Jellybelly Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Bravo. On i Gilmour zderu ostrige i Wright ih gleda i gulja sendvic. Ali ona recenica je tako dobra, uvek se nasmejem kad ga cujem kad to kaze. Quote
profa Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Koliko sam uspeo da uhvatim satnice raznih kablovskih TV stanica kod nas, nijedna neće prenositi Live 8 koncerte. Video sam da će BBC 1, 2 i 3 da prenose baš sve što će se dešavati, ali kod nas niko ne prenosi BBC 1, 2 ili 3? Bedak. Quote
Jellybelly Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Jebem mu, zar nam jebeno ne daju da ih vidimo bar preko tv-a? Quote
Council A Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Koliko sam uspeo da uhvatim satnice raznih kablovskih TV stanica kod nas, nijedna neće prenositi Live 8 koncerte. Video sam da će BBC 1, 2 i 3 da prenose baš sve što će se dešavati, ali kod nas niko ne prenosi BBC 1, 2 ili 3? Bedak. Ja imam BBC ? Znaci, kod mene . Quote
Jellybelly Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Cekaj, i ja imam BBC. I News i Prime. Quote
profa Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ja imam BBC ? Znaci, kod mene . Cekaj, i ja imam BBC. I News i Prime. Ama bre, ovo što se kod nas daje na kablovskoj su BBC World ili BBC Prime, a nijedno od ta dva nije BBC 1, 2 ili 3. Gledao sam schedule BBC World-a i nema ničega osim Bob Geldofovih putešestvija po Africi. Quote
Council A Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Zato i kazem da nadjemo nekog ko ima satelitsku.. BRZO, BRZO, BRZO .. Quote
Council A Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Za malobrojne entuzijaste potencijalnog PF okupljanja (pre 2. jula ), predlazem nedelju (jer sebicno meni vise odgovara, naravno .. ) popodne.. Quote
Jellybelly Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Okupljanje u nedelju, u 4. popodne, kod guzice konja. Pozeljno je da neko ponese gitaru, pa da mozemo da sviramo. Quote
Council A Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Da najzad i ovde objavim verovatno znanu vam stvar.. Boba Geldof je svetu rekao sta ce Pink Floyd svirati 2. jula od 7 popodne po Grinicu, a 8 za nas (sviraju predposlednji na koncertu koji traje od 2 do 8 popodne).. Dakle (TUS!!!), Breathe, Comfortably Numb i Wish You Were Here.. Za ocekivati, no.. Quote
Council A Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Lazem!! Sviraju "second before last", tako da ce to biti od pola 8.. (pola 7) Quote
Haralampije Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Da najzad i ovde objavim verovatno znanu vam stvar.. Boba Geldof je svetu rekao sta ce Pink Floyd svirati 2. jula od 7 popodne po Grinicu, a 8 za nas (sviraju predposlednji na koncertu koji traje od 2 do 8 popodne).. Dakle (TUS!!!), Breathe, Comfortably Numb i Wish You Were Here.. Za ocekivati, no.. nek paze da se ne umore bez veze pokretati toliku masineriju i zakopavati ratne sekire zbog 3 pesme osim ako se to ne izrodi u nesto vise Quote
Council A Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 nek paze da se ne umore bez veze pokretati toliku masineriju i zakopavati ratne sekire zbog 3 pesme osim ako se to ne izrodi u nesto vise Simbolika, dragi moj Votsone .. Izrodice se to samo u nase presecene nerve.. Quote
Haralampije Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 nemam ja nista protiv da sviraju tri pesme ali neka to budu dogs, pigs i sheep ili atom heart mother, shine on you crazy diamond i echoes Quote
süpergeek Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 He, he... te pesme nisu mogle da se čuju uživo već 30-ak godina... Šteta, ali realno nije bilo šanse da neke od tih sviraju A i ne treba previše očekivati od koncerta takve vrste — više je simbolika u pitanju. Šta da radim(o)... A što se prenosa tiče, ja ću pokušati da iscimam ortaka sa satelitskom da navatamo neki BBC pa da ga snimim & bacim u neki diviks za buduće generacije Pola osam uveče, a? Biće, biće... Quote
Haralampije Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 e pazi sad ovo sto si rekao shvatamo preozbiljno znaci snimanje -> kompresija -> upload na net tim redom Quote
süpergeek Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 (edited) MTV and VH1 to broadcast Live 8 ( izvor ) —> da li se ovo odnosi i na MTV/VH1 koje mi imamo u okviru kablovske? It's too good to be true... @Haralampije: He, he. Ja se iskreno nadam da ću uspeti u tome (mislim na snimanje). Dok kompresija nije problem, upload će verovatno biti ako snimak bude bio 20+ MiB.... Ali, o tome posle 2. jula... Edited June 28, 2005 by supergeek Quote
Vlaja Buraz Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 E jeste zakuvali ovdje, od spavanja u HAJDE parku do snimanja i аплоуда, pobjeći će vam jebeni nastup jebenog Pink Floyda na jebenom Lajv Osam. Taj će se video pojaviti na netu prije nego što se nastup završi. Quote
Haralampije Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 citat sa nme sajta "Although fans are ecstatic over this news, no world tour will follow. More than likely, this will be the last time these people will ever be on stage as Pink Floyd" a taj mtv je americki mtv i koliko sam shvatio oni ce istovremeno prenositi sve koncerte tako da ce skakati iz jednog grada u drugi Quote
Council A Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 citat sa nme sajta "Although fans are ecstatic over this news, no world tour will follow. More than likely, this will be the last time these people will ever be on stage as Pink Floyd" Ma sta oni znaju .. Ja cu svejedno da ignorisem istinitost tvrdnje da se ne bih bacila kroz prozor.. Zamislite kakve su mi misli prolazile kroz glavu kad sam jos kombinovala odlazak - kao, ma jebi ti zadovoljstvo i ideologije i sve odreda, ima da upisem ekonomiju i da namlatim pare i da kupim svet pa da vidi on koga ce da limitira jebenim novcem i vizama.. Znaci, opet nista? Radio B92 ce prenositi audio komponentu.. Valjda iz Londona, majku mu, nemam pojma.. Jer i dalje stoji da se svi mi mucenici okupimo i olesimo zajedno? Quote
Vlaja Buraz Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 citat sa nme sajta "Although fans are ecstatic over this news, no world tour will follow. More than likely, this will be the last time these people will ever be on stage as Pink Floyd" Isto k'o b'jelo dugme. Quote
Jellybelly Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Za okupljanje i olesivanje dogovor normalno vazi. Quote
Venceslav Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Vidim da se dosta prica o Pink Floydu i to mi je mnogo drago. Prenos ce biti na trecem kanalu rts-a ako vec niste to negde spomenuli jer nisam stigo sve da citam. Steta je samo sto ce verovatno da odsviraju 3-4 pesme zajedno i da se razidju a mi cemo svi da se nadamo da ce da odrze bar jos jednu turneju zajedno posto od novog albuma zajednickog nema nista. Lele majko sta bi to bilo da zajedno izdaju jos jedan album, da pokolju sve ove takozvane bendice (sto kao sto rekoh najverovatnije nece da se desi). Ja sam iz Nisa i koliko vidim planirate da se okupljate u Beogradu, steta sto niste u Nisu. Drago mi je kada vidim da ima ljudi koji cene i postuju taj fenomenalni bend ( sto je interesantno izgleda da nas ima dosta koji volimo PF). Ja imam i satelitsku antenu ali bbc 1,2,3 se naravno ne vidi kod nas odn. sistem zastite tih kanala nije probijen a legalno je preskupo, mislim da i ne moze da se nadje legalno. Pozdrav svima vama sa zeljom da Pink Floyd organizuje bar jednu turneju u kompletu. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 BBC 1, 2 i 3 bi trebalo da budu na Eurobirdu i vode se kao free to air kanali. Okrenem antenu ka tom satelitu, ukucam frekvenciju, i tamo nema nista! Ne znam u cemu je fazon, malo je reci da sam se razocar'o. Al' bice valjda na nekom od stotina ostalih kanala. Sta god budem mogao, animicu. Quote
Recommended Posts