Triad_1 Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 @ Blondie Super su ti fotke! Aparat je zver...... Evo i ja da se pohvalim da sam uzeo novi aparat. U pitanju je Canon Powershot SX 10 IS! Dvoumio sam se izmedju njega i Olympus SP565UZ ali sam se na kraju ipak odlucio za Canon. Uzeo sam ga na snizenju u Nemackoj za 270 € (kod nas je koliko sam video oko 400 €). Evo i par fotki od danas (nisu nista specijalno, ali se donekle vidi na fotkama kakve su mogucnosti aparata): test 1 test 2 test 3 test 4 test 5 test 6 test 7
NećuDisplejNejm Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 (edited) evo 2 fotke iz dvorista maslacak mrav hehe tek sad vidim, maslachci su in Edited April 27, 2009 by FriiK
Triad_1 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Kad smo vec kod maslacaka evo jos nekih fotki: Maslacak1 (nije PS u pitanju, vec neki color replacement tool na fotoaparatu) Maslacak2 Da ne bude da samo slikam maslacke: Macka1 Macka2
blondie Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Balavim. Kao, skupljam vilicu sa poda. Jebote. Jel ti drugarica živi u blizini ili se odselila? Mauuu... kako je lepo... jesu imali i slona našminkanog i okićenog? zabranjeno je posjedovati slona zeno drugarica zivi u Bay Area (sto ti je oblast oko San Francisca), rodjena je tu, odrasla, i takoo... i dosta s maslachcima, dajte ove mrave, bolji su
Dead Man Walking Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) Kako vam se ovo čini? Walk Svestan sam da sam loše uslikao pa sam posle pokušao da se izvadim Edited April 28, 2009 by Dead Man Walking
NećuDisplejNejm Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) jos jedan mrav mada,nije nista posebno. leptir bas volim da slikam insekte e,dead, dobra je slika. Edited April 28, 2009 by FriiK
MissionVao Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 @triad: daj jebote resize-uj to, uzasno je gledati tako veliko.
Black Label Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Delovi sa zimskog photo-sessiona *Smile* ruins ^^
blondie Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 @triad: daj jebote resize-uj to, uzasno je gledati tako veliko. mene sto se tice ne mora..
Kokopelli Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Ni mene, prvo jer sam ih sve već pregledala a drugo jer su baš lijepe fotografije
Triad_1 Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Kako vam se ovo čini? Walk Svestan sam da sam loše uslikao pa sam posle pokušao da se izvadim Nije lose, jedino malo smeta ona zgrada sa leve strane. Ali ostalo je dobro. Sta si tacno koristio u PS-u da bi fotka izgledala ovako? @triad: daj jebote resize-uj to, uzasno je gledati tako veliko. mene sto se tice ne mora.. Meni fajrfoks sam resize-uje slike, pa kad kliknem na link ne otovara u originalnoj velicini. No ipak sam poslednje 4 smanjio. Ni mene, prvo jer sam ih sve već pregledala a drugo jer su baš lijepe fotografije Hvala
Kokopelli Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Kako vam se ovo čini? Walk Svestan sam da sam loše uslikao pa sam posle pokušao da se izvadim Aooo, Bobi, što si bre ovoliko sumoran? Živni malo
Dead Man Walking Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) Nije lose, jedino malo smeta ona zgrada sa leve strane. Ali ostalo je dobro. Sta si tacno koristio u PS-u da bi fotka izgledala ovako? Uh, nisam sad siguran... Uglavnom uvek koristim iste stvari. Match Color pa menjam Color Intensity da vidim šta će da ispadne. (Ovde sam ga smanjio...) Menjam uvek i Shadow/Highlight da vidim šta se menja. (Mislim da ovde nisam puno dirao...) I naravno nabacim neki foto filter na kraju... (Ovo je možda sepia sa smanjenim intezitetom) Pored toga menjam nekada još i kontrast. Ostale stvari ne diram... @Kokopelli Haha, takva tura Al' stvarno od kada je lepo vreme ja još ni jednom nisam bio "u slikanju" a zimus sam jaja smrzo na -10. Da prostite... Edited April 29, 2009 by Dead Man Walking
Tomislav Sawyer Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) Edited April 29, 2009 by Tomislav Sawyer
-Mare Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) Puz je do jaja, skroz. Edited April 29, 2009 by bdonkey
Triad_1 Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) @ Dead Man Hvala Moracu i ja malo da se zezam sa PS-om @ Friik svidja mi se ova druga sa mravima Evo nekih fotki od danas iz dvorista. Macka ili macak (ko ce ga znati) malo pozirala/o prva druga treca cetvrta (namcor ) Ovaj put su resize-ovane Edited April 29, 2009 by triad1
NećuDisplejNejm Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 lepa maca. ova treca mi se bas svidja.
Metalpirat Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 dva drugara Evo i nesto od mene!!!! Mada slao sam i pre neke slicice. Uskoro ce biti i sajt pa videcete!!!
blondie Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 tomislav sojer: hohohoh, ne da je dobro, nego do jaja..... mi ovamo za catering radimo dosta slicnih zajebancija, ne bas toliko (to je ipak umjetnost, zahtjeva jako puno vremena itd).. evo recimo sto smo nedavno uradili "baby whale" salad: a ovo je beba od bebe kazem samo, ne uporedjujem ni slucajno nego ovo kad radimo, pa ako imamo extra vremena rezbarimo voce/povrce.. nemam nesto adekvatnih slika, ali recimo za halloween smo imali krvave prste od kolaca dva drugara e bas dobra slika.
Kokopelli Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ima i ovdje interesantnih sličica food arta Primjer:
Black Label Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ogladnela sam od ovog silnog food arta xD
Triad_1 Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Hhehehe...stvarno ogladni covek kad vidi ovo. @ Metalpirat Super je fotografija
Recommended Posts