...Ali istina je da je Motorhead vise rock n' roll nego metal...poslusaj samo konstukciju pesama. Po meni, ako me neko pita koji je najbolji R'n'R bend na svijetu, ali ako bas dobro razmislim sta je to R'n'R, sta je njegova muzicka osnova, onda bez dileme kazem: [/size]MOTORHEAD!!!! Zaista je tako, samo kad se bolje razmisli, pa oni sviraju onaj bazicni R'n'R, samo malo ubrzan i sa grublji glasom! MOTORHEAD - BORN TO LOOSE!!! Quote
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 Bravo deco,bravo. a: Quote
Fantomni Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Da...u pravu si sto se tice spades-a...pre toga su nastali i \"Bomber\" i \"Overkill\"...Ali istina je da je Motorhead vise rock n' roll nego metal...poslusaj samo konstukciju pesama. Po meni, ako me neko pita koji je najbolji R'n'R bend na svijetu, ali ako bas dobro razmislim sta je to R'n'R, sta je njegova muzicka osnova, onda bez dileme kazem: [/size]MOTORHEAD!!!! Zaista je tako, samo kad se bolje razmisli, pa oni sviraju onaj bazicni R'n'R, samo malo ubrzan i sa grublji glasom! MOTORHEAD - BORN TO LOOSE!!! a: a: a: a: a: a: a: Quote
Kai Hansen Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 MOTÖRHEAD have reportedly set "Inferno" as the title of their new album, due in North America on June 22 through the Sanctuary subsidiary Metal-Is Records (the album will arrive in Europe on June 21 via SPV/Steamhammer Records). Songtitles set to appear on the CD include "Terminal Show" (featuring a guest appearance by Steve Vai), "Smiling Like a Killer", "In the Name of Tragedy", "In the Black", "Year of The Wolf", "Life's a Bitch", "Keys to the Kingdom", "Suicide" and "Whorehouse Blues". The cover for the CD is once again being provided by esteemed cover artist Joe Petagno. No further information is currently available. Quote
lemmy sixx Posted April 20, 2004 Author Report Posted April 20, 2004 Fenomenalno!!! Prvo W.A.S.P.,pa onda Motorhead...bice ovo mnogo mocna godina za moje usi! Quote
vudun Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Motorhead su kazna za ushi. Ja ono sranje ne mogu da slusam Quote
Protagonist Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 da li te neko tera da ih slusas? Quote
dudi Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 http://top100.metalindex.hu/ Stari dobri MOTORHEAD u Madjarskoj kod Debrecena jezero Vekeri Mesto za Kamping itd Quote
Vlaja Buraz Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 "Terminal Show" (featuring a guest appearance by Steve Vai) Quote
Invictus Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Konacno novi album. Bilo je i krajnje vrijeme. Quote
Fantomni Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 STONE DEAF FOREVER ? Ovo je kao kolekcija 1975-2002 godine... Quote
S Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Novi album? Ne mogu docekat... Ehehe ima li ruznijeg covjeka u metalu od ovog: Quote
Recommended Posts