Brace Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ja sam ih skoro dobio na DVDu koji sadrzi sve delove, ali ga nisam nikada ograo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Jel neko ovde igrao Heroes I ??? Igrao sam ja,ali mnoogo davno,sećam se samo da je dvojika bila revolucija u odnosu na keca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Igrica je bila revolucija kad je izasla zato sto tada nije postajala nijedna slicna. Doduse to je bilo mnogo davno. Mislim da se caki igrala sa Win 3.11. Naravno kad je II izasla pokosila ju je, ali meni ipak u srcu ostaje kao prva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Igrica je bila revolucija kad je izasla zato sto tada nije postajala nijedna slicna. Doduse to je bilo mnogo davno. Mislim da se caki igrala sa Win 3.11. Naravno kad je II izasla pokosila ju je, ali meni ipak u srcu ostaje kao prva Jebi ga ja sam keca igrao jedanput ,dvaput,a 2 mnoogo puta sa 3 ortaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) Kad sam ga ja igrala II nije postojala... Edited May 31, 2007 by Ewigkeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagaroth Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Jebi ga ja sam keca igrao jedanput ,dvaput,a 2 mnoogo puta sa 3 ortaka... Jbt pa kako izgleda kec ??? To bi bas voleo da vidim! Inace igrao sve sem keca,i zakljucak je da trojka JEBE KEVE!! Sve sa dodacima Armagedons Blade i Shadows of Deah!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FISH YOU WERE HERE Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 keca sam igrao i mogu vam reci da je slican ko dvojka samo je grafika jos losija i manje je dinamican ( ako se dobro seca ) bio sam klinac dvojka ok mada je previse matora trojka nemam reci cetvorka je sve sto trijka nije a petica je negde izmecu trojke i cetvorke ali nije losa mada imaju mnogo malo mapa bedak mi je jedino sto u trojci kada nabavis maguju twon portal i pored toga imas earth magic zavrsio si scenario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Petica je meni totalno odbojna. Pokušala sam da je igram, ali mi jednostavno ne drži pažnju. Grafika je prviše šarena, detalji su pomalo nejasni i uopšte cela šetnja po mapi je pomalo konfuzna, mislim naravno na prilaženje objektima. A i dosta mi je trebalo da ukopčam šta je šta. Mada jedinice, bar meni dosta podsećaju na trojku, ali ta grafika... ubija svaku čar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_y_p_h_o_n Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Naravno da Heroji jebu kevu! Meni se svidjaju i IV i V mada me nervira sto ne postoji opcija random map i brzo ih izigras. Trojka je svakako ajbolja strategija ikad!!!!! Ko nije igrao keca propustio je dosta smeha... Dvojka je kul, ali ko nje o njoj da razmislja kad ima trojku... Neka me neko molim vas obavesti ako ima neki turnir u ovome!!! Tako mi se igra!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Petica mi je ogavna...Cetvorka mi je mnoooogooooo dobra!A trojka je one and only!Mada ni 4 nije daleko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Naravno da Heroji jebu kevu! Meni se svidjaju i IV i V mada me nervira sto ne postoji opcija random map i brzo ih izigras. Koliko znam, u petici postoji random map ali tek kad apdejtuješ na verziju 1.4 ili jaču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOrange981 Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 (edited) hteo sam da kupim matrox g550 dx8 ali je prodat pa sam nasao g450 i prijatno ze iznenadio, dva puta brzi od mog matroxa g200 uz to podrzava i one lightning effects ali moja verzija ima 16 mb memorije a ne 32 od takvih starijih igrica mi se najvise svidjaju gods-i, hm. ne radi dvojka heroes kod mene na w2k, verovatno zbog dx-a 9. Edited September 15, 2007 by Dionis6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Jesam li ja debil što još uvek igram trojku? Ubijam se zadnjih meseci uz random maps Link to comment Share on other sites More sharing options...
hah Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ma trojka je uvek bila i ostace zakon.....kako sam se ja samo zaludjivala Heroesima pre par meseci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Ja vec par godina :) Ne igram toliko cesto, vec kada mi je dosadno, pa svaki put izvalim nesto novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Jesam li ja debil što još uvek igram trojku? Ubijam se zadnjih meseci uz random maps Ni najmanje. Sve osim trojke je lose, da se razumemo. 4 je i imala neki potencijal, a 5 vise ne moze ni da se nazove Heroesima. Trojka + In the wake of gods ruski upgrade rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Ruski? A postoji jos neciji? Ja sam skinuo ali mi nesto nije radilo kako treba :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Za mene je cetvorka zakon. Bash je gulim u zadnje vreme dosta. Trojka mi je bila najbolja jerbo sam s njom i poceo, ali cetvrku sam zavoleo, ironicno, kad nisam mogao da nabavim disk za trojku. Ipka, sad mi je cetvorka zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Nema bolje od trojke! Mozda 2ka al nju nisam igrao. Ovih dana igram Vicu sa bratom u hot seatu i pizdim kol'ko losha. Nije to to.. 4ka mozda nesto bolja. Ali nema niste bolje od trojke, koju cu opet da instaliram uskoro, jebes 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Ruski? A postoji jos neciji? Ja sam skinuo ali mi nesto nije radilo kako treba :/ Ne, nego sam to reda radi napisao. Mislim da je to jedini upgrade, koji je imao neke razlicite verzije. Mozda nisi instalirao kako treba, ko bi znao, meni je to savrseno radilo. Ogromna prednost je sto sam u tom periodu vec uveliko doktorirao trojku, ono, protiv kompa i na impossible igrao, a onda dodje taj upgrade niotkuda, i poprilicno je ojacao komp, bas je zajebano pobediti nekada... Sve u svemu, odlicna kombinacija, trojka i taj upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ma trojka je uvek bila i ostace zakon.....kako sam se ja samo zaludjivala Heroesima pre par meseci... Ovim se i dalje zaludjujem http://wakeofthegods.strategyplanet.gamespy.com/ Welcome to the Heroes of Might and Magic III: In the Wake of Gods expansion pack. HMMIII In the Wake of Gods (WoG) is an expansion pack to the Heroes of Might and Magic III Shadow of Death game. You must have Heroes III Shadow of Death installed prior to installing the expansion. The WoG brings a lot of changes to the game that are different from those in SoD: script language for Event Related Model *ERM* that lets you change the function of any object on a map; new Heroes' specialities; new Monsters; new unique creatures - God representatives; new artifacts; new dwellings; new objects of different nature; new decorations; new unique animated decorations; ability to change a view of the map during the game (for example season changes); ability to set a custom hero' s portrait; ability to incorporate customisable dialogue for maps; ability to incorporate new pictures and videos for maps; And the list goes on... Nezvanicni dodatak za trojku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Rusi zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Пробао сам и ја ово да играм. Досадно до бола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 trojka je jedina koja valja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts