Марија П : Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Autorske pesme? El to mislis na onaj njihov album sto sada treba da izadje? Quote
michelle Posted June 20, 2004 Author Report Posted June 20, 2004 Jos Muscatt I Jizzy i Keri I sad stvarno necu vise. Dodjite na koncert!!! Quote
Марија П : Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Evo je set lista sa jednog koncerta u Milanu Welcome to the Jungle It's So Easy Nightrain Out Ta Get Me Sweet Child O' Mine Move to The City Mr. Brownstone Mama Kin Knocking On Heaven's Door Rocket Queen My Michelle Encore: Sin City - AC/DC cover Paradise City enjoy Quote
LARA CROFT Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Da da ko sto sam napisala tamo u najavi koncerta, samo 50 kom karata prodato u SKCu Quote
Vlaja Buraz Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Kevin DuBrow of QUIET RIOT, Jani Lane of WARRANT and Steven Adler of GUNS ‘N ROSES, will join up for the "Bad Boys of Metal" tour this summer. Also on the tour will be BANG TANGO, performing their first national tour in ten years. Tour dates to soon be announced... Možda ovi dođu? Quote
lemmy sixx Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 I procice isto kao i ovi...nema interesovanja za ovakvu muziku.To je proslost.Jedini bend koji bi nakupio ljudi bi bili Gunsi...i to je to. Quote
solicitor Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Vec sam na temi o koncertu rekao ovo sto Lemi rece...ali u vezi samog sastava i imena benda da kazem da je nekako jadno koliko se keshaju o Gunse. I logotip, i repertoar i ime prvog albuma, znaci totalno neinventivno i bez zelje da nesto sami smisle ... svi bi da se ogrebu o slavu nestrecnog Axela ... ovaj papteticni pokusaj srecom nije uspeo Quote
LazaGNR Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Posto mi je michelle skrenula paznju da postoji i ova tema... Da. Nikada necemo cuti sve te divne pesme. Pa,evo prilike za te pesme:13. februara u Budimpesti sviraju Adler's Appetite.Karta u pretprodaji je 3500 ft.,a na dan ce biti verovatno 4000 ft. (oko 16 eura).Sviraju u Wigwam-u,gde je svirao (cinimi se) Sebastian Bach.To sam video na sajtu www.heavymetal.hu,sekcija "Koncertek". Pa ko moze (kao ja npr. ) da pici za Budimpestu neka ide Quote
Dragana Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Mislim da ih vredi slusati samo zbog Guns-a, a njihove stvari... ima vremena Quote
michelle Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Pa ja ne ocekujem nista specijalno od njihovih stvari, ne znam koliko to moze da bude nesto novo i interesantno. Quote
LazaGNR Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Ma izdali su neki EP (kao njihove stvari),a album su najavili za prolece-leto... I to sto kazes - ne ocekivati nesto novo i nevidjeno... Quote
LazaGNR Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Trazio sam po netu gde je taj klub Wigwam i naisao sam na njihovoj 'home-page' neke slike Stavio bih ja jos,ali ovde izgleda ne funkcionisu slike sa '.BMP' Anyway,u petak cu najverovatnije uzeti karte za taj koncert Quote
LazaGNR Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Bio sam na koncertu,pa da napisem kako je bilo... Taj Wigwam je prilicno velik (prvi put sam bio tamo),ali nije bilo toliko puno ljudi koliko moze da stane (bar ne do pocetka koncerta,posto se posle toga nisam osvrtao - samo sam u binu gledao ) nekih 150-200 ljudi.Uglavnom,koncert je poceo u 22h (trebalo je u 21h) i svirali su oko 2 sata.Poceli su sa It's So Easy,a svirali su jos: Nightrain,Mr. Brownstone,My Michelle,Sweet Child O' Mine (Steven se na kraju te pesme prekrstio;ne znam zasto),Rocket Queen,akusticni deo: Patience,Used To Love Her (sad nisam siguran dal' su svirali i akusticnu verziju You're Crazy il' se ja to samo tripujem ),Move To The City (morali su prvo da pitaju Jizzy-ja (pevaca) da li se slaze da to odsviraju),2 obrade: Knockin' On Heavens Door i posvetu Bon Scott-u (povodom skore 25-ogodisnjice njegove smrti - R.I.P.) Sin City,dalje: 2 njihove stvari (mislim da se zovu Suicide i 99) - inace na pocetku jedne od te dve pesme Steven-u su sjebala nesto bas-pedala,pa su je zamenili,pa se kad su ponovo poceli tu pesmu opet sjebala ,da bi je opet zamenuli i (tek) iz 3. puta su odsvirali tu pesmu; i na bis Welcome To The Jungle i one & only PARADISE CITY (by the way,pesme nisu svirali tim redom kojim sam naveo). Bio sam u 2. redu veci deo koncerta (iz njega se sve lepo vidi),da bi pri kraju (poslednjih 4-5 pesama) bio u 1. A u prvom redu su u 90% slucajeva bile ribe (sto mi bas i ne odgovara toliko na koncertima - moras stalno da vodis racuna da ih ne udaris/gurnes/nagazis...) koje su non-stop vristale:"Steven,Steven",a kad bi se neko iz benda priblizio ivici bine pocele bi da ga hvataju prvo za potkolenicu,pa za koleno,pa vislje... Zao mi je sto nisam uhvatio neku od palica sto je Steven bacio Ali sam zato uhvatio trzalicu Robbie-a (basiste) A posle koncerta su dosli za sank,tako da si mogao da uzmes autogram ili da se slikas sa njima (ako se prvo probijes kroz gomilu drugih,uglavnom riba,koji su bili oko njih) Hteo sam ziv da se pojedem sto nisam imao foto-aparat pri ruci Dobro,valjda cu otici jos jednom na neki njihov koncert.Ali sam bar zato stigao (pored onih silnih riba koje su se otimale za njih) da uzmem autogram od Steven-a (drugi me nisu toliko interesovali) Za neke prosecan koncert,ali meni je posle toga bio bas nevidjen 'feeling' - video sam (napokon!) nekog iz originalne postave Gansa,rukovao se sa njim i uzeo autogram.Jos i da sam palicu uhvatio... Quote
michelle Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 Blago tebi, besparica me je osakatila sto se koncerata tice. Je l' bio mozda album da se kupi? Posto sam videla da je prodaja online only. http://www.heretodaygonetohell.com/release...ppetite-ep.html Quote
LazaGNR Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Nije...To je Jizzy bas spomenuo na polovini koncerta - "We didn't bring any albums with us,but I'm sure that you'll find it in some shop". A i te 2 pesme sto sam cuo na koncertu...nisu lose,ali i nisu bas nesto extra Quote
Johny Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) According to ADLER'S APPETITE fan site www.stevenadler.net, "It's official - Jizzy's out. Steven has informed us that Jizzy Pearl will no longer be handling frontman duties in Adler's Appetite. Steven said that Jizzy is 'an awesome vocalist and will always be one of my best friends. I'll never forget the great times and what we've done together. I wish him the best.' Steven will fly to LA this week to audition possible replacements. Among those being considered is Joe LeSte (BANG TANGO, BEAUTIFUL CREATURES), who recently performed with the band in Japan." Joe je Cool,bilo bi dobro kada bi on bio zamena! Edited March 25, 2005 by Johny Quote
michelle Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 Joe LeSte! To bi bilo divno- slatki mali Quote
michelle Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 Konacno sam preslusala ovaj album (koji btw. ima 6 pesama). Pre svega nemam pojma ko je ovaj lik sto peva - Sheldon Tarsha i nesto nisam odusevljena njim. A jos manje celim albumom, ima ok stvari ali je sve to nekako nedovrseno i bez nekog licnog pecata i shmeka. Prva pesma na albumu - Suicicde mi je bila toliko dosadna da mi je iako traje 4 minuta delovalo kao da traje bar 10. Jedina balada "Empty" je kao i ceo album toliko neoriginalna da je to prosto neverovatno. Nisam ocekivala da ce izmisliti toplu vodu (naravno) ali da daju neki licni pecat albumu im stvarno ne bi skodilo Quote
LazaGNR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Jeb'o te,ja jos nisam ni preslusao taj album (EP,sta li je) A imam ga vec par meseci (shame on me)... Videcu da ga preslusam ovih dana... Quote
sleazyrocker Posted May 9, 2020 Report Posted May 9, 2020 Da li se neko seca kada je koncert Adler's Appetite trebalo da bude odrzan u Bg-u? jel bese 2004. ili 2005.? Quote
Milkica Posted May 9, 2020 Report Posted May 9, 2020 Juna 2004. u SKC-u. Steta sto ga nije bilo. Kasnije su blize nama svirali u Pesti 2005. 1 Quote
sleazyrocker Posted May 10, 2020 Report Posted May 10, 2020 OK znaci 2004. Ma naravno, steta ogromna ali jbg... Bila je to jedinstvena prilika da vidimo poznate face na jednom mestu i slusamo dobru muziku! Quote
Recommended Posts