Mita Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 http://www.mininova.org/search/?search=Her...ght+And+Magic+3 skinuo sam prvi torent je ok ili? kao mali sam igrao ovu igru i bila mi je odmah posle Diabla tj drugo omiljnena i zvao sam je "konjici" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Ne znam al ova je isto dobra: http://thepiratebay.org/torrent/4480765/Heroes_Of_Might_And_Magic_3_Gold_(Platinum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belegurth Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Kupio dans kompilaciju 3 i 4 dela sa svim expanzijama za 600 din. Sad uzo da sagorevam zivot na ovom cudu. Jos da nadjem nekog dokonog da pika sa mnom... Jel ima jos neko ko je sa ekipom nocio uz ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Zajebi to, uzmi 5. deo sa ekspanzijom "Tribes Of The East" i spremi se za totalni gubitak zivota. Kontrolni radovi, tromesecja, ispitni rokovi, rokovi na poslu... They're all doomed. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Baš sam video HoMM 5 Gold varijantu, petica sa svim ekspanzijama, za nešto ispod 1000 din, zaboravio sam tačno koliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Earl Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Znam da sam to vec rekao,ali: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Heroes V,Heroes V,HEROES V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Necromancers Rules !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alucard Earl of Black All well in ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belegurth Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Imala je i cetvorka dobrih ideja. Dobra je fora ona sa advanced klasama, kad glavni skilovi uticu koja si klasa pa dobijes neke bonuse. Mada, neizbalansirana je nekromantija u svim delovima. Na vecim mapama necromancer ojaca previse i posle samo postaje progresivno jaci. Takodje, kad broj jedinica predje odredjen limit ofanzivne magije su beskorisne. Pomazu samo boostovi i curses. Na primer borba u koju svaka strana dovede pune vojske po par hiljada jedinica pa cak ni najaci carobnjak ne moze implosionom da napravi razliku. Moram da nadjem to gold izdanje petice By the way, svadjam se nesto sa ortakom koji tvrdi da niko vise nema vremena za igre koje traze vise od 300 sati igranja. Nemoguce da je u pravu, zar ne? Mislim, sigurno jos neko pika morrowind po ceo dan? Nisu svi valjda na konzolama i rade wii aerobics ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Elvis Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Mislim da je broj isti kao u vreme kad se Morrowind pojavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Ih, koliko sam noci proveo sa ortacima pikajuci Heroje IV. Milina....Lepa secanja Peticu sad pikam sa zenom i pomalo sam....moram da nadjem da skinem IV odnekud. V-ica je super, mada mi se ovi dodaci uopste ne svidjaju. A Morrowind sta reci, naj igrica svih vremena pored Age-a I. Edited October 21, 2009 by The Eagle Nature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Heroes V ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Heroji 3 su ubedljivo najbolji. Po meni 4. i 5. deo su totalni promasaji. Ko igra Heroes 3 neka potrazi na netu All verziju. To sam nasao ranije na nekom blogu. Kada skinete i instalirate pogledajte u spisak mapa. Ako ima 10 puta vise mapa nego sto ste u zivotu videli i dosta njih na verovatno poljskom jeziku onda znajte da se morate oprostiti od svoh drugih obaveza. To je Wog-ifikovana verzija sa nekim plus dodacima pri Wog-ifikaciji(apgrejdovana Wogifikacija). Molim i drugi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Ја сам набавио верзију "Јунака 3" која се зове "Комплит". Садржи 3 кампање у једном. Дакле, "Армагедон" и "Сенка смрти" уз стандардну кампању. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 taj armagedon je jebeno pretezak vec od samog pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Ko nije preso HOMM 3 sa sve ekspanzijama taj nije muskarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Ko nije preso HOMM 3 sa sve ekspanzijama taj nije muskarac. To i Morrowind, nista kod kuce nisam radio godinu dana... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Ја сам набавио верзију "Јунака 3" која се зове "Комплит". Садржи 3 кампање у једном. Дакле, "Армагедон" и "Сенка смрти" уз стандардну кампању. Kazem vam nije to prava verzija koju treba igrati. Pokusacu da vam nadjem link. All verzija koju ne verujem da je neko igrao ovde. Wog-ifikacija sa svim ekspanzijama i 1000 mapa. Plus ko zna sta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boargutgrinder Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 besplatna mmo igra ,ista ko heroji u flashu uradjena http://heroesofgaia.gpotato.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 http://www.lordswm.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Sve sam sigurniji da nema sanse da ce mi petica sa darkelf-ovima ikad za ikad dosaditi. Koliko kod da je igram i da vrtim sve one scenarije do besvesti i dalje je tako jebeno zabavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ja nikako da se "navucem" na samo 1 zamak tj. rasu. Mada mi undeadovi nekako najvise leze. Inace, kupio sam oko nove godine oridjinal, zajedno sa obe ekspanzije (Gold edition) , 800 dinara ako se dobro secam. Nadam se da ce i sestica relativno skoro (nezvanicno najavljena ima nekih 8 meseci), bar do sledece godine, i da ce uspeti da doteraju AI, da bude "pametniji" umesto da cheatuje kao dosad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugen Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Da li je neko probao "beta" verziju Might and Magic Heroes VI i ako jeste kakvi su utisci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Probao. Grafički je super, gameplay dobar. Jedina mana je previše prikaza AI borbi i sama priroda bagovitosti beta izdanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugen Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Samo dok je gameplay dobar ja sam zadovoljan. Samo da se ne ponovi HoMM IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciano Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 (edited) Samo dok je gameplay dobar ja sam zadovoljan. Samo da se ne ponovi HoMM IV. Ja i ortak smo poceli da igramo demo,mnogo je bolji od bete budzenje heroja je sada dosta unapredjeno vise je slicno nekom rpg-u sto se meni i dopada donekle, grafika je dobra mada bice potrebni patchevi da bi se dovela igra u ravnotezu,npr champion jedinice su prejake u demou, tj dobijaju se previse svake nedelje,neke jedinice treba da budu ojacane a neke oslabljene.Kiklop je prejak i prebrz dok je cerberus ocajan.Sve u svemu igra obecava. Ja i ortak trazimo jos 1 eventualno dva igraca koji bi hteli da igraju heroje 6 sa nama u hot seatu. Znam ta je to malo cudno da trazim ljude preko foruma ali ipak zanimljivije je igrati sa vise igraca, Edited October 2, 2011 by luciano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts