lemmy sixx Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 Bastards je odlican,po meni najbolji Motorhead album u 90-ima.Pored ovih pesama koje je naveo Kai,dodao bih jos Death Or Glory i Born To Raise Hell,kao i pesmu Devils (od koje se najezim ko dikobraz svaki puta kada je cujem). Album nikako nije prosecan,vec je to jedan odlican zestoki hard rock album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Back to the "Inferno" Terminal Show - 10/10 Killers - 8.5/10 in The Name Of Tragedy - 10/10 Suicide - 10/10 Life's A Bitch - 9/10 Down On Me - 7.5/10 In The Black - 9.5/10 Fight-12/10 In The Year Of The Wolf - 8/10 Keys To The kingdom - 8.5/10 Smiling Like A Killer - 9.5/10 Whorehouse Blues - 10/10 __ INFERNO - 9.4 __ Male opaske: Novi gitarista je odlicno obavio posao, Mickey je fantazija kao i uvek. "Whorehouse Blues" je country/blues pesma i jedna od najzanimljivijih koje je Motorhead ikad snimio, i jedna od mojih omiljenih sa albuma! a najbolje su mi : Fight, Terminal Show i IN The Name Of Tragedy, dok jedina koja me nesto i ne "drzi" jeste "Down On Me" , ostatak je stvarno fantasticn, i ovaj album jednostavno ne moze da se poredi sa proslim "Hammered" a i bogami jos nekih albuma..ali ovaj mi je pao napamet jer je poslednji "Keys To The Kingdom" je IMHO mogla da bude lepa baladica, jer ima takav tekst, veoma lep refrencic i solazicu..ali i ovako je super pesma. Savet moj: NABAVLJAJ STO PRE! A ako vam se ne skida sa neta ili vas mrzi da cekate da nadjete Cd...uvek mozete pribaviti od mene ALL IN THE NAME OF TRAGEDY!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 Da ti placam? Kako da ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Ko je tebi sta rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 bas su mi trebale preporuke za dobar heavy.... jel ti naplacujes usluge ili ... ? lepo rece lemmy... motorhead je hard rock... ne bas neki hević ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 Ko je tebi sta rekao Evo tvoje prethodne poruke: Savet moj: NABAVLJAJ STO PRE! A ako vam se ne skida sa neta ili vas mrzi da cekate da nadjete Cd...uvek mozete pribaviti od mene Obratio si se u mnozini,tako da se odnosilo i na mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Life's A Bitch - 9/10 Whorehouse Blues - 10/10 Hm, na ove dve sam ciljala da ce biti jedine dve dobre, barem kada se glas izuzme iz pesme. No, necu da serem dok mi Gotivni ne da album. Mada sam 99% sigurna da je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Da li lekar zna da ste ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Ima novi bensedin od 500 za takve kao sto ste vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 6, 2004 Author Report Share Posted June 6, 2004 Ma ajde sta se cimate oko toga...sta ocekujete od balavice koja se lozi na Bon Jovi-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Ne lozim se na Bon Jovi-a vec na njihovu muziku, tako da to sto si napisao mozes sebi na kurac da nabijes. Preslusala sam album... sranje je. Tipican Motorheadov album. Jedine dobre pesme su "Life's a bitch", "In the black" i pesma na kojoj se Lemmyjev glas ne moze prepoznati *mogao bi u Bon Jovi-u da peva sa onim glasom * "Whorehouse blues". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Ne lozim se na Bon Jovi-a vec na njihovu muziku, tako da to sto si napisao mozes sebi na kurac da nabijes. Preslusala sam album... sranje je. Tipican Motorheadov album. Jedine dobre pesme su "Life's a bitch", "In the black" i pesma na kojoj se Lemmyjev glas ne moze prepoznati *mogao bi u Bon Jovi-u da peva sa onim glasom * "Whorehouse blues". Motorhead, a usput i Lemmy-jev glas ili volis ili ne volis, a ti ocigledno spadas u ove druge tako da ne kapiram tvoj komentar... jer Motorhead ne bi bio to sto jeste da nema ruznog Lemmy-ja i njegovog jos ruznijeg vokala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Motorhead, a usput i Lemmy-jev glas ili volis ili ne volis, a ti ocigledno spadas u ove druge tako da ne kapiram tvoj komentar... Ja sam primorana na svakodnevno slusanje Motorhead-a i odatle se javlja moja zelja da serem po njima sto vise mogu. El ti sada malo jasniji moj komentar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Motorhead...krajnji alkoholi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Nego sta nego krajnji alkoholi, vidjet cemo se uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Inferno je Jako dobar album, Inače Motorhead nemaju loš album, Imaju mozda slabiji ali to su prošla vremena, Preziveli su oni svašta, Ali sa punom snagom su izdali dobar album..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2004 Author Report Share Posted June 21, 2004 Danas i zvanicno izlazi "Inferno"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavinia Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Inace, Motorhead i ine slusam nesto mnogo, ali Lemmyju kao osobi se divim, obozavam i njegov glas... Ne, ozbiljna sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 24, 2004 Author Report Share Posted June 24, 2004 Inferno je fenomenalan!!!! Najbolji Motorhead album jos od "Bastards".Uz navedeni,najbolji album u 90-ima.Nema lose pesme na albumu,sve su do jaja:Terminal show,Killers,In the name of tragedy...Suicide je toliko Motorheadicna da boli...Life's a bitch je pravi kilmisterovski rock n' roll...ma ceo album je savrsen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Bas smo nekidan Invictus, Carcass i ja slusali Inferno uz Jacka i gandzu. Ha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postman Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Motorhead je moja prva prava ljubav a prva ljubav zaborava nema ! Inferno je sasvim OK album i to je dovoljno da bih ja i dalje obozavao Lemmyja. Inace ,zanima me da li sam ja jedini obozavalac Motorheada koji je misljenja da im je " Another Perfect Day " najbolji album posto svi ostali za koje znam da vole ovaj band kazu da im je to najgori album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Cuo sam tri pesme,dosta su agresivne,sto nije lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 9, 2004 Author Report Share Posted July 9, 2004 Inace ,zanima me da li sam ja jedini obozavalac Motorheada koji je misljenja da im je " Another Perfect Day " najbolji album posto svi ostali za koje znam da vole ovaj band kazu da im je to najgori album. "Another perfect day" najgori album? Svasta cu jos cuti. On po meni nije najbolji Motorhead album,ali definitivno medju 5 najboljih jeste.Ljudi ga ne kontaju zato sto je drugaciji od svih ostalih Motorhead izdanja.Progresivniji je i skroz atipican.Ali je fenomenalan!"Back at the funny farm","Shine","Dancing on your grave","Another perfect day","One track mind","Tales of glory"...fenomenalno!!! A glede "Inferna",odusevio sam se kada sam ga cuo.MNOGO je dobar!Po meni najbolji album jos od "Bastards". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Samo se po'valim da sam nabavio limited edition sas DVD...jedva cekam da gi odgledam Booklet je ok..nista specijalno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts