Predator Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 kako se zove onaj zamak sa zlatnim zmajevima ? ti su mi najaci Hm, bice da je to Rampart. Da, svakako jesu simpa, ali ne bih ulazio u to da li su jaci.
Council A Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Hm, bice da je to Rampart. Da, svakako jesu simpa, ali ne bih ulazio u to da li su jaci. Od koga jaci? Od crnih zmajeva (dungeon) i arhandjela (castle) jaci sigurno nisu.
Zhad Posted July 2, 2004 Author Report Posted July 2, 2004 Nemam nista protiv zmajeva, ali...zna se, Titani i Arhandjeli u kombinaciji, nema tih zmajeva. Ako iskljucimo Azurne i Rust. Zapravo samo Azurne. Pa ne yavisi to smao od jedinica vec i od karakteristika heroja i magija i artifakta ... a i da iskljucimo specijalne jedinice tipa azure i dalje ti tvrdim da je moguce slomiti armiju arhandjela i titana i sa obicnim crnim i ylatnim ymajevima uy dodatak sharpshootersa mozemo da probamo nekad ako si za
Predator Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Nije losa ideja, u globalu sam za...nego samo me nesto muci, ti rece da iskljucimo specijalne jedinice a ovamo sharpshooteri. Mislim kakav je to nacin, osim naravno ako imas nameru da vodis Gelua za heroja.
Zhad Posted July 13, 2004 Author Report Posted July 13, 2004 Pa naravno da sam mislila njega da vodim on je zakon
Predator Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 A tako dakle, ovamo neki hardcore fan zmajeva a posle 'Ja volim Gelua'. Ja sam se razocarao...
Mr.Torture Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Ajde bre da se skupimo da odigramo neku online partiju Hirousa. Samo da ja nadjem diskove da instaliram.
Zhad Posted July 15, 2004 Author Report Posted July 15, 2004 A tako dakle, ovamo neki hardcore fan zmajeva a posle 'Ja volim Gelua'. Ja sam se razocarao... heheheh nema tu razocaravanja ja preferiram zmajeve(dungeon) ali i rampart nije los uglavnom i igram ta dva zamka
Zhad Posted July 15, 2004 Author Report Posted July 15, 2004 Ajde bre da se skupimo da odigramo neku online partiju Hirousa. Samo da ja nadjem diskove da instaliram. neces morati uskoro sam u Bg u tacnije za 3 dana pa nemora biti online partija ...a za turnir sam raspolozena uvek ajde da vidimo ko je jos zainteresovan pa cemo lako da zakazemo mesto i vreme jedva cekam heheh pozdrav svima
Mr.Torture Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Eeeee bre, pa kakve ja veze imam sa Bg ? (sem sto imam puno familije tamo) . Ja sam ti na 200 km daleko . A da dolazim u Bg zbog Hirousa...jes da volim igricu, al' ne bih nesto. U stvari eventualno ako se budem nasao u Bg pa onda.
Zhad Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 ok onda cemo preko neta ...ja sam mislila da si u bg-u ... a kad nekad naletis moze i pravi turnir
Nameless_One Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Ubedljivo najgotivnija mapa je chini mi se Warlords da se zove (beshe to davno...) dve reke, chetiri (polu)ostrva i na svako od njih po dva zamka... mislim da ta mapa ide uz A. Blade.... i tu naravno, uzeti Castle, expert earth i town portal i gotovo i to je jedna od meni retkih mapa sa kojim sam se ja sreo koja moze da se zavrshi na rush... gotovo pola mape opushteno za manje od mesec dana... .. mada, ko ce josh da igra sad heroje...
Mr_Deadic Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Nemam nista protiv zmajeva, ali...zna se, Titani i Arhandjeli u kombinaciji, nema tih zmajeva. Ako iskljucimo Azurne i Rust. Zapravo samo Azurne. A kristalni? Ne vjerujem da bi ih dobio samo samo sa titanima i andjelima ako upadnu sa jos nekim zmajem u kombinaciji...
Predator Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 A kristalni? Ne vjerujem da bi ih dobio samo samo sa titanima i andjelima ako upadnu sa jos nekim zmajem u kombinaciji... Rekoh, da iskljucimo sve te off town creature. Samo Titani i Arhandjeli na neke od zmajeva. Moze i mesano.
Zagrivuk Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 nemoguce koristi samo zlatne i crne zmajeve i dovidjenja ostalim silama
Predator Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 heh, da ali juce. Titani i Arhandjeli zakon. To sto je crni zmaj imun na magije ima i prednosti i mane, bilo kako bilo zlatni nije imun na imploziju.
Old Smuggler Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 (edited) e ljudi bre smorili ste ovo moze da dobije ovo ovo moze da dobije ono ... sve to zavisi bolje jedinice su takodje i skuplje . . . mislim da je filozofija ove vrste u herojima nepotrebna inache ja sam uvek za turnir, mada iskljucivo ako stavimo turn 1 min i da obecate da necete tuci svakog gremlina zbog 130 Xp-a ako hoce da bezi ... Edited August 8, 2004 by SoulForged
Eva Braun Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 bilo kako bilo zlatni nije imun na imploziju. Kolika vam je bila najjaca implozija? Meni 13,325... hehe
Old Smuggler Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 I onda dodje cika Craig Hack sa Orb of Inhibition ... hehe
Predator Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 I onda je dosla Isra sa Cloak of the Undead King...
Eva Braun Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 I onda je dosla Isra sa Cloak of the Undead King... Pa, dobro... Nisam ni pricala o tome (Hack i Isra - ni prvog ni drugu ne podnosim ), vec sam samo postavila pitanje kolika je najveca implozija... Ja znam da je najveca bila 13325, ako je neko imao vise, neka mi napise... ok?
Surovi Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ovo je najbolja igra svih vremena!!!!! Podrzavam turnir za 3 ili 4 svejedno samo da opet neko zna da igra ovaj komp je neko namestio- pogotovo u 4-orci DA IGRA izuzetno slabo ako on pukne da stavim da igraju zajedni njih 4-5 josh na The Wake of Gods razmenjuju vojske lepo pa onda puknu ko tikva!!!
Crusader Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Leto se blizi, kace taj turnir? Moze i trojka i cetvorka.
Recommended Posts