Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bend Stevena Adlera, bubnjara originalne postave Guns n' Roses. Bend se zvao Suki Jones.

Gitare: Keri Kelli, Brent Muscat (bila sam zaljubljena u njega biggrin.gif, tip iz Faster Pussycata), Robbie Crane (Ratt a i svirao je sa Vince Neil bandom) na basu i Jizzy Pearl vokali (valjda isto Ratt)

Da li je neko cuo, video?

• Downvote 1
Posted
Nisam sigurna u to. Volela bih da neko bolje zna pa da mi kaze icon_da.gif

pa ne bas samo obrade gunsa...sviraju sve pesme svih bendova u kojima su pojedinacno bili...imam i nesto uzivo...nista posebno...

• 2 weeks later...
Posted

e sad...da smo pametni ko sto neki jesu...naime i velvet revolver dolaze u evropu na leto...glasina je da ce adler's appetite otvarati za ove...bilo bi fino kad bi svrnuli i ovde...ali nema od toga nista ako se neko ne potrudi...

Posted
izdaju debi album za shrapnel records...

Znam, ali tek posle koncerta kod nas, tj. posle turneje. Mozda cemo imati prilike da cujemo nesto sa albuma na svirci pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gificon_cool.gificon_cool.gificon_cool.gif

• 4 weeks later...
Posted

nazalost kerry kelly nece svirati sa njima u beogradu...niti uopste..presao je u bend vince neil-a...dakle nista od snakepit dela adler's appetite-a...smrc..a bas sam hteo da ga upoznam...jos mi on fali...

• 3 weeks later...
Posted

HaHa, izbrisao nam postove icon_mrgreen.gif

Dobro, bar nije zatvorio temu

Jel' oni sviraju samo Appetite For Destruction, ili i Lies, posto je Adler i tada bio u Guns-ima? I, sta jos sviraju

Posted

I jedno i drugo.

Ja sam cula da sviraju ponesto i iz maticnih bendova ovih drugih, ali sam onda videla neke plejliste koje su pokazale da ti nije istina. Na toj listi su svirali ceo Appetite osim Think about you ( icon_cry.gif ) i Anything Goes. A sa Lies 3 ili 4 stvari.

Posted

Ako mora You`re Crazy, nek bude bar brza verzija.

Sa Apettita su na toj svirci svirali sve i to prve tri su otvarale koncert po redosledu kao na albumu icon_rockdevil.gif