Jump to content

Recommended Posts

Posted
jeste sreli onaj podatak da se posle live 8 prodaja echoes best ofa povecala za vise od 1300% (!)

user posted image

Jebote!!

Kako ljudi nisu do sada znali sta su Floydi user posted image .

Posted
Znači, ljudi su idioti. To se dešava kada za komentatore stave "muzičke znalce" koji su odrastali isključivo uz najkomercijalniju muziku (govorim o komercijali u onom najnegativnijem smislu, kao bendovi čija je poenta samo i samo skupljanje para. Dark Side... je jedan od najkomercijalnijih albuma ikada, ali za Floyde nikada ne bih mogao da kažem da su komercijala, jer to nisu) i koji bi, da su se okupili Clapton, Dire Straits, Led Zeppelin i slični verovatno isto komentarisali... no.gifwallbash.gif

Cukić je bio potpuno ok. Preslušao sam više od 6 sati koncerta, i u najvećem delu je jako dobro komentarisao. A za Floyde me je posebno oduševio - sve vreme je pričao o njihovom reunionu kao vrhuncu večeri, i naravno nije se ubacivao ni u jednu pesmu. Dobar je on lik, iako ga mnogi ne vole. A i čovek zaista voli rokenrol i bluz, i veliki je poznavalac tih pravaca.

Slazem se za Cukica. Iako i mene pomalo iritira cinjenica je da se covek stvarno razume u rock i blues muziku za razliku od 90% danasnjih 'novinara' i 'muzicara'I meni je nastup PF bio vrhunac koncerta. Stvarno su bili fenomenalni

Posted
jeste sreli onaj podatak da se posle live 8 prodaja echoes best ofa povecala za vise od 1300% (!)

Možda "The Dark Side Of The Moon" opet krene da hara po top listama. Nije im dosta 700+ nedelja... ;-)

Neko je rekao da bi svi muzičari koji su nastupali na Live8 trebalo da višak zarade svojih nosača zvuka, koji će uslediti nakon koncerta, daju u humanitarne svrhe. Što znači da bi Floydi od svog dela spasili jedno trećinu Afrike. icon_smile.gif

Posted
Neko je rekao da bi svi muzičari koji su nastupali na Live8 trebalo da višak zarade svojih nosača zvuka, koji će uslediti nakon koncerta, daju u humanitarne svrhe. Što znači da bi Floydi od svog dela spasili jedno trećinu Afrike. icon_smile.gif

Ja cuh da Floydi jesu pristali da visak novca daju Africi?

He, he, a vidi se ko je bio naj sasvim potpuno sasvim na Live 8 icon_biggrin.gif .

Posted

Ko je imao srece da ih uzivo vidi zajebao je Mojsija i goruci zbun... Ja ne znam da l' bih izdrzao, i ovako sam imao potrebu da zaplacem...

Posted

Skinuo sam 4 verzije Floyd-a sa Live8 koncerta (a skidam i petu, čini mi se sa slovenačke TV) - jedna od njih je snimljena sa BBC3 (350Mb) i ima sjajan kvalitet slike. Pogledao sam preview one verzije čiji je link poslao Haralampije, i izgleda mi identično kao ta sa BBC3, samo što u gornjem levom uglu ne piše to BBC3. icon_smile.gif

fillex, da te usrećim: skinuo sam sve diskove iz kolekcija A Tree Full Of Secrets i bacio na audio diskove. icon_smile.gif Naravno, .wav fajlove sa artwork-om sam snimio na DVD-eve, čisto da se ima backup. icon_biggrin.gif

Sjajni su. wub.gif

Posted

E da ljudi kako bi bilo da lepo svi zaintresovani za A Tree Full OF Secrets na celu sa profom koji ovo bogatstvo poseduje naprave dogovor za okupljanje jedan dan i lepo donesemo profi prazne dvd-jeve on nama nareze + pivo i sve sto vole mladi.

Posted
Jos da navatamo profu.

Jao, ja zaboravih da bacim pogled na ovu temu u poslednja 2 dana. Ja 'oću. icon_smile.gif Inače, nešto sam se primio da skinem komplet Floyd-a na 4 DVD-a (sve i svašta - spotovi, filmovi, muzika...), ali sam našao samo jedan. sad.gifsad.gifsad.gif Ako nekom treba nešto od albuma nek viče. Imam dosta na originalima (ako ih nađem), a ostalo može da se nađe po netu...

I da, predložite neki termin. Ako ne dobijem putovanje u Politici, slobodan sam. icon_wink.gif

Posted

Sad da sam neki alavi icon_smile.gif pa da se oman ja javim, al' ima sigurno neko kome je to potrebnije icon_da.gif

fillex, za filmove znas da treba da se obratis turncoatu, on je baja za to mhihi.gif ... a mislim da je i teta-Council opskrbljena icon_razz.gif

~Snowy Owl~, ne rasplinjava se Echoes vec RAZVIJA icon_da.gifpivopije.gif