Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahh ma mi ne govorimo o profi aparatima. Meni treba neko sokoćalo za fotodokumentaciju sa terena. Sa tih 27 stepeni. :da:

Moraću malo da se edukujem pa da dođem opet ovde.

Posted

@Ajlin: distorzija prostora je distorzija prostora, to sam ti dala kao slikoviti primer.

@Dead Man: sjajna slika, ne mogu da nadjem manu :da: ako hoces do bola da sredjujes iskloniraj i tih par mm spomenika koji ulece dole desno uz drvo :D

Posted (edited)

@Dead Man: sjajna slika, ne mogu da nadjem manu :da: ako hoces do bola da sredjujes iskloniraj i tih par mm spomenika koji ulece dole desno uz drvo :D

Pa vidiš da si našla :haha:

Hvala, hoću, nisam obratio pažnju. :D

@ajdnaprimer

Do jaja. Naročito onaj čovek na pešačkom :D

Edited by Dead Man Walking
Posted (edited)

@ajdnaprimer

Lepo, lepo :pivopije: Sto vec DMW rece do jaja je onaj covek na pesackom

Edit: Zanima me sta si sve radio sa fotkom da bi ispala ovako kako jeste? Kontam da je ovo zapravo nekoliko fotki uklopljeno u jednu

Edited by Triad_1
Posted

E pa drago mi je da vam se svidja fotka.

To jesu u stvari 4 slike, sa dugim ekspozicijama, slikano je sa stativa naravno, sve uklopljeno u jednu kao HDR u photoshopu, a detalje sam poboljšao preko Topaz Labs plugina, isto za PS, preporučujem svima, malo zahtevan, ali lagan alat za korišćenje,

pogotovo za noise reduction.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ima li iko ikakvu ideju,gde bih mogla kupiti neki stativ, po povoljnoj ceni,treba mi za mog tugu canon-a od 5mgp, ma i polovan samo da pasuje na tu tugu :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...