Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Huh kad bi pao reunion mislim da bi riknula... jos da cujem High Hopes i dovidjenja zauvek :D

Mada vrlo tesko, Gilmor radi samo velike humanitarne certe .. :(

Posted

Pojeo ga rak pre dve godine :(

To je jos jedan od razloga zbog kog sumnjam da ce biti reuniona. Pare im ne trebaju, svi su enormni bogatasi :D A sto se tice ljubavi prema muzici - nastavili su je, maltene svako svojim putem ...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

'Vala, propustio sam da ga vidim pre 4 godine, i zacrtao sam sebi da mi se to neće ponoviti na njegovoj sledećoj turneji.

Pride još što mu je ovo poslednja pre penzije.

E da, apropo ove tvoje situacije, citiraću ti razgovor koji sam imao sa nekim ortacima (koji su na istom smeru na faksu) pre 3 godine kada je trebao Slayer da dođe:

Ja: "Ej ljudi, guess what, dolazi Slayer 24-og, juna!"

Oni: *inicijalno oduševljenje*

Ortak #1 ortaku #2: "Sranje, mi tad imamo ispit...:udri:"

Ortak #2: "Extra! Ne idemo na ispit...:mrgreen:"

Tako da... ;)

Živ bio!:pivopije:

Posted (edited)

Ćale ima The Wall i TDSOTM LP-ijeve, i onda sam ih jedan period u početku osnovne svaki, ali svaki dan slušao nakon škole.

Sećam se, bio sam tada glavna meta trolovima iz razreda, vraćao sam se kući raštimovanih živaca od klanja sa njima, i onda samo stavim ploču u gramafon, zavalim se u fotelju i sve mi bude cool! :D

Ja tada uopšte nisam razumeo te pesme, ali sam, bez obzira, jako uživao u njima...

Sva ostala muzika je dolazila, odlazila, neka se i vraćala, ali je Pink Floyd uvek bio tu! :wink2:

Roger Waters u live varijanti je nešto najbliže PF-u što se da videti, s' toga ja sebi ne mogu da priuštim takav luksuz da to propustim.

Edited by Džonee
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

Zasto se ne okupe za jednu veliku poslednju turneju, zgrnuli bi para samo tako - srecni oni, srecni mi :da:

Gilmur vise nista ne radi ako nije iskljucivo u dobrotvorne svrhe.Turneja malo verovatno,al ima sanse za neku svirku u O2 Areni(poput Cepelina),ko zna,ostaje nam da se nadamo....ovo su se izgleda okupili zbog toga sto su se snimali ti koncerti za DVD,a i obecao Dejvid Rodzeru da ce dodje.

Do kraja godine ce reizdati sve iz opusa Flojda uz do sada neobjavljene pesme i snimke....barem nesto da nam umanji glad. :mhihi: