Crusader Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 (edited) E da zaboravih da napisem, ko nije igrao onu kampanju od onog lika iz Poljske valjda, A Wind of Thorns, da je obavezno nabavi, to je nesto najbolje sto sam igrao u herojima (4)! Edited April 25, 2004 by Crusader
Zhad Posted April 25, 2004 Author Report Posted April 25, 2004 Slazem se Mr_Deadic da je 2 min vise nego dovoljno za igru ...tj potez Inace ok mi je da startamo sa III sto da ne za nju imam zaista neverovatno mnogo mapa koje nikad niste igrali stoga bice vam interesantno ...
Zhad Posted April 25, 2004 Author Report Posted April 25, 2004 Znam tu kampanju Crusader dobro si me podsetio da je odigram ponovo )) Inace super je sto cemo u isto vreme biti svi u Bg-u onda nece biti frke za organizovati turnir u nekoj igraonici )) Bas se radujem ) super
Mr_Deadic Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Slazem se Mr_Deadic da je 2 min vise nego dovoljno za igru ...tj potez Inace ok mi je da startamo sa III sto da ne za nju imam zaista neverovatno mnogo mapa koje nikad niste igrali stoga bice vam interesantno ... Pih. Ja reko da ce biti neka mapa gdje tacno znam gdje se nalazi gral
Zhad Posted April 26, 2004 Author Report Posted April 26, 2004 Hehehe ok ti biraj mapu nema frke )) ako oces mozemo da stavimo na hard igru heheh pa da vidimo ko ce da pobedi
Mr_Deadic Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Cus hard. Rating nista ispod 180%(zaboravih koja je to jacina). A kad bi birali mapu birao bih All for One.
Zhad Posted April 27, 2004 Author Report Posted April 27, 2004 Sto da ne ja sam za ... a mozemo i tu mapu ako ti je omiljena za pocetak )
Mr_Deadic Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Necemo tu. Nema da se bira conflux, a sa necropolisom uopste nisam toliko jak.
Nurg Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Necropolis rox bre Najbolji su. A conflux sux. Najgore izbalansiran grad ...
Zhad Posted April 29, 2004 Author Report Posted April 29, 2004 Meni je zakon dungeon )) ja volim da jasem crne zmajeve
Nurg Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Ma pustite vi ovu zhad. pojma nema. Svaki put kad igramo might je utucem samo tako
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Necropolis rox bre Najbolji su. A conflux sux. Najgore izbalansiran grad ... Da, ali to uopste nije lose. Grad je vrhunski. Cak je i najljepsi.
Morello Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Conflux ima najjace jedinice u trojci ,mislim da ne bi trebalo da se bira.
Council A Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Necropolis rox bre Najbolji su. A conflux sux. Najgore izbalansiran grad ... Agree .
Zhad Posted April 30, 2004 Author Report Posted April 30, 2004 (edited) Conflux ima najjace jedinice u trojci ,mislim da ne bi trebalo da se bira. Sa tobom se potpuno slazem ...conflux je uzasno jak samo treba znati taktiku za njega ... kad sam prvi put igrala confluks mislila sam da je sranje i da su najslabiji ali daleko od toga .... samo se skroz drugacije igraju ne znam dal se slazete samnom ...ali ako me neko pita sto da ne ja bi igrala conflux pozdrav heroji Edited April 30, 2004 by Zhad
Predator Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Conflux jeste u neku ruku jaci od ostalih ali ga to ne cini potpuno dominatnim, recimo, 6000 kostura i 2000 vampire lord-ova, e to je vec neizbalansirano.
Mr_Deadic Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Ne mogu oni nista protiv moje vojske imune na fire magije. Samo jedan armagedon i papa
Zhad Posted May 2, 2004 Author Report Posted May 2, 2004 pa ja vec rekoh igracu conflux ako vi necete ali ako cemo da biramo ja sam radje za warlocka to je moja vojska ))) protiv crnih zmajeva niko nema sanse
Predator Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Igrao sam malo In the Wake of Gods, mislim ima zanimljivih stvari, recimo upgrade Titana - Lord of Thunder. Dakle, nema penalty na daljinu i gruva dva puta. Jel igra jos neko WoG? Sto se tice tvoje vojske imune na fire i armagedon to ces malo tesko imati na medium random mapi na 200%. Dok su sa druge strane skeletoni vrlo realni. Mozda ne 6000 ali dovoljno...
Zhad Posted May 3, 2004 Author Report Posted May 3, 2004 Predatore veoma si me zaintrigirao to je bukvalno jedini deo heroja koji nikad nisam igrala jer je bio egzotika ali sad si me naveo da ga dl i da probam da ga igram )) recicu ti misljenje za par dana ))) pozdrav
Agarth Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 meni je najdraza dvojka, uz nju sam provela mnoge besane noci moje mladosti Takodje
Mr_Deadic Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Igrao sam malo In the Wake of Gods, mislim ima zanimljivih stvari, recimo upgrade Titana - Lord of Thunder. Dakle, nema penalty na daljinu i gruva dva puta. Jel igra jos neko WoG? Sto se tice tvoje vojske imune na fire i armagedon to ces malo tesko imati na medium random mapi na 200%. Dok su sa druge strane skeletoni vrlo realni. Mozda ne 6000 ali dovoljno... Odakle da skinem taj scenario?
Predator Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Sinko, to nije scenario vec converzija odnosno modifikacija Heroja na sirokom nivou. U google "In the Wake of Gods" pa ce se vec naci...
Imenjak Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Heroes..... pa najbolja igra od kada su se pojavile igre uopste!!! cini mi se da su Heroes 2 dobili ocenu 97 u svetu kompjutera (ili gresim) sto je najvisa ocena ikad!!! Sir Mülich!!! zakon
Recommended Posts