Venceslav Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 FTA na: Sudwest 3, MDR (Astra) : 14:00 - 18:00 Hessen 3 (Astra) : 21:50 - 1:35 BBC 1, 2, 3 (Astra 2) : ceo dan MBC 4 (ARABSAT 26e) TV K Lumea (Sirius) 12697 V, 14685 Ovo su satelitski kanali na kojima moze da se gleda koncert ako nekoga zanima. Quote
Council A Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Prenos ce biti na trecem kanalu rts-a ako vec niste to negde spomenuli jer nisam stigo sve da citam. Da li si siguran u ovo? Predpostavljam da ce to biti kombinacija svih lokacija, ali Pink Floyd ne mogu da propuste nikako . Ok, svi imamo treci? Nudi li neko svoj dom? Ja sam u Obrenovcu, tako da slabe vajde od mene. Quote
Haralampije Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 sad sam na mtv-u video reklamu da ce prenositi live 8 pocev od 14:00 CET u subotu to je na tzv. mtv europe (na engleskom, reklame na izraelskom) Quote
profa Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Prenos ce biti na trecem kanalu rts-a ako vec niste to negde spomenuli jer nisam stigo sve da citam. Neće. U programu Trećeg kanala na www.rts.co.yu se ne spominje Live 8. Quote
profa Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 sad sam na mtv-u video reklamu da ce prenositi live 8 pocev od 14:00 CET u subotu to je na tzv. mtv europe (na engleskom, reklame na izraelskom) Sa sajta MTV: And here at MTV European we are dedicating the day to the Live 8 spectacle. Each hour from 1400 to 0100 CET, we will be going live to the Live 8 concerts across the globe, where our presenters will be hanging out backstage, speaking to the musical legends that are playing there, and getting the gossip on what is happening behind the scenes. And with talent such as Coldplay, Dido, Sir Elton John, Shakira, Joss Stone, The Killers, Madonna, Mariah Carey, Sir Paul McCartney, Audioslave, Pink Floyd, Razorlight, REM, Robbie Williams, Scissor Sisters, Snoop Dogg, Stereophonics, Sting, Travis, U2, and Velvet Revolver on hand, the behind the scenes coverage is set to be riveting viewing. Što će reći, ništa od samog koncerta. Na "pravom" MTV-u će biti prenos... grrrrrrr. Quote
profa Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Znači ja ne mogu da verujem... TV Slovenija 2 će prenositi ceo koncert, HRT Plus će prenositi ceo koncert - da li je moguće da smo samo mi toliko jadni?! Da li neko hvata HRT Plus na satelitu? Našao sam i ovu informaciju: EUROPE - GENERAL Satellite and cable channel Euronews will broadcast the entire event, with news breaks every 15 minutes, all day. EuroNews bi trebalo da hvata svaka kablovska TV kod nas, ali me brine to "news breaks every 15 minutes...". Takođe: WORLDWIDE - BBC WORLD Sadly the BBC only has the rights to broadcast the concert in the UK, so none of the concert will be shown on their worldwide satellite channel, BBC World. Znači od BBC-a nema ništa. Na http://www.brain-damage.co.uk/news/live8bc.html se nalazi spisak država sa stanicama koje će prenositi koncert - pogledajte da li možda hvatate nešto od toga na kablu/satelitu. Imamo još malo vremena. Pozitivno je što će se definitivno ovo naći na netu već posle jednog dana, ali meni bi daleko veće zadovoljstvo bilo da gledam koncert dok traje. Quote
Haralampije Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 treci kanal ce prenositi sa pocetkom u 1500 sad sam video reklamu i u reklami su isecci iz raznih spotova i nastupa izmedju ostalog i pulse-a Quote
profa Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 (edited) Poruka od moje drugarice: Ja te cumnula juce da ti kazem sledecu dobru vest. Bice prenos na 3K u subotu od 15H. Kako su najavili "11 sati najbolje muzike" . Zapravo najava je ocajno uradjena ali nema veze, bitno da prenosa ima, pa ti oslobodi prostor da snimas )))) Da li je moguće da nisu bili toliko sposobni da update-uju program na sajtu? Sve u svemu, ko ima čistu sliku na 3K nek snima... Ja ću pokušati da oporavim moju kablovsku TV (tj. kabl) pa ću da bacim na schedule... Odakle ćemo da gledamo? Edited July 1, 2005 by profa Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Imam SLO 2! Nadam se da nece do sutra promeniti sistem kodiranja! Neka mi neko potvrdi schedule, kada Floydi nastupaju? Quote
Council A Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Second before last, a koncert bi trebalo da se zavrsi u 8 po grinicu.. Pa ti vidi . Quote
Haralampije Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 na bbc-u su neke malo drugacije informacije u vezi sa tim sta ce svirati evo running order Sir Paul McCartney and U2: Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band U2: One Coldplay: In My Place, Fix You Coldplay and Richard Ashcroft: Bitter Sweet Symphony Sir Elton John (introduced by Little Britain's Matt Lucas and David Walliams): Saturday Night's Alright for Fighting, The Bitch is Back Sir Elton John and Pete Doherty: Children of the Revolution Dido: Life for Rent, White Flag, Thank You Stereophonics: Songs to be confirmed REM: The One I Love, Losing My Religion, Imitation of Life, Everybody Hurts Ms Dynamite: Dy-na-mi-tee, Judgement Day, Redemption Song Keane: Everybody's Changing, Somewhere Only We Know Travis: Sing, Turn, Why Does It Always Rain On Me? Annie Lennox: Walking on Broken Glass, Sisters are Doin' It for Themselves, Sweet Dreams UB40: Food for Thought, Red Red Wine Snoop Dogg: Songs to be confirmed Razorlight: Somewhere Else, Golden Touch, Vice Madonna: Like a Prayer, Music, Ray of Light Snow Patrol: Chocolate, Run Joss Stone: I Had a Dream, Super Duper Love Scissor Sisters: Laura, Take Your Mama Velvet Revolver: Songs to be confirmed The Killers: Songs to be confirmed Sting: Every Breath You Take, Message in a Bottle, Desert Rose Mariah Carey: Make It Happen, Vision of Love Robbie Williams: Let Me Entertain You, Rock DJ, Feel, We Will Rock You The Who: Won't Get Fooled Again, Baba O'Riley Pink Floyd: Money, Comfortably Numb, Wish You Were Here Sir Paul McCartney: The Long and Winding Road Finale: Sir Paul McCartney joined on stage by George Michael and Sir Mick Jagger Quote
profa Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Second before last, a koncert bi trebalo da se zavrsi u 8 po grinicu.. Pa ti vidi . Otkud u 20h? Koliko znam, koncert treba da traje do 22h, jer je u Londonu (celoj Britaniji?) dozvoljeno praviti ovakve svirke samo do 22h zbog buke. Quote
Haralampije Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 (edited) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jebote kako su uzivali jebote kako sam uzivao a kad je reziser uhvatio ono cudo sa animals covera ali kako su uzivali posebno waters moj zhivote da l si zhiv Edited July 2, 2005 by Haralampije Quote
Habit Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 CAARRRROOOOBBBBBBBNNNNOOOOOOOOOOOOOOOO Cekao sam ceo jebeni dan da ih vidim i nemam reci. Quote
Council A Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 I sedi, i sedi, i sedi.. i sviraju u 1, ok, nek sviraju u 1, i slusaj mc dynamite, i slusaj svojevrsne gluposti i, cim videh kadar, oko pola 1, jel, znala sam da su oni.. I pise.. PINK FLOYD, LONDON!! Covece, i sami ste rekli.. kako su uzivali.. Kako je Waters bio srecan, onaj Gilmourov smesak kad se okrenuo ka Masonu.. Iz nepoznatih razloga nisu posvetili 3 cestite sekunde Wright-u.. Odsvirano savrseno, oduvali su koncert.. Jedini bag ono pomalo nesrecno Watersovo pevanje u Wish you were here-u.. Ali je zato Comfortably Numb odlicno odradio.. I sve.. Uh.. Bas je bilo lepo . Quote
Jellybelly Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Koncert je bio ekstra. Kakvo uzivanje u svirci, kako prirodno sve odsvirano. Waters je bas bio srecan, videlo se, savrseno odradjeno. Rasturili su sve kako su odsviralo. Aoj majko bese ono stvarno jebozovno. Quote
Haralampije Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 uzivajte audio (sjajan kvalitet) http://rapidshare.de/files/2765468/Pink_Fl...WCLIVE.rar.html video http://yee.is-useless.org/Live%208%20-%20P...20(webcast).wmv Quote
myrrh Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 svaka pohvala. nije mi uopshte krivo shto sam sedam sati sedeo pored te vea stvarno su rasturili svaka chast. mada, ochekivao sam da ce waters da naravi neko sranje ali bozze moj ... Quote
profa Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Odgledao sam ih tek sinoć oko tri (juče sam imao neku svadbu - par puta sam se vraćao kući da vidim da li počinju Floyd-i, i na kraju sam odustao da ne bih propustio celo slavlje povodom svadbe). Ubili su me u pojam. Znači, ponoviću ono što sam rekao drugarici na Dugmetu - Floydi su mnooooogo bolji. Reunion nakon 20+ godina ljudi koji su bili izuzetno nadrkani jedni na druge (tj. njih tri na jednog), i odradili su te četiri pesme sa toliko emocija - pogotovu Waters - da sam ostao bez reči. Svaku pesmu koju je pevao Gilmour je i on ispratio bez mikrofona, potpuno se primio... Stvarno, svaka im čast! Mnogo mi je krivo što Ricka uopšte nisu snimali. Takođe mi je krivo što su ih isekli odmah nakon Comfortably Numb, baš sam hteo da vidim da li su se ispozdravljali na kraju, i tako to... Anyway, snimio sam 9 sati i 39 minuta materijala koji sada leti u XviD. 'Ladno mi je ispalo nešto više od 20 minuta u periodu od 22-22.25h iz nepoznatog razloga; nadam se da tada nije bilo ništa bitno. Kvalitet je loš jer mi je Treći kanal prilično bedan iako je kablovska TV (bolje da sam probao preko antene...), ali ono, može da se gleda. Sve u svemu, baciću ga na dva DVD-a pa ako neko bude hteo da ima, može. Usput, čim se na eMule-u nađe snimak sa neke normalne stanice, odma' skidam... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Snimio sam na SLO 2. MPEG 2 format, pa ko hoce recnucu tako, a onda prebacujte u divx ili statijaznam... Jedino mi je zao sto svi TV komentatori moraju da dodju do izrazaja i govore neke (vrlo bitne) stvari u toku samog nastupa Matorci su zajebali vek, nadam se da uskoro sledi svetska turneja, bez obzira sto se to sad negira! Quote
tepsha Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 (edited) Zaista, sta reci za sinic? Mislim da je Cukic to lepo rekao na kraju: "Magija ponovnog okupljanja PF-a". Bilo je zaista magicno. Posle ovoga, pocecu da verujem u cuda... Jos nesto, nasao sam na Irc-u koncert PF-a iz San Franciska iz 1970-te. Ne znam da li to neko ima, ali ja prvi put cujem za taj snimak. U svakom slucaju, posto ja i dalje veslam na 56k, evo trigera za nekog sa malo jacom vezom: !Rockster Pink Floyd - 1970 - Live In San Francisco.Mpg ::INFO:: 589.5MB 59m2s/352x240 kanal je #mpglovers na undernet-u. Edited July 3, 2005 by tepsha Quote
Venceslav Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Razbise ga carevi, zvucali su ko pre 30 godina genijalno. Jedino sto sam se iznervirao to je sto su ga prekinuli i pustili motly crue pa mislim motley crue posle onakvog nastupa PF-a, reziser nije normalan. Ceo dan sam cekao i nisam se pokajao. Zivi bili drugari Quote
Jellybelly Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Jebali su kevu onako kako samo oni umeju. Mislim da bi mogli da naprave turneju, rekao bih da je nadrkanost na relaciji Gilmour-Waters splasnula. Milim vec su suvise stari da se glupiraju ko deca. Red bi bio da obidju svet nakon onakvog jebeno fenomenalnog performansa. Ocigledno je da iako nisu zajedno svirali vec dobrih 20 i kusur godina i dalje to cine sa takvim zarom da je coveku stvarno toplo oko srca dok ih gleda. Quote
Recommended Posts