obsolete Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Rational Gaze:Meshuggah Live at Exit The Night Trees Inside/Outside Real Abstract The Day Skies
BiserkaB. Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Fino.. Inside/Outside, su ruke, da? The night trees su cool
Dead Man Walking Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Rational Gaze:Meshuggah Live at Exit The Night Trees Inside/Outside Real Abstract The Day Skies Ja ovu tvoju "umetnost" ne shvatam.
Dick Starbuck Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 (edited) Cannonovim. Vidi se. XD . . Eh, da je moj samo. Cannon je mnogo dobar fotoaparat, znači, neću da popravljam svoj, koji sam polomila, i čekaću dobru priliku, a bogami ću se onda načekati, i kupiti bolji. Po mogućstvu cannon. -,- пише се CANON!!! edit: еве вам га мој фликр, Никон д80, Олимпус е510, разни објективи... тек сам почео да качим. Edited June 30, 2009 by СретјниСвет
BiserkaB. Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 @ СретјниСвет, so fucking what? ... jebena greška. Sada neću da ti hvalim slike
BiserkaB. Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Dve verzije fotke: version.1 version.2 Koja je bolja? sa ili bez okoline?
Aces High Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Sa okolinom. Slusaj ti svog vernog obozavaoca Cheers!!!
WindrideR Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Prva je bolja, ali nisam siguran koliko ovo spada u fotke... Ovo se neko malo igrao u nekom programu, a? Od lepe fotografije ste napravili deciju igru... Mislim, nemoj da se ljutis, iskren sam jer mislim samo najbolje...
Dead Man Walking Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Mene zanima kako izgleda u originalu
Dick Starbuck Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 ...nisam siguran koliko ovo spada u fotke... да је трејсовано у векторе па нешто рађено после, скапирао бих чему служи, а овако...
NećuDisplejNejm Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 eve ga armagedon od juce zamena boja na fotoaparatu i malo kontrasta/brajtnesa.
BiserkaB. Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Prva je bolja, ali nisam siguran koliko ovo spada u fotke... Ovo se neko malo igrao u nekom programu, a? Od lepe fotografije ste napravili deciju igru... Mislim, nemoj da se ljutis, iskren sam jer mislim samo najbolje... nisam te baš najbolje razumela? Okej, nema ljutnje.. i ne igram se.. Oo to je samo treshold.
WindrideR Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 nisam te baš najbolje razumela? Okej, nema ljutnje.. i ne igram se.. Oo to je samo treshold. Hteo sam da kazem da nisi trebala da diras originalnu fotku. Sigurno je mnogo lepsa od ove slichice..
BiserkaB. Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Aha.. pa šta znam.. poslaću ti na pm. A bilo mi je zanimljivo, ništa u tresholdu što sam uradila nikada nije lepo ispalo, ali mi se ova svidela, pa zato.
Triad_1 Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 еве вам га мој фликр, Никон д80, Олимпус е510, разни објективи... тек сам почео да качим. Odlicne su ti fotke :pivopije:
Aces High Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Evo i ja da stavim nesto, red je... Ovo sto ja radim, verovatno vam se nece svideti, posto malo njih vole ovo, ali ja obozavam... DarkPath Forest Forest II Ako vam se svidi, mozda postavim jos Cheers!!!
Dead Man Walking Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 O pa Aces fina su ti prva i treća, ideja i kadar su tu. Samo su malo previše mračne za moj ukus, i možda bi u boji bile lepše. Svaka čast my girly friend, spontano Pojma nemam inače da slikam portrete...tj svi se nešto "stide" da se slikaju i to me nervira...
WindrideR Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Evo i ja da stavim nesto, red je... Ovo sto ja radim, verovatno vam se nece svideti, posto malo njih vole ovo, ali ja obozavam... DarkPath Forest Forest II Ako vam se svidi, mozda postavim jos Cheers!!! Super su slike! Samo, za moj ukus mozda bi trebale biti mracnije. Posebno ova prva, koja se zove Dark Path Ova treca fotografija je stvarno extra!!
Aces High Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 O pa Aces fina su ti prva i treća, ideja i kadar su tu. Samo su malo previše mračne za moj ukus, i možda bi u boji bile lepše. Svaka čast my girly friend, spontano Pojma nemam inače da slikam portrete...tj svi se nešto "stide" da se slikaju i to me nervira... Oo napokon nekom da se svidi ono sto ja radim Pa mozda jesu mracnije, ali ako je ostavim malo vise belje onda ce biti bela i izgledace kao da je slikano fotoaparatom iz '60-ih (sto i jeste fora). Hajde videcu malo da ih prosvetlim Hvala na podrsci!!! Lepe oci ima ova devojka, bez obzira sto nije u boji (inace koje su joj boje oci?) @Wind - haha ti hoces mracnije Hvala i tebi na podrsci, postavljacu jos Hvala vam ljudi Evo jos nekoliko slika, pa da vidimo!!! Feel Way To... P.S Ja volim da slikam prirodu, pogtovo sumu, pa ce te uglavnom vidjati takve slike od mene
Denny Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 DeadMan, ništa to ne valja. Vidiš da joj četkica ostavlja grudvice. Šalim se, naravno. Keep it up, people. Aces, ako toliko voliš B&W, fotografiši urbane predele. To je često vrlo dobra kombinacija.
WindrideR Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 (edited) Za mene nikada ne moze biti previse tamno U principu, vise volim mracnije fotke sa vise kontrasta nego "sive" Ali, videcemo kako ce se razvijati tvoje fotografije. E, mozda bih napravio nesto od ovih tvojih slichica. Jel ti to nije problem i imas li ih u nekoj vecoj rezoluciji? edit: Gde su slikane ove zadnje 2? Deluje mi poznato... edit2: @Dead Man Walking: Zna li to devojche da si joj okacio slichicu ovde Edited July 8, 2009 by WindrideR
Recommended Posts