Nesquik Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 u svakom slucaju, sranje. (izvinjavam se na vulgarnom izrazu) rip dude Quote
Hamsun Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Evo ako nekome treba... Syd Barrett - The Madcap Laughs http://rapidshare.de/files/25582344/RIP.rar Quote
Kent Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 kad sam gledao rogera watersa pre 10 dana, kao da je osetio nesto ovako pre nego sto je najavio shine on... r.i.p. piper je kult po svim merilima. Quote
шмизла Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 tek sam danas cula od druga. nek' mu je laka zemlja. RIP Syd Barrett Quote
Dulsineya Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Genijalci - najbolji su - za sva vremena!!! Syd,rip. Quote
НС 14-8-8 Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 uh covece....najezio,umalo zaplakao i smorio sam se dok sam citao ovo...bas bedak...RIP Quote
profa Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 U KST-u će 15. avgusta biti veče Pink Floyda. Povod je, naravno, smrt Syda Barretta. Navratite ako možete. Quote
Stanmar Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Dolazim posle Toto-a! RIP Roger Syd Barret Quote
НС 14-8-8 Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 e pa vala konacno i to da naprave...sramota bre.toliko depeche mode veceri a tek sada floyd...dobro dobro..pamtimo mi Quote
niking Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 jel sam ja jedini koji je nacuo da ce ponovo da se okupe za neki cert u cas Bereta? Quote
profa Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Mislio sam da su za to svi načuli. Naravno, cela informacija se svodi samo na to da se šuška da će koncert biti održan. U stvarnosti koncerta gotovo sigurno neće biti - kako to obično biva našao se neko da iskoristi taj tužan događaj (smrt Sida Bereta) da plasira lažne informacije... Quote
Jellybelly Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Na Gilmourovom sajtu procitah da nema nista od tih vlaznih snova. Naime kako je gomila ljudi na sajtu postovala u fazonu ajde reunion admin im je odbrusio u fazonu niste vi tu da donosite odluke i kako vas nije sramota da neciju smrt koristite za ostvarivanje nekih svojih fiks ideja. Tako da nista od toga. Zasad Nada ipak umire poslednja. Quote
profa Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Upravo sam skinuo koncert Rogera Watersa iz Lisabona od 2. juna ove godine. Sledi set lista: 1. The Happiest Days Of Our Lives 2. Another Brick In The Wall, Part 2 3. Mother 4. Shine On You Crazy Diamond (Part I, III, IV & V) 5. Have A Cigar 6. Wish You Were Here 7. Set The Controls For The Heart Of The Sun 8. The Gunners Dream 9. Southampton Dock 10. The Fletcher Memorial Home 11. The Perfect Sense, Part I 12. The Perfect Sense, Part II 13. Leaving Beirut 14. Sheep E sad, ovo je zapravo samo prvi deo koncerta. Drugi deo je kompletan The Dark Side Of The Moon, a postoji i Encore deo sa pesmama In the Flesh, Vera Lynn, Bring The Boys Back Home, Comfortably Numb. Nažalost, poslednja dva dela nemam na video snimku, ali trenutno skidam neku verziju od 2.5Gb, pa se nadam da će tu biti ceo koncert. Sve u svemu, izgleda do jaja, osim što je Watersu definitivno otišao glas. Sve ostalo je brrrrrrrrrrrr. Prilično sam iznenađen sviranjem Set The Controls... i Sheep, pogotovu zato što nije odsvirao ništa sa svojih solo albuma izuzev The Perfect Sense I & II i Leaving Beirut. Mora se videti! Quote
gavrosaurus Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Juce sam preslusao (po ko zna koji put) "Wish You Were Here" i ustanovio da: Ukoliko postoji savrseni rock n' roll album - to je "Wish You Were Here"! Slusao takodje i juce i danas (nakon gomile vremena) "Radio K.A.O.S." i ovo je zaista briljantno ostvarenje! Fantastican album, bez imalo dvoumljenja! A na slusalicama je tek perverzno dobar! Quote
Dulsineya Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 "Wish You Were Here" - bas sam juce preslusala album - genijalshtina... Ali i "Dark Side Of The Moon" - jooj,znam svaki ton.. Quote
Recommended Posts