Haralampije Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 jeste sreli onaj podatak da se posle live 8 prodaja echoes best ofa povecala za vise od 1300% (!) Quote
Council A Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 jeste sreli onaj podatak da se posle live 8 prodaja echoes best ofa povecala za vise od 1300% (!) Jebote!! Kako ljudi nisu do sada znali sta su Floydi . Quote
Jellybelly Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Pa dobro, bar ce dosta ljudi spoznati koliko je taj bend izuzetan i poseban. Quote
DJ_raBo Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Znači, ljudi su idioti. To se dešava kada za komentatore stave "muzičke znalce" koji su odrastali isključivo uz najkomercijalniju muziku (govorim o komercijali u onom najnegativnijem smislu, kao bendovi čija je poenta samo i samo skupljanje para. Dark Side... je jedan od najkomercijalnijih albuma ikada, ali za Floyde nikada ne bih mogao da kažem da su komercijala, jer to nisu) i koji bi, da su se okupili Clapton, Dire Straits, Led Zeppelin i slični verovatno isto komentarisali... Cukić je bio potpuno ok. Preslušao sam više od 6 sati koncerta, i u najvećem delu je jako dobro komentarisao. A za Floyde me je posebno oduševio - sve vreme je pričao o njihovom reunionu kao vrhuncu večeri, i naravno nije se ubacivao ni u jednu pesmu. Dobar je on lik, iako ga mnogi ne vole. A i čovek zaista voli rokenrol i bluz, i veliki je poznavalac tih pravaca. Slazem se za Cukica. Iako i mene pomalo iritira cinjenica je da se covek stvarno razume u rock i blues muziku za razliku od 90% danasnjih 'novinara' i 'muzicara'I meni je nastup PF bio vrhunac koncerta. Stvarno su bili fenomenalni Quote
Jellybelly Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Covek objektivno zna znanje, i mislim da je vise nego dobro prenosio koncert. Quote
profa Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 jeste sreli onaj podatak da se posle live 8 prodaja echoes best ofa povecala za vise od 1300% (!) Možda "The Dark Side Of The Moon" opet krene da hara po top listama. Nije im dosta 700+ nedelja... ;-) Neko je rekao da bi svi muzičari koji su nastupali na Live8 trebalo da višak zarade svojih nosača zvuka, koji će uslediti nakon koncerta, daju u humanitarne svrhe. Što znači da bi Floydi od svog dela spasili jedno trećinu Afrike. Quote
Jellybelly Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Pa floydi bi mogli da hrane celu Afriku. Quote
Haralampije Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 ako neko ima vishak propusnog opsega http://www.megaupload.com/?d=206L1L60 pink floyd - Live 8 skidano sa HDTV-a prebaceno u avi ~ 400 MB trebalo bi da je kvalitet bolesTan Quote
profa Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 ako neko ima vishak propusnog opsega http://www.megaupload.com/?d=206L1L60 pink floyd - Live 8 skidano sa HDTV-a prebaceno u avi ~ 400 MB trebalo bi da je kvalitet bolesTan Biće za par sati... Ja bih isto to, samo ceo koncert. Quote
Council A Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Neko je rekao da bi svi muzičari koji su nastupali na Live8 trebalo da višak zarade svojih nosača zvuka, koji će uslediti nakon koncerta, daju u humanitarne svrhe. Što znači da bi Floydi od svog dela spasili jedno trećinu Afrike. Ja cuh da Floydi jesu pristali da visak novca daju Africi? He, he, a vidi se ko je bio naj sasvim potpuno sasvim na Live 8 . Quote
B@K@ Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ko je imao srece da ih uzivo vidi zajebao je Mojsija i goruci zbun... Ja ne znam da l' bih izdrzao, i ovako sam imao potrebu da zaplacem... Quote
Jellybelly Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ja sam zamalo zaplakao, a atmosfera se osecala cak i preko ekrana. Ne mogu ni da zamislim kako je tek bilo tamo, 50, 60 m od njih. Quote
profa Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Skinuo sam 4 verzije Floyd-a sa Live8 koncerta (a skidam i petu, čini mi se sa slovenačke TV) - jedna od njih je snimljena sa BBC3 (350Mb) i ima sjajan kvalitet slike. Pogledao sam preview one verzije čiji je link poslao Haralampije, i izgleda mi identično kao ta sa BBC3, samo što u gornjem levom uglu ne piše to BBC3. fillex, da te usrećim: skinuo sam sve diskove iz kolekcija A Tree Full Of Secrets i bacio na audio diskove. Naravno, .wav fajlove sa artwork-om sam snimio na DVD-eve, čisto da se ima backup. Sjajni su. Quote
Jellybelly Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 E da ljudi kako bi bilo da lepo svi zaintresovani za A Tree Full OF Secrets na celu sa profom koji ovo bogatstvo poseduje naprave dogovor za okupljanje jedan dan i lepo donesemo profi prazne dvd-jeve on nama nareze + pivo i sve sto vole mladi. Quote
Council A Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ja za, fillex za, jos samo profa da se slozi.. Quote
~ ت ~ Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ipak je prvi deo ...Ludog Dijamanta najbolji za zadnje trenutke života. Echoes se mlogo rasplinjava u pojedinim delovima Jaoj, Čika fillex voli Floyde Quote
profa Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Jos da navatamo profu. Jao, ja zaboravih da bacim pogled na ovu temu u poslednja 2 dana. Ja 'oću. Inače, nešto sam se primio da skinem komplet Floyd-a na 4 DVD-a (sve i svašta - spotovi, filmovi, muzika...), ali sam našao samo jedan. Ako nekom treba nešto od albuma nek viče. Imam dosta na originalima (ako ih nađem), a ostalo može da se nađe po netu... I da, predložite neki termin. Ako ne dobijem putovanje u Politici, slobodan sam. Quote
Jellybelly Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 E da jedna stvar, ima li neko filmove More, Obscured By Clouds i Zabriskie Point? Ako ima nek kaze na ovoj temi, necemo mu nista. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Danas slucajno nabasah na Wish You Were Here limited edition sa bonusom Early Singles. Nisam mog'o da odolim! Sad mi je bugarski Wish... vishak. Poklanjam ako nekom treba. Jes' da je bugarin sa bookletom od dva lita, ali ima tekstove. Quote
B@K@ Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Sad da sam neki alavi pa da se oman ja javim, al' ima sigurno neko kome je to potrebnije fillex, za filmove znas da treba da se obratis turncoatu, on je baja za to ... a mislim da je i teta-Council opskrbljena ~Snowy Owl~, ne rasplinjava se Echoes vec RAZVIJA Quote
Jellybelly Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Echoes se razvija i siri i siri i onda delfini i onda............. ORGAZAM.. Quote
Recommended Posts