VoivodBG Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Tarzanija Srpski grad u herojima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Placem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 http://youtu.be/mA7A5MbGy4M najbolja muzika ikad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Dobra je. Ali bolja mi je i draza iz trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Naravno, ne zna se iz trojke koja je od koje kompozicije bolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 ni dvojku ne treba zanemariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Trojka kao biblija. Sve ostalo zanemarljivo. Mislim da sam najviše vremena uložio u istu i njene ekspanzije. Mada je kvarno kada igraš sa undeadovima i sakupiš određene artefakte i zbudžiš necromancy, bukvalno postaneš prenadrkani bog i tu ništa ne pomaže. Kakav je poslednji deo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 nije ostalo zanemarljivo. dvojka je dobra igra, petica je ok. četvorka kada joj priđeš malo opuštenije, ne porediti stalno sa trojkom isto je dorba igra sama za sebe. poslednja dva dela su kritična rekao bih, potonula je franšiza jako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Jbg, posle 5-tice nestaje ta magija. Igrao sam malo sesticu, uopste me nije privukla. Sad me naloziste da opet krenem dvojku, pa trojku, pa cetvorku, pa peticu. :-D Ja samo keca i sedmicu nisam probao. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ja samo 4 igrao lepo, probao nesto malo 3 i 5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Znači ništa ni od 7? Čak iako su obećali vraćanje starih resursa i koješta? Vo, ko počne sa lošim, neka završi sa najboljim. 3 obavezno, priča nije izdržala test vremena, ali sve ostalo, zabava zagarantovana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Pikao sam ja 7 tokom zime par puta, nije loš, samo dosta bagova mamu im jebem, bar smo mi naletali tokom partija (ne rade magije/efekti tokom turn-ova je neki najgori primer) i što mizeran broj mapa, bar za hotseat mutliplayer. Ovako, zabavan mi bio za igranje, onaj skill wheel mi možda najbolja stvar, to je jedna od stvari gde mi je igra bolja nego H3. Pomenute resurse su po meni malo preterali, ima sad 4-5 vrsta onih kristala, ne možeš nikad da pohvataš koji ti treba koji ti ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Jbg, posle 5-tice nestaje ta magija. znači samo moć ostaje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Otprilike tako. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 20 godina trojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 8, 2019 Report Share Posted July 8, 2019 Mnogo ubava ponuda na GOG.com https://www.gog.com/promo/20190708_m&m_collection 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted July 8, 2019 Report Share Posted July 8, 2019 džabalinjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 8, 2019 Report Share Posted July 8, 2019 Kupio samo Heroes 3 Complete. Moraće ovih dana da se upregne jedan PVP sa društvom. Biće wunderbar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 https://www.facebook.com/Heroes3championship/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 Uzeo sam peticu da igram, moj prvi Heroji, i ovo baš je za odlepiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 Uh, svakako bolji je to pocetak od cetvorke, ali videces kada se uhvatis trojke, bice ti to gejming kokanidja par ekselans, nerviracete los balans odredjenih frakcija i nadmoc, ali ces uzivati u raznim varijacima budzenja skillova heroja i vanvremenskoj muzici. Posle petice ne moras vise nista ni da igras jer se kvalitet srozavao i samo su uproscavali igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 petica ❤️ dark elfovi >>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Ne znam kako mozete da igrate peticu. Pokusavao sam dugo, ali je sve toliko presporo, nepregledno i lose. Cetvorka su zadnji Heroji nemoj neko da vas laze. Obracam se svim potencijalnim pocetnicima. Naravno pored trojke sumanuto je igrati bilo koji drugi deo sem zbog nostalgije ili radoznalosti. Na svim forumima vidim da ljudi igraju samo Heroje Complete verziju sto nije lose, ali finalna verzija Heroja je WOG i realno najisplativija za igru jer imas dupli hod sto smanjuje trajanje igre skoro na pola. Sa obzirom da neke mape mogu da se igraju danima nije uopste zanemarljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 IV >> Ali igrice svkako gubljenje vremena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 5 hours ago, Kumodraski Vo said: Ali igrice svkako gubljenje vremena.. koga boli piša... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts