Александра Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 da li se iko ko dolazi na yumetal.net bavi ovom pojavom?
Gothic Angel Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 ja. Bas sam se danas bavio jaaaaaako me opusta to... Bavim se digitalnom fotografijom, znaci i digitalnom obradom... Dugacak, ali za mene vrlo opustajuci posao Ima nesto mojih fotki na netu...
Александра Posted April 2, 2004 Author Report Posted April 2, 2004 ja. Bas sam se danas bavio jaaaaaako me opusta to... Bavim se digitalnom fotografijom, znaci i digitalnom obradom... Dugacak, ali za mene vrlo opustajuci posao Ima nesto mojih fotki na netu... zanimljivo... daj url pa da malo
Gothic Angel Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 pa znas kako. Neke su na www.caedes.net trazi clana pod nick-om Gothic ali dosta boljih mi je jos uvek na kompu pa ako hoces da vidis neke daj mail, poslacu ti kapitalce
1010011010 Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 I ja se akam sa fotografijom u slobodno vreme, ali klasičnom(crno-belom) samo što mi je smor posto ovde nemam svoju labaratoriju...I takođe digitalnom obradom...
Mjaua Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 jaaaaaako me opusta to... Bavim se digitalnom fotografijom, znaci i digitalnom obradom... Dugacak, ali za mene vrlo opustajuci posao Mrzi me da pisem. Eto, sve ovo...
Александра Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 pa znas kako. Neke su na www.caedes.net trazi clana pod nick-om Gothic ne pronadjoh te tamo... daj link za tvoju galeriju...
Александра Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 I ja se akam sa fotografijom u slobodno vreme, ali klasičnom(crno-belom) samo što mi je smor posto ovde nemam svoju labaratoriju...I takođe digitalnom obradom... crno-bele su zakon... jel imate neke dobre aparate?
Gothic Angel Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 (edited) nista posebno. Canon PowerShot A60... Uskoro bi trebalo da nabavim tele-konvertor za zoomiranje i jedan wide-konvertor, ali je to malo skupo, pa cu pricekati evo linka za galeriju LINK ZA GALERIJU eh da, takodje planiram da uzmem neki iz G serije canon-a, ali kasnije. kada se jos malo naucim na ovome... Mozda i neki Fuji dodje u obzir, neki polu-profi Edited April 3, 2004 by Gothic Angel
Dani Filth Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Kvalitet je super , ali nisi nestho mnogo obradjivao fotke u Shop-u (Iz ovoga izuzimam Radioactive Tooth-Brush) ... Ja se bavim vektorskom grafikom , postovacu vam neke bolestije ovde da gledate !!!
1010011010 Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 crno-bele su zakon... jel imate neke dobre aparate? Ja imam neke baš baš matore one sa mehom i nekim preskupim filmovima, sa njim još neznam da radim, ali imam polu prof sa kojim trenutno se igram, a dok sve to ne naučim radim abstrakcije koje slikam gotovo čitav život(jedan od radova je i moj avatar...)
Mjaua Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 nista posebno. Canon PowerShot A60... Uskoro bi trebalo da nabavim tele-konvertor za zoomiranje i jedan wide-konvertor, ali je to malo skupo, pa cu pricekati evo linka za galeriju LINK ZA GALERIJU eh da, takodje planiram da uzmem neki iz G serije canon-a, ali kasnije. kada se jos malo naucim na ovome... Mozda i neki Fuji dodje u obzir, neki polu-profi Najvise mi se svidjaju BIg Happy But Yet So Quiet Mulberry Tree i Father's glasses... bas su dobre... svaka cast !
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 hvala :shy: a da ih nisam obradjivao... pa i nije bas... prilicno su sredjene i obradjene
Mjaua Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Ne stidi se, skromnost nikome dobrog nije donela. Uzivaj.
Mjaua Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 bice uskoro jos novih fotki Do jaja ! Obavezno sibni post da su stigle... Taj sajt je stvarno genijalan... nesto sam gledala sada, slike smo fenomenalne ! Ne znam, meni sve ovo izgleda savrseno, bas mi je cudno da je to pravilo neko ljudsko bice...i to ljudsko bice, sa tjakanom beretkom...
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 postavljene su jos dve Ljudsko bice? Tjakano? beretka? Damn, o cemu ti to?
Mjaua Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 postavljene su jos dve Ljudsko bice? Tjakano? beretka? Damn, o cemu ti to? Ma slike su mi toliko dobre, da mi je cudno da su ih ljudi stvorili... a neke od njih si ih stvorio ti... A ovo ostalo govori o mojoj potrebi da ti ukradem kapicu koju si prosetao sad vec zatvorenim, kst - om... ali nisam mogla da je dohvatim... DOH ! Cek da vidim te nove...
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 pa ono udjes u galeriju klasika. Samo stavi tamo na dnu da prikazuje slike od 640x480 pa na dalje ) A ono nije bila beretka negoirska kapa za golf P.S. A koje sam to ja neljudske slike napravio?? bas me interesuje
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 (edited) Gotichni fina ti ona sa kolima... De si je uslikao? Nisam mogao da je ne okachim... Edited April 4, 2004 by Ol Scratch
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 LINK ZA GALERIJU ću da budem iskrena, kao i uvek od svih fotografija, pažnju mi je privukao rad "father's glasses" a ostale fotografije su... um... obične? dobro, "Sank...so sad... " ima neku tragičnost u sebi volim fotografije koje prikazuju ono što ne prikazuju
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 A shta fali Step Up Ser Knight? Tragedija uvek... Stalno...
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 pa dobro OK. Zato sam i ostavio link, da biste izneli svoje misljenje i dali kritike. Pa ajde sta vam se svidja a sta ne na fotkama?? gde mislite da su greske, sta je moglo biti bolje...i tako. Ako vas ne mrzi normalno
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 ću da budem iskrena, kao i uvek od svih fotografija, pažnju mi je privukao rad "father's glasses" a ostale fotografije su... um... obične? dobro, "Sank...so sad... " ima neku tragičnost u sebi volim fotografije koje prikazuju ono što ne prikazuju Father's Glasses sam slikao oko 30 puta i ovom nisam sasvim zadovoljan.... To cu jos da radim A ova sa kolima, pa slikama je sa Sajamske strane keja, posle starog zeleznickog mosta
Recommended Posts