Council A Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Glasajte! Glasajte!!! 5 jebenih glasova samo.. Treba obavestiti ljude koje Exit ne podnose da dodju na sajt i glasaju.. AAAHHGRR!!! Zamislite... AGGRRRR!!! Ako ne uspe, hocemo stvarno svi u Atinu..ajde ajd..grrr.blah..blha... Quote
Sarah_Key Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ubiše nas ovi s teme za rokanje(ubedljivo vodi Slipknot i LP) Glasaću u svakom slučaju Samo imamo li šanse Quote
Jellybelly Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ljudi ima sajt pinkfloyd-co.com. Tamo ima forum. Idem da otvorim temu i da zamilim ljude da se reguju i glasaju za njega. Mislim da ce biti dobrih dusa iz celog sveta koje ce nam pomoci. Ajde regujte se, moljakajte na temi, ono. Quote
Council A Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ovaj sajt je poludeo, vise ne odobrava ni avatara sa drugih sajtova, i potpisi su ograniceni i nece, fillex, da mi stavi hiperlink, pa ce ljudi morati da kopiraju.. Inace, 22 glasa i 4 posto do sada.. Nije lose. Mora bolje. Quote
Jellybelly Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 (edited) Slika je pretpostavlajm iz bas ranih dana, sudeci po imidzu i Rickenbacker bass gitari? Sad je ja mislim 23. Voteovao sam jos jednom. Trenutni nick - monica. Edited February 28, 2006 by fillex Quote
Ikona Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 pf je bio neopisivo los na live 8...nisu se uopste trudili a ja ih gledao Quote
Council A Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 pf je bio neopisivo los na live 8...nisu se uopste trudili a ja ih gledao Smisao za humor danasnje dece je sve gori, cenim.. Inace, u trku se ubacio i neki Outcast? Gubimo, ali ko ih jebe. Ja sam sigurna da bi Waters pristao da dodje samo da ga pozovu.. Quote
Stanmar Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Umesah se i ja sa par glasova! Zamislite Waters na EXITu! Quote
Council A Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Zamislite Waters na EXITu! Oh, zamisljamo. Toliko zamisljamo da je to pomalo scary .. Sinoc sam zaspala uz Pros & Cons . Chemical Brothers 9% [ 85 ] Linkin Park 9% [ 85 ] Slipknot 8% [ 80 ] Roger Waters 7% [ 71 ] Outkast 7% [ 66 ] Quote
Stanmar Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Probih nas na PRVO mesto! Ajmo josh vise, da napravimo razliku! Quote
Council A Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Probih nas na PRVO mesto! Ajmo josh vise, da napravimo razliku! Volim te! A da im ne padne na pamet da proveravaju IP adrese ? Quote
Haralampije Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 poučen iskustvima od prošle godine imam utisak da tu anketu ni najmanje ne fermaju a da kažu da su blizu potpisivanju sa him i kelis radujte se Quote
Stanmar Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Volim i ja tebe! Ubedljivo prvi 10% iliti 130 glasova! Ma nek proveravaju ko ih j***! Kad volis moras da se zrtvujes! Quote
Haralampije Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 ma opusti se ionako neće dovesti ni njega ni chemical brotherse za him sam ubo koliko čujem i za kelis a priča se i pet shop boysi poslednji dan mada šuška se i za morrisseya odmori se slobodno Quote
Stanmar Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 In that case.... Athens here we come! Quote
profa Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Polovinom juna ima cert u Atini. Mislim dqa imam sansi da odem tamo. Jebote, ako budem otisao... E pa kad sam vec propustio Gilmoura, ovo necu. Skidam se 2. juna, znaci idem 100%... samo da nadjem kintu, nece da me puste da idem na bazu jer sam im potreban zbog kucanja, a zaradio bih nekih 15000, sto je uvek kul. Pih. Nego, hteo sam da se ubijem. U Parizu u roku od nedelju dana svirali su David Gilmour i Joan Baez, koju obozavam. Nego, idem i na Kleptona u julu. Budimpesta. 100 evrica karta + prevoz, viza dzabe. Quote
profa Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Je l' vodi neka agencija na Rogera Watersa u Nemacku/Italiju/Grcku? Mrzi me da se sam cimam oko svega... Quote
Council A Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Pink Floyd vece u KSTu u sredu, 5.4. Pa sad..kako bude. Quote
rock_rock Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ko njih shvati, tj. ukapira moze slobodno reci da zna sta je prava muzika... Quote
Angele Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 nisam pratila temu i ne znam da li je bilo rechi o ovome.... al' evo. zapravo, rechi nisu potrebne http://audiofind.ru/artist.phtml?id=909&album=34517 Quote
Jellybelly Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Verovatno cu biti na veceri u KST-u. @Angele ovo neki tribute? Vidim dosta velikih faca ima ( Ian Anderson, Wakeman, Howe, Chris Squire - ceo Yes bre, vidim i Belew is Crimsona i jod mnogi, pa Tony Levin). Deluje zanimaljivo, skinucu. Quote
Angele Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 jedan od najboljih tribjuta koje sam chula, a uglavnom tribjuti imaju tendenciju da budu sranje stvarno ogromna imena! Quote
Recommended Posts