Kent Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Dogovoreno pazi, taj live ravaljuje, nema tu dileme, ali znas vec sta meni fali kod ovog benda. ali, veeeeeliki plus za odabir ritam sekcije ovoga puta... kad cujem jonas&zoltan kombinaciju uvek se najezim. da je do mene, oni bi svirali na svakom prog albumu danas. Quote
Evil warning Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Instalirajte ICQ pa se dopisujte Quote
Eternal Flame Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Dogovoreno pazi, taj live ravaljuje, nema tu dileme, ali znas vec sta meni fali kod ovog benda. ali, veeeeeliki plus za odabir ritam sekcije ovoga puta... kad cujem jonas&zoltan kombinaciju uvek se najezim. da je do mene, oni bi svirali na svakom prog albumu danas. Ma OK ukapirao sam tvoj stav što se tiče TR. Nego zvuk i kako je odsviran koncert mnogo je čudan.Prvo odsviran je pefektno kao da je rađen u studiju a onda prilepljeni mali žuti kako vrište.Čak je produkcija odrađena prilično čudno... kao da su roboti odradili ovaj koncert ... atmosfera albuma je nekako suviše "sterilna". Pozdrav! Quote
Kent Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Instalirajte ICQ pa se dopisujte ko tebe sta pita? ovde se prica o time requiemu i produktima vezanim za isti, a ti napusti prostoriju ako to nisi ukapirao... evo put, da se ne mucis... EF, slazem se, mada koncerti u Japanu cesto poprime drugaciji oblik od ocekivanog... Kako stojis sa ostalim projektima momaka iz Majestica? Quote
Evil warning Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 evo i tebi put da se ne mucis sa produktima- predlazem verziju 4 (klikni) Quote
Eternal Flame Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 ko tebe sta pita? ovde se prica o time requiemu i produktima vezanim za isti, a ti napusti prostoriju ako to nisi ukapirao... evo put, da se ne mucis... EF, slazem se, mada koncerti u Japanu cesto poprime drugaciji oblik od ocekivanog... Kako stojis sa ostalim projektima momaka iz Majestica? Tu si 100% u pravu ovaj koncert i nije bio planiran za izdavanje ali kad ga je R.Andersson čuo sa sounboard promenio je mišljenje. Znaš kako uglavnom što je vezano R.Anderssona i Apolla. Meduza mi se sviđa čak i prvi. Od Andersson-a znam njegove projekte Space O. Evil Masquarade,Zool... uglavnom na ostalim je samo gostovao. Što se tiče ostalih članova benda nisam pratio njihove karijere ali možda mi ti možeš pomoći. Quote
Nesha Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Jaaaaaaaao ja sam skroz zaboravio na Meduzu Moracu da preslusam konacno taj album.To sam dobio pre sto godina i nikako da ga prostudiram.....odma pustam... Quote
Kent Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Od Andersson-a znam njegove projekte Space O. Evil Masquarade,Zool... uglavnom na ostalim je samo gostovao. Što se tiče ostalih članova benda nisam pratio njihove karijere ali možda mi ti možeš pomoći. Pa i Zool mu dodje projekat, zar ne? Naravno da ti mogu pomoci, pa zasta sluzi ovaj sajt??? Sigurno ne za ono sto radite po Alogia temi... Da pocnemo... Reptillian (Jonas Blum, Joel Linder, pa i car Peter Espinoza) ? poz Quote
Eternal Flame Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Pa i Zool mu dodje projekat, zar ne? Naravno da ti mogu pomoci, pa zasta sluzi ovaj sajt??? Sigurno ne za ono sto radite po Alogia temi... Da pocnemo... Reptillian (Jonas Blum, Joel Linder, pa i car Peter Espinoza) ? poz Pa jeste ali Zool jako volim pa sam morao da ga istaknem. Na Alogiji lupetam ne bi li Aperion shvatio da ni ja ni onaj ludi Boro ne možemo pisati spam postove koje on pohvaljuje kao inventivne i humorističke. Reptillian imam ali nisam znao ko su članovi tj. nisam povezao ali zahvaljujući tebi zatvara se još jedan krug u mojoj glavi. Nego nije mi se baš svideo album koji imam nekako mi je mnogo prenatrpan... i sećam se da na omotu izgledaju ko frikovi. Quote
Archangel Mihail Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Oni su odlicni ::: mada ih optuzuju za plagijat. Quote
Eternal Flame Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Oni su odlicni ::: mada ih optuzuju za plagijat. Most Loved & Most Hated Band In The World (sa pozajmljenim autorskim pravima od Manowar-a ) Quote
Eternal Flame Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Nisu bas toliko kontroverzni Na yumetal.net-u, forum power&prog nema kontraverznijeg. Nego Kent kakav imaš stav za Manowar? Juče mi je drug doneo disk sa nekim bendom koji se zove Nanowar, jedna od pesama glasi ovako: Our Metal Is So Strong Cos Our Dick Is So Long. Ili The True Forest Of The Only True Metal And Other Heavy Minerals. Quote
Eternal Flame Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Najbolji neo prog metal na planeti od skoro možete poručiti majcu i duks ovog benda. Quote
Apeiron Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Na yumetal.net-u, forum power&prog nema kontraverznijeg. Nego Kent kakav imaš stav za Manowar? Juče mi je drug doneo disk sa nekim bendom koji se zove Nanowar, jedna od pesama glasi ovako: Our Metal Is So Strong Cos Our Dick Is So Long. Ili The True Forest Of The Only True Metal And Other Heavy Minerals. Nanowar je sranje. Jeftino podjebavanje, ni malo smesno. Ako je u pitanju onaj album The Triumph of the True Metal of Steel, tako nekako... bezze. Mada je spot solidan, kad ganjaju onog fensera kroz sumu Quote
Lordring Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 (edited) LOOK! A POSER! Hmmmmm.. a jel ima XXL verzija te majce? edit: heh, dobro je da si se izvukao pa si rekao neo prog Taman sam hteo da te ispravim pa da spomenem Ring of Fire (do trećeg albuma) kao najbolji neo power Što se tiče g.Anderssona.. meni je i dalje Majestic - Trinity Overture vrh kako svirački tako i po pitanju pesama. Ovde je počeo da komplikuje bez razloga Edited September 9, 2005 by Lordring Quote
Eternal Flame Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Nanowar je sranje. Jeftino podjebavanje, ni malo smesno. Ako je u pitanju onaj album The Triumph of the True Metal of Steel, tako nekako... bezze. Mada je spot solidan, kad ganjaju onog fensera kroz sumu Ma to je sprdačina post je odavno pa neznam u kom kontekstu sam to napisao. Hmmmmm.. a jel ima XXL verzija te majce? Pa XL je univerzalna veličina XXL se retko nalazi i one su samo za ljude od 130kg ili preko 2m. Što se tiče g.Anderssona.. meni je i dalje Majestic - Trinity Overture vrh kako svirački tako i po pitanju pesama. Ovde je počeo da komplikuje bez razloga Pa meni su svi Andersonovi projekti dobri, sad je izdao kompilaciju na kojoj je kompletno prepevao Edman sa nekim malo svežijim aranžmanima, zanimljivo. Time Requiem je najbliži zvuku Majestic. Quote
Lordring Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Ma jeste to, ali osim prve i Attar of Roses sa drugog albuma meni se jedino svidja prvi TR (kad se samo setim Brutal Mentor ) Elem, što se tiče tvoje klasifikacije, recimo da nemam preko 2m i 130kg ali sam poprilično blizu toj klasifikaciji , a sa druge strane, znam kakve su XL majce tako da bolje meni da se ja vratim na rekreaciju pre nego što počnem da kupujem Quote
Eternal Flame Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Ma jeste to, ali osim prve i Attar of Roses sa drugog albuma meni se jedino svidja prvi TR (kad se samo setim Brutal Mentor ) Pazi i meni je prvi TR ultra, mnooogo bolji nego drugi mada je ovde prvi i najomraženiji uzbog krađe kako oni kažu. Elem, što se tiče tvoje klasifikacije, recimo da nemam preko 2m i 130kg ali sam poprilično blizu toj klasifikaciji , U jebem ti sunac. Teretana ti negine. Quote
ErliK Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Verujem da ce mnoge da "obraduje" novi album: Time Requiem - Optical Illusion Quote
Recommended Posts