Jump to content

Recommended Posts

Posted
kako se zove onaj zamak sa zlatnim zmajevima ?

ti su mi najaci

icon_da.gif

Hm, bice da je to Rampart. icon_biggrin.gif Da, svakako jesu simpa, ali ne bih ulazio u to da li su jaci. icon_razz.gif

Posted
Hm, bice da je to Rampart. icon_biggrin.gif Da, svakako jesu simpa, ali ne bih ulazio u to da li su jaci. icon_razz.gif

Od koga jaci? Od crnih zmajeva (dungeon) i arhandjela (castle) jaci sigurno nisu.

Posted
Nemam nista protiv zmajeva, ali...zna se, Titani i Arhandjeli u kombinaciji, nema tih zmajeva. Ako iskljucimo Azurne i Rust. icon_biggrin.gif Zapravo samo Azurne.

Pa ne yavisi to smao od jedinica vec i od karakteristika heroja i magija i artifakta ... a i da iskljucimo specijalne jedinice tipa azure i dalje ti tvrdim da je moguce slomiti armiju arhandjela i titana i sa obicnim crnim i ylatnim ymajevima uy dodatak sharpshootersa icon_smile.gif mozemo da probamo nekad ako si za mrred.gif

Posted
icon_wink.gif Nije losa ideja, u globalu sam za...nego samo me nesto muci, ti rece da iskljucimo specijalne jedinice a ovamo sharpshooteri. Mislim kakav je to nacin, icon_razz.gif osim naravno ako imas nameru da vodis Gelua za heroja. icon_biggrin.gif
  • 2 weeks later...
Posted
A tako dakle, ovamo neki hardcore fan zmajeva a posle 'Ja volim Gelua'. icon_smile.gif Ja sam se razocarao...

heheheh nema tu razocaravanja ja preferiram zmajeve(dungeon) ali i rampart nije los icon_smile.gif uglavnom i igram ta dva zamka icon_twisted.gif

Posted
Ajde bre da se skupimo da odigramo neku online partiju Hirousa. Samo da ja nadjem diskove da instaliram. icon_mrgreen.gif

neces morati uskoro sam u Bg u tacnije za 3 dana pa nemora biti online partija ...a za turnir sam raspolozena uvek ajde da vidimo ko je jos zainteresovan pa cemo lako da zakazemo mesto i vreme icon_smile.gif jedva cekam heheh pivopije.gif

pozdrav svima

Posted

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Eeeee bre, pa kakve ja veze imam sa Bg ? (sem sto imam puno familije tamo) icon_smile.gif . Ja sam ti na 200 km daleko icon_mrgreen.gif . A da dolazim u Bg zbog Hirousa...jes da volim igricu, al' ne bih nesto. icon_biggrin.gif

U stvari eventualno ako se budem nasao u Bg pa onda.

Posted

Ubedljivo najgotivnija mapa je chini mi se Warlords da se zove (beshe to davno...) dve reke, chetiri (polu)ostrva i na svako od njih po dva zamka... mislim da ta mapa ide uz A. Blade.... i tu naravno, uzeti Castle, expert earth i town portal i gotovo icon_smile.gif i to je jedna od meni retkih mapa sa kojim sam se ja sreo koja moze da se zavrshi na rush... icon_smile.gif gotovo pola mape opushteno za manje od mesec dana...

..

mada, ko ce josh da igra sad heroje...

Posted
Nemam nista protiv zmajeva, ali...zna se, Titani i Arhandjeli u kombinaciji, nema tih zmajeva. Ako iskljucimo Azurne i Rust. icon_biggrin.gif Zapravo samo Azurne.

A kristalni? Ne vjerujem da bi ih dobio samo samo sa titanima i andjelima ako upadnu sa jos nekim zmajem u kombinaciji...

Posted
A kristalni? Ne vjerujem da bi ih dobio samo samo sa titanima i andjelima ako upadnu sa jos nekim zmajem u kombinaciji...

Rekoh, da iskljucimo sve te off town creature. Samo Titani i Arhandjeli na neke od zmajeva. Moze i mesano.

• 2 weeks later...
Posted

heh, da ali juce. Titani i Arhandjeli zakon. To sto je crni zmaj imun na magije ima i prednosti i mane, bilo kako bilo zlatni nije imun na imploziju. icon_biggrin.gif

Posted (edited)

e ljudi bre smorili ste ovo moze da dobije ovo ovo moze da dobije ono ... sve to zavisi bolje jedinice su takodje i skuplje . . . mislim da je filozofija ove vrste u herojima nepotrebna

inache ja sam uvek za turnir, mada iskljucivo ako stavimo turn 1 min i da obecate da necete tuci svakog gremlina zbog 130 Xp-a ako hoce da bezi ...

Edited by SoulForged
  • 1 month later...
Posted
I onda je dosla Isra sa Cloak of the Undead King... icon_smile.gif

Pa, dobro... Nisam ni pricala o tome (Hack i Isra - ni prvog ni drugu ne podnosim icon_mrtav.gif ), vec sam samo postavila pitanje kolika je najveca implozija... Ja znam da je najveca bila 13325, ako je neko imao vise, neka mi napise... ok?

• 4 months later...
Posted

Ovo je najbolja igra svih vremena!!!!!

Podrzavam turnir za 3 ili 4 svejedno

samo da opet neko zna da igra

ovaj komp je neko namestio- pogotovo u 4-orci

DA IGRA izuzetno slabo

ako on pukne da stavim da igraju zajedni njih 4-5

josh na The Wake of Gods razmenjuju vojske lepo

pa onda puknu ko tikva!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...