Sgt.Splatter Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) jak mi taj tvoj demon, ne voli vodu a? jel zna da pliva uopste? Edited January 24, 2008 by Sgt.Splatter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Dvojka meni najdraza...za vratom joj odma dise trojka al kad je izasla dvojka...uh...secanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 O majku mu, koliko si igrao dugo ovu partiju, par godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Dok se nisam usr'o Toliko dugo da sam obrisao heroje kad sam je zavrsio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 (edited) Koja mapa je u pitanju? Ove iteme i nivo je lako postici za nekih virtualnih 4-5 meseci, ali ovoliki broj jedinica upucuje na opasnu stagnaciju u zanimljivosti, haha , bar meni. Edited February 8, 2008 by Council A Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Default kad treba da ubijes elfove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Jel igra neko 5-icu čisto me zanima?Ja skinuo sve delove pa mi neke stvari nisu jasne jbg-a igra puna bagova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) Hmmm V-ica... Igrala sam je sveukupno nedelju dana. Totalno je neznimljiva, precickana, malo se tesko snalazis na mapi ako si navikao na predhodne verzije koje nisu 3D (a ja sam jos mislila kad je izasla IV da je nacickana ) Price u kampanjama po meni ne zanimljive. Sto se tice samih jedinica, vise podseca na III, jedinice mogu da se upgade-uju kao u vec pomenutom delu. Izbacili su foru da heroj moze samostalno da ti pici mapom kao sto je bilo u IV (zbog cega je meni taj deo bio jako drag). Probaj, mozda ti se svidi. Meni je iskreno najdrazi deo bio prvi. Ahhhh igra moje mladosti. EDIT: 2000 post! Edited March 16, 2008 by Ewigkeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 U bre al si matora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Pa jesam, sta cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Hmmm V-ica... Igrala sam je sveukupno nedelju dana. Totalno je neznimljiva, precickana, malo se tesko snalazis na mapi ako si navikao na predhodne verzije koje nisu 3D (a ja sam jos mislila kad je izasla IV da je nacickana ) Price u kampanjama po meni ne zanimljive. E, ovo je bio u potpunosti i moj stav tokom prva 3 dana, a posle sam se navikao na 3D fazon, upoznao rase i navukao se k'o nenormalan, tako da mi se danas cini kao da prethodni delovi nisu ni postojali... Dark Elfovi zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 E, ovo je bio u potpunosti i moj stav tokom prva 3 dana, a posle sam se navikao na 3D fazon, upoznao rase i navukao se k'o nenormalan, tako da mi se danas cini kao da prethodni delovi nisu ni postojali... Dark Elfovi zakon. Hahaha I ja sam bila u fazonu "3. je najbolji" sve dok nisam pochela da igram 5. ..Chudi me shto mi komp josh uvek radi,haha..A mislim da je 4. golo ***nje..Ali ne mogu da nadjem Heroes 2 na netu To sam igrala daaaavno,na pentium kecu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Kupih juche Heroje 5 golden edition. inache 3-ka je josh uvek neprevazidjeni zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 kako ja volim ovu igricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 yoma chekiraj kings bounty : the legend , igra je slichna herojima ali totalno kulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 yoma chekiraj kings bounty : the legend , igra je slichna herojima ali totalno kulja Realno... govno od igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ma ja sam zadovoljna herojima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 nemoj biti tako unkul , morash uvek teziti vishem i boljem gaming expiriensu shto bi mi eldersi gaming scene rekli . igra je totalno kul , ima tema .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orochi Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Igrala sam jednom 3jku pre sto god...... A peticu sam instalirala skoro. Sve je super,svidja mi se,ali mnoooooooooooooooogo traje jedna partija :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 meni je trojka najdraza imam i cetvorku i peticu,ali trojka mi je nekako naj,naj Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Trojka je kult, kao klinac sam jos to igrao. IV mi je bio ok kad je izasao ali ne toliko dobar. V je 3 samo 3d, tako da mi se svidja. Ali kings bounty : the legend objasnjava neke stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 trojka je zakon mada volim i cevorku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 trojka kult predjoh sve ukljucujuci chronicles,4ka gotiva a peticu probah pre neki dan,nije losa al nije to to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Earl Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Heroes V,Heroes V,HEROES V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Igrala sam jednom 3jku pre sto god...... A peticu sam instalirala skoro. Sve je super,svidja mi se,ali mnoooooooooooooooogo traje jedna partija :'( Zavisi protiv koliko oponenata igras, ove sa 2, 3 ili 4 traju normalno ali 6 ili 8, pffffffff... Ali ja se ne bunim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts