Jump to content

Recommended Posts

Posted
Evo jedne preporuke - bend

Dark Empire - Distant Tides iz 2006.

Ovo sam stavio na temu Persuadera jer im je zajednicki pevac icon_rockdevil.gif Inace to je neki power sa primesama svega ostalog i zvuci primamljivo cak i na prvo slushanje [koliko sam ja puta i cuo album].

Poz! pivopije.gif

Ajd' proveriću, mada naziv obećava!

Posted

Hm..prevrnuh 2 puta novi album i za sada sam blago razocharan...jbg mozda sam ochekivao previshe, ali izgleda da su se malo vec ispucali(nakon 3 fantastichna albuma)..ali poslusacu jos malo pa cu post-ovati opet mishljenje..album je mracniji, zvuk su malo promenili..i produkcija mi nije bas nesto legla...

Posted
Ajd' proveriću, mada naziv obećava!

Malo je kratak album a pesme su preduge - to bi mu bila jedina zamerka. Inace odlican albumcic.

Hm..prevrnuh 2 puta novi album i za sada sam blago razocharan...jbg mozda sam ochekivao previshe, ali izgleda da su se malo vec ispucali(nakon 3 fantastichna albuma)..ali poslusacu jos malo pa cu post-ovati opet mishljenje..album je mracniji, zvuk su malo promenili..i produkcija mi nije bas nesto legla...

Zar nemaju oni do sad (pre novog) 2 albuma : The Hunter, Evolution Purgatory?

Svejedno, meni je The Hunter keva a vec Evolution Purgatory mi je delovao malo usiljeno. Rano je za ispucavanje - delovalo je kao da ovi momci imaju daleko vishe potencijala.

Posted

Mislio sam i na Savage Circus album u kome su Persuader momci takodje imali umeshane prste icon_da.gif

Elem nakon par dana skoro non-stop slushanja albuma(uz novi gorgoroth), spreman sam da pojedem onaj post gore javno icon_mrgreen.gif

Ok, ako nesto upada u oko/uvo sto se tiche ovog albuma to su dve stvari:

1) duze pesme nego na prethodna dva albuma, tek dve su ispod 5 minuta

2) zvuk je mnogo tezi, chak i vuche na thrash na trenutke, sto je u kombinaciji sa melodijama donelo jedan totalno nov sloj Persuader kombinovano sa Jensovim (brutalnim) vokalom icon_da.gif Dakle nothing wrong here!

Ono o chemu pricham kod druge stavke se najbolje chuje na prvoj pesmi...veoma heavy pesma sa refrenom koji ce vam dugo ostati u glavi! Druga pesma "Slaves Of Labour" ima slicnu kombinaciju, s tim sto su ovde vishe zastupljeni groovy riffovi koji pesmi uz divan refren daju stvarno dobar shmek! Vec sledece dve-tri pesme su u fazonu proslih albuma, a posebno "R,S. Knights" prava power razbijachica icon_rockdevil.gif

Naslovna pesma je, ako ne i, najbolja Persuader pesma. a sama chinjenica da ima blast beat i jednu od najjacih solaza josh vishe dosoljava stvari icon_mrgreen.gif Majka pesma. "Judas Immortal" mi je lichni favort sa albuma, jos jedna od trezih i 'mracnijih' pesama na albumu, koja mozda nema zarazan refren kao SOL ali zato cela pesma ima stvarno odlichan osecaj..Zion i Enter Reality su melodichniji deo albuma

dakle album mi mozda nije bash odma legao al sad mu tople glave dajem 9/10 riffovi u drugom planu ali songwriting i leadovi bolji

Posted
Evo jedne preporuke - bend

Dark Empire - Distant Tides iz 2006.

Ovo sam stavio na temu Persuadera jer im je zajednicki pevac icon_rockdevil.gif Inace to je neki power sa primesama svega ostalog i zvuci primamljivo cak i na prvo slushanje [koliko sam ja puta i cuo album].

Poz! pivopije.gif

NE da je dosadan album nego sam pomislio da nisu ovo neki likovi iz Italije dovukli Jensa da im peva icon_smile.gif

vec posle drugog slushanja mi otishlio sa harda..

Posted

Hm trebao si mu dati josh koju priliku. Vidish kako je ispalo sa Persuaderom icon_wink.gif Po meni je to jedan od boljih powera ove godine.

• 2 months later...
Guest Syrant
Posted

Ljudi, moze li neko da mi pomogne?

Odakle mogu da skinem ceo novi album Persuadera, --When Eden Burns--

Ili neki sajt, ili FTP adresu.

U vezi FTP-a..Mozete me iscimati na pp...ako necete da ga sirite po foromu... laugh.gif

Hvala,anyway... icon_rockdevil.gif

Guest Syrant
Posted

Uspeo sam ga skinuti...Japanci su law!

Inace, album je super, meni se baš svideo, produkcija je jaka, a sam bend polako ali sigurno počinje da oblikuje svoj zvuk. Naslovna razbija, a onaj bubnjarski početak baš podseća na početak ''Painkiller-a'' musik29.gifalkos.gif

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
Posted
Swedish metallers PERSUADER will enter the studio in May to begin recording their fourth album for a late 2008 release via Dockyard 1.

Ko ce bre da cheka ovoliko...

Dobro shta bi vec jednom sa ovim...

Posted

Voleo bih i ja da znam...

Though, pretpostavljam da ce na SC da se usredsrede... 'Ajde samo SC, Jens zauzet jos sa Dark Empireom, drugi gitarista i bubnjar u Giljotini....nazalost, ovaj bend polako pada u zaborav...

• 2 weeks later...
Posted

Persuader guitarist Emil Norberg has posted the following update on the band's website:

"I know I promised this a long time ago but now finally there is a clip with some excerpts from some of the songs from the new album. I know it´s been forever already, but we all hope this will satisfy you guys for a couple of more months. We´ve had a lot of stuff going on in our lives for a while but I think we are all now finally ready to finish up the work on the follow up to "When Eden Burns". As Axl Rose once said: All we need is just a little patience..."