Council A Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Sad da sam neki alavi pa da se oman ja javim, al' ima sigurno neko kome je to potrebnije fillex, za filmove znas da treba da se obratis turncoatu, on je baja za to ... a mislim da je i teta-Council opskrbljena Naravno da je teta Counsil opskrbljena . Cak samo ona i ima te filmove na diskovima.. Ti, fillex, k'o da to ne znas.. Ponedeljak, utorak sledece nedelje, kasno popodne predlazem ja (25, 26. jul).. Quote
Jellybelly Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 BTW imaju li ti filmovi titlove? Na kojem su jeziku, pretpostavljam da su More i La Valee na francuskom? Quote
B@K@ Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 E, ova Kansil sto je nezgodna Al' ako, voli ona Flojde vise nego ista sto nije dugacko i plavo (u kosu, duugu, fkors ) Nego, da l' je neko pitao ovog Eternal Flame-a sto nabavlja originale za 8 jura, da l' mogu i Floyd-i za tu cenu? Quote
Jellybelly Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Majke mi mora da ga pitamo. Bio bi to pos'o veka. Quote
Archibald Reiss Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Skinuh veceras Stairway to heaven u izvedbi Floyd-a.. mnogo dobro zvuci.... Valjda i Plant peva ... duet.. Quote
profa Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Skinuh veceras Stairway to heaven u izvedbi Floyd-a.. mnogo dobro zvuci.... Valjda i Plant peva ... duet.. Ha?! Za ovo nikada nisam čuo, jesi li siguran da ima veze sa Floydima? I ko sve iz Floyd-a peva/svira? Kuku... Quote
Archibald Reiss Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) ne znam.. nisam neki poznavalac floyd-a ali cudan glas za Gilmour-a.. onaj zavrsetak je definitivno njihovo tripovanje Na pocetku izgleda kao da i Plant peva... ako je verovati file name-u koji glasi - Led Zeppelin & Pink Floyd - Stairway to heaven.mp3 Traje 9:33 ... Potrazi na p2p mrezama.. Edited July 21, 2005 by J0N B0N J0\/1 Quote
Jellybelly Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 To sviraju samo Led Zepplein i neva veze sa Floydima. Koliko ja znam to je samo fora, navlaka za download. Led Zeppelin i Pink Floyd nikad nisu nesto svirali zajedno, koliko ja znam. Quote
Archibald Reiss Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 hmmm moj ortak koji je veliki fan zeppelina je prvi put cuo ovu verziju.... i kaze nisu sigurno Zeppelini.... nego floyd-i.. a da ima navlakusa - ima... skinuh Metallica cover .. kad ono obcna studijska verzija od Zeppelina.. Ako 'ocete okacicu vam pa da skinete.. ako ne nadjete na p2p... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Iz iskustva znam da postoji gomila prevara, pa se nisam usudio da skidam i te tzv. Floyde + Plant, posto oni Rammstein - Pet Sematary, veze nemaju sa Rammsteinom, a ni Metallica - Smoke On The Water, veze nema sa Metallicom, itd... Jedino za sta sam siguran je da Sisters Of Mercy - Comfortably Numb, jesu Sistersi. Samo sto je u pitanju neki ultra-bootleg, pa i nije bas dozivljaj. Quote
profa Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 ne znam.. nisam neki poznavalac floyd-a ali cudan glas za Gilmour-a.. onaj zavrsetak je definitivno njihovo tripovanje Na pocetku izgleda kao da i Plant peva... ako je verovati file name-u koji glasi - Led Zeppelin & Pink Floyd - Stairway to heaven.mp3 Skinuo sam dva snimka - jedan ja 2Mb i očigledno je snimak sa trake jer na trenutke zavija, a peva Plant. Drugi je veliki 7.66Mb i ne znam ko peva (na kraju ima par ženskih glasova u delu posle vrištanja, gde se u ovoj verziji vrti "And it makes me wonder"), ali definitivno nije ni Plant niti bilo ko iz Floyd-a. Skinuo sam i verziju Foo Fighters-a (ovo morate da čujete, upišao sam se od smeha maksimalno usporeno i još lik ne može da se seti teksta, pa svaki čas pita muzičare/publiku šta ide dalje... ), ali to definitivno nije to. Aj' mi reci koliko je tačno veliki taj tvoj fajl? PS. Sad tek videh da traje 9.33 - to je ova moja verzija od 7.66. Pa čoveče, gde ti pade na pamet da postoji mogućnost da ovo ima veze sa Floyd-ima? Quote
Council A Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 E, ova Kansil sto je nezgodna Al' ako, voli ona Flojde vise nego ista sto nije dugacko i plavo (u kosu, duugu, fkors ) Greska u koracima, dragi moj, Floydi su ispred dugackog i plavog . Zasad .. (i zanavek, po svemu sudeci ) Titla ima na francuskim filmovima, na engleskom i generisanog. Na Zabriski Point nista.. Slika je uzasavajuca uglavnom, a Schroederov More definitivo pripada dosadnijoj gomili filmova koje sam imala prilike da gledam.. I senjor prilicno lose uklapa muziku sa scenama, ali ko pita, kad je ta muzika PF.. I molim da ljudi koji su zainteresovani da se pojave potvrde dolazak fillexu ili meni (jer nekako osecam da cemo se opet pojaviti samo on i ja ) i da se odlucimo za ponedeljak ili utorak.. Recimo, 7 sati, dupe konja.. Quote
Jellybelly Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Jel moze 7 sati ponedeljak glava konja. Ne volim dupe. Quote
Council A Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Fine by me . Al cekaj da se jos neko okurazi.. Quote
Archibald Reiss Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 PS. Sad tek videh da traje 9.33 - to je ova moja verzija od 7.66. Pa čoveče, gde ti pade na pamet da postoji mogućnost da ovo ima veze sa Floyd-ima? Sta znam.... naivan sam i lakoveran A i ortak mi kaze da su Floyd-i zbog onog tripovanja posle... Ma nebitno, nije losa obrada svakako... svaciju slusaj, svoju svidjaj - lepo kaze nas narod.. Quote
B@K@ Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Ne smeju da nam izadju na crtu. Ako je to neka trka, ja ne mrem, povredjena mi noga... A ce dodjem...e... majkemi? Ako me visa sila ne spreci Quote
Jellybelly Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Okej jel dogovoreno onda, ponedeljak 7 h glava konja? Quote
Vlaja Buraz Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Gledao sam danas PULSE, prvi dio... Nisam siguran da li sam bio zaspao, ili nisam ... bio zaspao. Ali je dobro majku mu. Ali samo meni zvučnici slabi. Quote
profa Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 (edited) Okej jel dogovoreno onda, ponedeljak 7 h glava konja? Pa ae. Šta ja kome treba da režem? fillex, je l' tebi treba nešto od EKV? Kome sve režem A Tree Full Of Secrets na DVD? [Edit] I je l' nosimo gitare? Edited July 25, 2005 by profa Quote
Jellybelly Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Meni A Tree Full Of Secrets na DVD. Gitaru bih poneo al nema se kinta za futrolu. . Ajde vidimo se ljudi. Quote
profa Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Meni A Tree Full Of Secrets na DVD. Gitaru bih poneo al nema se kinta za futrolu. . Ajde vidimo se ljudi. Ponecu ti ja moju staru futrolu, sunce mu izebem. Al' loša je, oštećuje gitare. Da nosim i drugu gitaru, ili samo jednu, ili nijednu, ili gitaru i klavijaturu (što je smor)? Ma bilo bi najbolje da neko ponese stub na bakterije, pa da slušamo... ili neki portabl divx plejer, da gledamo Live8 i ostalo. Quote
Council A Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 I ja sam se prijavila za taj dvd.. Al sam sam skontala da ja necu biti korisna, tako da... A i niko nece videti ovaj post pre 7.. Ah, grr.. Quote
Jellybelly Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Sta je ovo, uspavala nam se malo tema, a? Quote
Recommended Posts