STARSHOOTER_SUPREME Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 mislim da iz Gilmurove gitare ne moze da izadje bilo sta lose. Siguran sam da "album" nece biti spektakl ali, neka bude to sto su najavili, nesnimljeni materijal sa Division Bella i malo novog i puna kapa.. Za pocetak singl im je sasvim na mestu.. Inace ja Division Bell obozavam, nzm da li neki pravi PF fan moze reci da je to los album. moze 1 2 Quote
Milos Pink Floyd Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 moze iz gilmurove gitare da izadje los zvuk ili moze da se kaze za division bell da je los? Quote
Milos Pink Floyd Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 zna li neko nesto novo? jos 10 dana samo do izdavanja albuma, nigde jos nije procureo koliko sam ja uspeo da potrazim Quote
Buddha Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 ima fin intervju za sad http://www.rollingstone.com/music/features/david-gilmour-theres-no-room-in-my-life-for-pink-floyd-20141029?page=3 Quote
Chicken Little 420 Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) http://getmetal.org/other-genres/72836-pink-floyd-the-endless-river-2014.html Edited November 6, 2014 by Chicken Little 420 Quote
MegaDave90 Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 http://www.mediaboom.org/417554-pink-floyd-the-endless-river-2014.html Evo i sa rusfoldera. Meni bas prija ovo, instrumental uz prepoznatljiv Gilmorov zvuk. Vrlo lepo mi je leglo sve ovo. Quote
Milos Pink Floyd Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 malo sam razocaran.. mislio sam da mora biti kvalitet division bella, ali na zalost nije ni blizu.. vrlo malo gitare.. Quote
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Nisam primetio toliko odsustvo gitare, ovde je naglasak vise na Wrightovim deonicama zato sto je ovaj album tribute njemu i napisan je sustinski zbog tih klavirskih deonica, u tome je fokus albuma i ja sam sa tim ok. Meni bas bas prija, mislim bogovi su izdali album, to moze biti samo melem za dusu. Quote
Salvation Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) Haha, ni blizu division bell-a.. meni je ovaj album gotivniji od Division Bell-a, iskreno. Meni je ovaj album iskreno vise kul od bilo cega sto su Flojdi izdali posle Wall-a, zato sto bas vise vuce na neko vreme dok je Waters jos bio tu, iako nema njegovog direktnog uticaja na muziku, i snimljeno je u totalno drugacije vreme. Ok, mozda sam biased posto mi do jaja prija ovaj instrumentalno-ambijentalni trip, ali mnoge od ovih melodija tacno zvuce kao da bi legle na neke mnogo ranije albume i ideje koje su se u post-Wall albumima izgubile, cak i dok je Waters jos bio tu. Ne znam, ja sam odusevljen, s obzirom da sam ocekivao nesto najgore ikad, iskreno, a ovo je ispalo prilicno kul album za chill, i, bitnije, nisu se obrukali posle sveg ovog vremena, cega sam se najvise plasio. Realno, jedino sto mi se u ovoj jebeno katastrofalnoj godini za omiljene bendove svidelo. Edited November 7, 2014 by Salvation Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 leglo ko tiket...prvo slusanje bilo njah...medjutim tek onda krenulo da me "drma". http://www.youtube.com/watch?v=Q7lqHxDsKHo Quote
In The Flesh Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Klasicni Pink Floyd. Nista bolje ni ne treba da bude. Odlično je ovo. btw http://mic.com/articles/103722/pink-floyd-just-made-history-one-last-time Quote
Berliner Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 meni je mixed bag. voleo bih da su se vise potrudili. al kad je dobar onda je to to. Quote
truliandedzombileš! Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 nekako dok slušaš i znaš da je to to, nema više... sama spoznaja je jaka i dovoljna. dobar je album i objektivno kad se sluša. 1 1 Quote
Demon Seed Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Sa kog linka uopste da skinem ovo? Negde pise 18 tracks, negde 21, negde 24, a ukupno ima 27 pesama... Quote
Demon Seed Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 :::Tracklist::: 01. Things Left Unsaid 02. It’s What We Do 03. Ebb And Flow 04. Sum 05. Skins 06. Unsung 07. Anisina 08. The Lost Art Of Conversation 09. On Noodle Street 10. Night Light 11. Allons-y (1) 12. Autumn ‘68 13. Allons-y (2) 14. Talkin’ Hawkin’ 15. Calling 16. Eyes To Pearls 17. Surfacing 18. Louder Than Word 19. TBS9 20. TBS14 21. Nervana Videh sad da je ovih drugih 6 video bonus materijal Quote
Јарослав Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 (edited) ove tri poslednje su bonus, regularno izdanje ima 18 Edited November 8, 2014 by Јарослав Quote
MegaDave90 Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Poslednja je Louder than words. Ove tri su verovatno na onom delux izdanju kao bonusi. Quote
Dr Alex Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Album sam preslusao sigurno 5 - 6 puta SA PAZNJOM i idalje sam odusevljen. Svaki put otkrijem nesto novo. Nije ono sto sam ocekivao ali je savrsno atmosferican i unikatan. Masterpiece - kao sto rekoh gore. Krivo mi je samo zato sto nije izasao na prolece da mogu da vozim bajs dok ga slusam... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 regularnih 18. audio content tbs9, tbs14 i nervana i 6 pesama audio visual content- gde se neke ponavljaju(anisina, untitled, evrika a, evrika b, allons y i nervana) medjutim i ovo je u ripu mp3. skines sve verzije i obicne i deluxe, pa na plejlistu,nek se ponavlja,nek ide zivot, ionako je do jaja. 1 Quote
Demon Seed Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Poslusao sam, ima dobrih Saucerful of Secrets momenata Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 I us and them i keep talking ..ima jos nekih, verovatno iz dzemovanja proisteklih. Quote
Recommended Posts