johnnyzzz Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 http://www.mediaboom.org/341153-celtic-pink-floyd-celtic-pink-floyd-2011.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Haha, zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Zakasnili su sa okupljanjem, sada ne znam više koliko vredi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iQChZ52yzTo u prolazu da ostavim... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovic.mr Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Cao ljudi, jel ima neko ko ide u Atinu 12.07. na koncert Roger Watersa?? Pitam iz 2 razloga: 1. ako neko jos uvek nema kartu, da organizujemo neku grupnu nabavku da smanjimo troskove isporuke (28€ postarina) 2. nas troje idemo kolima iz Nisa, ima dakle mesta za jos jednog, put u toj varijanti ispadne 60€ po osobi, Nis-Atina-Nis. Ako ima zainteresovanih, javljajte se brze bolje da se na vreme organizujemo. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.S.P. Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Roger Waters - 69 rasprodatih nastupa za redom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Nikada mi se ovaj bend nije svidjao. Nikada nisam kapirao sta ljudi vide u tim praznim pesmama. Mozda ih ima par da mi malo zagolicaju usi, a ostalo kao da jedem klot kacamak. Samo brasno, brasno i jos brasna. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 David Gilmour je jednostavno......David Gilmour, po meni najbitnija figura Floyda , barem ere koju ja najviše volim 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Neverovatno precenjen bend. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postman Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Najbolji bend svih vremena! Cista klasika. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Nikada nisam kapirao sta ljudi vide u tim praznim pesmama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 To i nije muzika za svakoga, opušteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 (edited) Mislim, i ja neke pesme vise slusam, a neke manje, ali reci "prazne pesme" je totalna idiotija. Edited August 9, 2011 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ukusi se razlikuju to stoji debelo, ali realno reci da je bend precenjen ili da je "brasno" ... uh ... to su zaista zaista teske reci... Mislim da zaista neko ko ne slusa PF, u kome PF ne budi ono sto budi u fanovima benda koji se 100% pronalaze u mnogim recima i recenicama pesama, koji kontaju sta bend prica i koju poruku salju i ne treba da komentarise nista bar dok ne pokusa da ih preslusa i za vreme Bereta i kroz Gilmora... Ja ih u osnovnoj uopste nisam kontala, nekad su mi isli na zivce, ali posto su svi forsirali Another brick in the wall - to mi je kao bila kul pesmica i to je to. Sve ostalo i meni je bilo "brasno" tj. ne kontam. Kasnije u srednjoj kad je doslo "doba mraka i promene" gotivila sam veliki broj pesama ali tek krajem srednje kad su mogucnosti bile vece za nabavku zike (bolji net, adsl i tako to) nabavila se i cela diskografija itd... i pukao je hard i ostala bez zike i opet nabavila sve i svasta nesto da bi tek posle 20te godine znacajnije krenula da ih slusam i da se zaljubljujem u bend. Danas, bend mi se nalazi medju top 3 najbolja benda ikad u istoriji muzike. Danas, umem da organizujem samo PF veceri sa drustvom ... Al sam se nabrbljala... Al sta cu kad volim PF.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 na ovom forumu ima puno likova kojima je nešto jako bezveze, a kao da ih neko primorava da to slušaju, imaš milijun grupa pa slušaj šta ti se sviđa (ako ti se išta sviđa). i to nije sve, nego tu su i ''pametne'' izjave o precenjenosti. ako je nešto precenjeno, kad već neki spominju 'klot' kačamak to je onda kačamak, aka palenta, pakovanje skoro 150 dindži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 @ ZmYchE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Veliko je pitanje da li uopste treba Pink Floyd na ovom podforumu, jer nisu Prog Rock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 a sta su ? Aj definisi ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Nikada mi se ovaj bend nije svidjao. Nikada nisam kapirao sta ljudi vide u tim praznim pesmama. Mozda ih ima par da mi malo zagolicaju usi, a ostalo kao da jedem klot kacamak. Samo brasno, brasno i jos brasna. Ово каже неко ко слуша Авантазије, Гама Реј и остало, те је потпуно ирелевантно. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 (edited) a sta su ? Aj definisi ih Bend koji je progresivniji od svih ostalih na ovom podforumu. Edited August 18, 2011 by In The Flesh 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Bend je classic rock. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucassen&co Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Bend je classic rock. Je l' s' ti zajebavas? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 meni su 2 najporg benda Pink Floyd i Porcupine Tree, pomeraju granice muzike. Ako je nekome PF klasicni rok, onda jebiga, sta da pricamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ne hranite trola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Progresivni su, pripadaju ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts