dark earendil Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 The Wall Pink Floyda postaje broadwayski mjuzikl Najambiciozniji projekt Pink Floyda The Wall koji je zamišljen kao dvostruki konceptualni album o otuđenju i gubljenju razuma pod utjecajem slave, a je zatim prebačen i na filmsko platno, mogao bi ovih dana dobiti svoju Broadwaysku verziju. Bendov basist i kreativni motor iza The Wall, Roger Waters napisat će orkestralne aranžmane za ovu verziju. Waters je zadržao prava na The Wall iako je napustio bend sredinom osamdesetih. Producenti ovog projekta, nekadašnji šef Sonya Thomas Mottle i filmski producent Harvey Weinstein nadaju se upoznati nove generacije s The Wallom (a pritom valjda i nešto zaraditi na staroj slavi). http://www.nme.com/news/109404.htm * izvorni izvor - http://glazba.monitor.hr Sine nije to nista novo bitlsi isto prave mjuzikl a Queen ga vec ima,i veoma je uspesan! Quote
B@K@ Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Kako, bre, nije nista?! Kad Waters pravi to je remek-delo (smajli po potrebi)... Syd je obozavao Bitlse, pa necu da omalovazavam, ali nisu bre oni, nit' kraljice, za poredjenje sa ruzicastima... Inace, citah da je Waters bio (a sta, kao izlecio se ) tone deaf, pa je Wright morao da mu stima bas... eto i nade za mene E, da - POZDRAV za Marijanu (C A) Ali pozdrav je ozbiljan Quote
Council A Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Kako, bre, nije nista?! Kad Waters pravi to je remek-delo (smajli po potrebi)... Syd je obozavao Bitlse, pa necu da omalovazavam, ali nisu bre oni, nit' kraljice, za poredjenje sa ruzicastima... Inace, citah da je Waters bio (a sta, kao izlecio se ) tone deaf, pa je Wright morao da mu stima bas... eto i nade za mene E, da - POZDRAV za Marijanu (C A) Ali pozdrav je ozbiljan B@KO, sine, jesi li me ti pomesao s nekim (ili preimenovao, ako se o meni radi ) ? Ne verujem u tu informaciju o Watersu, pa sam, recimo, vidis da u Pompeji odsvira ton, pa ga otpeva kad objasnjava vec kome neku ideju za melodiju, to ne moze tone-deaf person. Doduse ( ), nisam preterano obracala paznju koliko je precizan .. A Beatlese nemojte da mi dirate . Daleko su oni ispod Najvecih, no.. Quote
B@K@ Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Milana, cero, mozda ti jednom i objasnim... (a i nije neka fora) U medjuvremenu - shine on! Infromacija o Watersu se nalazi u sveze procitanoj knjizi "Crazy Diamond, Syd Barrett and the Dawn of Pink Floyd"... ako nekad budes odgovorila na poziv, mocices i sama da se uveris Bube nisam ni dirao... samo sam rekao Daleko su oni ispod Najvecih Quote
Council A Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Infromacija o Watersu se nalazi u sveze procitanoj knjizi "Crazy Diamond, Syd Barrett and the Dawn of Pink Floyd"... ako nekad budes odgovorila na poziv, mocices i sama da se uveris Sta, sad smo citali knjigu, pa se hvalimo na sav glas . Quote
B@K@ Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Aman, nije - dajem samo info o poreklu infoa , a i bas sam pod utiskom, sve sam one spotove iz rane faze ovih dan pregledao i preslusao nekoliko puta Pipera i Saucerful... A Madcap nidje ne mrem naci... A prokleti Barrett je u stvari neki album od Ramones-a (uvalili mi rezanu buraniju) A i pokusao sam da te namamim Quote
B@K@ Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ko je sasvim, potpuno sasvim najjaci... E, koliko god bio jak od toga nema jacji Inace, C A, mislim da si jednom rekla da Dave ima 8oro dece, a ja sam cuo za 4voro... Mozda je nakupio nesto i sa strane (mrzim sebe sto sam glup ) Quote
Council A Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 ne mogu da verujem shta ti je avatar Zasto ? Jebeno je divna..zaljubljena sam u nju.. Divna, DIVNA, divna.. P.S.dark bla, bla, bla, da, jako volim da pricam sa sobom, zanimljivije je drustvo od vecine Quote
Council A Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ko je sasvim, potpuno sasvim najjaci... E, koliko god bio jak od toga nema jacji Inace, C A, mislim da si jednom rekla da Dave ima 8oro dece, a ja sam cuo za 4voro... Mozda je nakupio nesto i sa strane (mrzim sebe sto sam glup ) B@KO, sine, sad cu naci izvor.. Ima 4-oro dece sa jednom zenom i 4-oro sa drugom, ako se ne varam. Evo, sa prvom zenom Ginger 4 kom(Alice, Sara, Clare, Matthew).. E, evo nesto konkretnije Alice----------26 years (mother=Ginger) Clare---------23 years Sara----------20 years Matthew----16 years Joe----------- 7 years (mother=Polly) Gabriel-------4 years Romany------4 months Charlie------12 years(Polly's son by former marriage--adopted by Dave) Jel sad sve u redu, NEVERNICE ? Quote
Council A Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 A da opravdam reputaciju osobe koja prica sama sa sobom, dodacu da svi dobro znamo ko je ta Polly !! God bless her ! Quote
Council A Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Jos jedna bitna stvar.. Godine dece su racunata 2002 u ovo vreme, tako da mozete da dodate 2 . Quote
Council A Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Evo me opet, dosadne..vi ste krivi kad ste krenuli da sumnjate u moje reci.. To je sa prvom klinkom 1976 . Ginger i David. Ne mogu da verujem kako devojka izgleda.. Quote
B@K@ Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Jel sad sve u redu, NEVERNICE ? Jeeeste ... a da sam glup rekoh jer sam znao da ima 4. dece iz prvog braka, a da je odavno usao u drugi, i samo sam ti dao priliku da se pravis vazna ... u stvari, to sam verovatno i hteo A za Polly si mislila na zasluge u vezi sa textovima ili nesto drugo? Come on, hit me with a surprise P.S. A sta sa Ginger... mislila si na to sto izgleda anemicno? ... ma, nije - lepa je ... sjajna slika... P.P.S. Ako bi mogla da nam preracunas ono, da se ne mucimo Quote
Council A Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 A za Polly si mislila na zasluge u vezi sa textovima ili nesto drugo? Come on, hit me with a surprise P.S. A sta sa Ginger... mislila si na to sto izgleda anemicno? ... ma, nije - lepa je ... sjajna slika... P.P.S. Ako bi mogla da nam preracunas ono, da se ne mucimo Naravno, da nije Polly imali bi AMLOR-text katostrofu i na Division bell-u . P.S.Kad sam videla postovanu sliku, stvarno nisam mogla da verujem..bukvalno je, kako si i sam rekao, sjajna.. Hocu belu kosu .. P.P.S. Pa, decki, ja vise nisam na matematickom fakultetu..ali znam ko jeste.. Quote
B@K@ Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Hocu belu kosu .. i ja kazem... Ja volim AMLOR... i Novu Masinu u delovima A sto se MFa tice - ko, je l' neko vazan? Quote
Council A Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 61 godinu danas je napunio moj omiljeni clan mog omiljenog benda .. Srecan rodjendan, Roger! Valjda cu za par messci moci sama da ti, sa zakasnjenjem, cestitam ! Quote
Council A Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Znaci, STRASNO!!!! Odgledala muku od 'Zivot je lep' na Art-u, slede Svecice i svece, ja, ehej, i oanko ubacuju gomilu gluposti, mozda ce se setiti i Watersa.. I -setili su se! A u pozadini- LEARNING TO FLY SA PULSE-A !!!! ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
B@K@ Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Siroti Waters... pa on je prvo naucio da leti, a posle da hoda Jos jednom - srecan mu rodjendan Quote
Froiibaad Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Samo pogledajte moj potpis i sve vam je jasno Quote
Council A Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Samo pogledajte moj potpis i sve vam je jasno Jaoj, volim te !!! Quote
B@K@ Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Ili umrla posto si ti na redu...lupam Nego primetila li si na berzsi da Eternal Flame, moj sugradjanin ima u ponudi jedno 5 koncerata (2 ili 3 od njih mi trebaju) Floyda i 1 Rogera Watersa! Moracemo da se snabdemo Quote
Council A Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Ili umrla posto si ti na redu...lupam Nego primetila li si na berzsi da Eternal Flame, moj sugradjanin ima u ponudi jedno 5 koncerata (2 ili 3 od njih mi trebaju) Floyda i 1 Rogera Watersa! Moracemo da se snabdemo Ma ajde sto ima on, nego SVI sada izmaju u ponudi i DVD rip Dark side-a i Pink Floyd & Syd Barrett story i Live from Venice ('89) i In the flesh.. Prosto me sram hvata sto to nemam . Sta da radimo, a, a, a, AAAAA????? P.S. ima nesto u umiranju tema o Floydima kad ja stupim na scenu... Quote
B@K@ Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Prosto me sram hvata sto to nemam . Sta da radimo, a, a, a, AAAAA????? P.S. ima nesto u umiranju tema o Floydima kad ja stupim na scenu... Hmmm.... A KAKO BI BILO DA NABAVIMO TO?!?!?!?!?! A? A? A? Ima - laz Ko se uplasi tvog znanja (ili rimovane rechi sa ovom - K.R.S.) ni ne zasluzuje - stagod... Quote
Council A Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Hmmm.... A KAKO BI BILO DA NABAVIMO TO?!?!?!?!?! A? A? A? Pa nabavicemo, naravno . To se podrazumeva. Samo ja trenutno nemam kinte, pa panicim .. Polako..nigde nece pobeci .. Quote
Guest slayer1 Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 (edited) Ako nekom treba mogu da narezem bootleg "live at the electric factory 1970" mnogo dobro cd1 1.astronomy domine 2.cymbaline 3.saucerful of secrets cd2 1.interstellar overdrive 2.fat old sun 3.green is the colour/careful with that axe eugene Edited November 11, 2004 by slayer1 Quote
Recommended Posts