Stanmar Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Ko ima La Valee, More i Zabriskie? Quote
profa Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 (edited) Vracamo Floyde na prvu stranu! Ide Gilmour na turneju, a najblize nama je Italija (Rim, Milan)! Naime evo liste: March 10 - Dortmund, Konzerthaus March 11 - Hamburg, Congress Centrum Hamburg March 15 - Paris, Le Grand Rex March 16 - Paris, L’Olympia March 18 - Frankfurt, Alte Oper March 19 - Amsterdam, The Heineken Music Hall March 20 - Amsterdam, The Heineken Music Hall March 24 - Milan, Teatro Arcimboldi March 25 - Milan, Teatro Arcimboldi March 26 - Rome, Auditorium Parco Della Musica May 29 - London, Royal Albert Hall May 30 - London, Royal Albert Hall Jeb' ga! Nema ni Peste, a kamoli nas! E do kurca! Da ponovim? Do kurca! Najverovatnije bih isao u Pariz, ali sam bas sad nasao da odem u jebenu vojsku. Mada, 29-30. maj... jebi ga, ako skrate 15 dana, London je moj! Edited February 4, 2006 by profa Quote
Stanmar Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 I opet! Ko ima La Valee, More i Zabriskie? Quote
Vlaja Buraz Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ljudi, sta imate od video snimaka (koncerti, filmovi i sl)? Ja imam Pompeju, The Wall, neki spot za Welcome To The Machine, spot za Learning To Fly, Astronomyu Domine (Beat Club Performance) i to je to. Ima neko Pulse, ili DSOT? More, LA Vallee, Zabriskie? (dobro za ova poslednja tri znam ko ima). DVD-ovi: Pink Floyd Live in Venice '87 1987 1 Pink Floyd Delicate Sound of Thunder 1988 1 Pink Floyd PULSE 1995 2 Pink Floyd Live at Pompeii 2003 1 Pink Floyd Classic Albums - The Dark Side of the Moon 2003 1 Pink Floyd Video Anthology (1968-1983) 3 Nego, jel' ima neko Live at Pompeii DVD ovu direktorsku verziju da je voljan za razmjenu? Quote
Jellybelly Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Imam ja director's cut divx doduse. Razlika je u fensi animaciji svemira i ima ja mislim jos neke dodate snimke iz studija valjda. Original je imao samo klot sviraje bez ovih zezancija u studiju, tipa zderanje ostriga by Waters and Gilmour. Quote
Stanmar Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Imam ja original Pompei Director's Cut! Nego fillex ne rece mi ko ima More, LA Vallee, Zabriskie! Ako imas ajd da napravimo razmenu! Quote
Jellybelly Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Nemam ja filmove. Ima ja mislim Council A. Al on nikako da se pojavi. Stanmare, jel imas sta od bootlegova? Ja imam ponesto, al ne bas previse. Quote
Stanmar Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Kao na primer!? Imam dosta stvari od Floyda! Sta ti imas? Quote
niking Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Pink Floyd Live in Venice Pink Floyd Delicate Sound of Thunder Pink Floyd PULSE samo ova je na DVD-u Pink Floyd Live at Pompeii I Roger Waters - In the Flesh i naravno The Wall (i koncert i film) Quote
Jellybelly Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Evo mojih bootlegova: 13.9.1967 - Reaction In G 17.9.1969 - The Man And The Journey (ovo je istorijski vazan bootleg, i svaki Pf fan bi za ovo bar trebao znati, ako ne i imati - prvi PF koncept). 17.2.1970 - A Flaming Gong 11.2.1970. - The Amazing Pooding 16.9.1970 - Mooed Music 1972 - The Great Gig IN The moon 1972 - From The Other SIde 22.9.1972 - Hollywood Bowl video 11.3.1973 - Yesshkul 18.5.1973 - Earls Court video 17.4.1975 - Hog's In SMog 8.5.1975 - The Azimuth Coordinator I Jednom od ovih ja mislim fale pesma-dve. Quote
AmyLee Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ne znam koji je trip,ali kad slusam Floyde oko 03 posle ponoci,uvek imam jako morbidne i jezive snove... Freak! Inace,Wish You Were Here,uvek !!! Quote
profa Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ne znam koji je trip,ali kad slusam Floyde oko 03 posle ponoci,uvek imam jako morbidne i jezive snove... Freak! Uf... jednom sam zaspao uz Ummagumma (slušalice na ušima), i imao sam neki užas trip od sna, bio sam skroz znojav kada sam se probudio (tj. kada me je ortak probudio za dežurstvo). Nakon toga, puštao sam samo WYWH, Animals, The Wall i The Final Cut (DSOTM nisam smeo zbog onih satova u Time ). Ostalo sam zaboravio sa ponesem. E, al' sam se iznenadio kada mi je komandir baterije rekao da, pored toga što sluša gusle kada želi da se opusti, ima i sve od Pink Floyd-a. Trip. Quote
Stanmar Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Floydi pred spavanje su kao da pojedes 10 sarmi pred isto! A meni to bas prija! Quote
Jellybelly Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Pred spavanje DSOTM, ako samu nekom svom tripu. Pompeja ako sam u psy tripu. Wall ne preferiram pred spavanje. Ummagumma je verovatno u pizdu lepu materinu trip. Sysyphus, SSOSMAGTIACAGWAP nije zdravo bed time stivo. Kao ni The Narrow Way. Ceo taj album je lud, sem Grantchester Meadowsa. Live JE ekstra. Meni i najbolji Live PF album ustvari. TFC mi nije nikako za spavanje. Though I ought to bare my naked feelings, though I outht to tear the curtain down... Zsa spavanje ipak najbolji meni ASOS. @profa Komandir baterije bas fan? I dosta po netu svrljas bogami. Idi tamo pucaj iz onog topceta. Quote
profa Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @profa Komandir baterije bas fan? I dosta po netu svrljas bogami. Idi tamo pucaj iz onog topceta. Vidiš, nije baš fan... rekao mi je da ima sve od Floyda, ali da ih baš i ne voli, ali nije stigao da mi kaže zbog čega. Sutra se vraćam u KŠ pa ću ga pitati. Inače, on, komandir mog voda i naš zastavnik slušaju sjajnu mjuzu - uglavnom bluz, i naravno rokenrol. Čak mi je komandir voda rekao da je ranije svirao gitaru. Moram da ga iscimam da džemujemo malo; stvarno mi je muka narodnjaka, pogotovu zato što imam lika koji svako veče kada ležemo da spavamo pušta radio sa tom vrstom muzike. I još ja ispadnem nenormalan što slušam rok. Ali eto, čim se dokopam kancelarije počinje uživanje... Nego za PF, ima li najave koncerata Rogera Watersa? Trebalo bi da ove ili sledeće godine krene na turneju, a ne bih i njega da propustim. I jedno pitanje za upućene: da li se na granici proverava da li je neko vojnik? Imam trip da uzmem redovno odsustvo u vreme Gilmourovog koncerta u Parizu ili bližem komšiluku, pa da odem tamo, ali mi je frka da me ne provale. Quote
Stanmar Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Imas odsustvo imas pasos.... putuj! Jedini problem bi mogao biti kod vadjenja vize! Mislim da ambasade proveravaju! Uvek mozes da probas! Quote
Haralampije Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 http://www.fest.org.yu/2006/mdb/s/?detaljnije=76 Quote
profa Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Videh da bi Roger Waters trebalo da svira u Nemackoj u junu ove godine. Je l' ima neko kompletnu listu koncerata/gradova/whatever? Quote
quiet Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Inace,Wish You Were Here,uvek !!! Zakon!!! Quote
Jellybelly Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Videh da bi Roger Waters trebalo da svira u Nemackoj u junu ove godine. Je l' ima neko kompletnu listu koncerata/gradova/whatever? Polovinom juna ima cert u Atini. Mislim dqa imam sansi da odem tamo. Jebote, ako budem otisao... Quote
Stanmar Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Pa sad vratite par strana unazad i vidite koga ste prozivali, a ja samo prenosio do tada nezvanicne informacije! Strasno!! Ali oprastam vam jer ipak svi zajedno palimo u Atinu na cert! Quote
Jellybelly Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Bice, bice. Da se lepo organizujemo vise nas. A informacije o PF mi stizu sa Neptune Pink Floyd newslettera. Quote
Stanmar Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Ja kao sto rekoh par strana unazad info dobijam direktno od roger-waters.com moderatora! He he!!!! Quote
süpergeek Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Polovina juna, a? Kakva slučajnost — baš sam tada hteo ide odem u Atinu, na 2-3 dana... Ima da se ide, onako, „čoporativno“ Quote
niking Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 http://www.happynovisad.co.yu/forum/viewto...a0e9a43f357e537 Quote
Recommended Posts