priestess Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 evo jedne fotografije bez upotrebe fotoaparata Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Skener? Do jaja originalno Hmm zanimljiv ugao skroz... ne gleda na stvari, nego ispod njih, kroz njih.... fotografija obicna to ne moze... Thumbs up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) tachnije to je fotogram a radi se direktno na fotopapiru u mrachnoj komori Edited May 24, 2006 by priestess Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Do jaja, znaci ima vise nacina za ovaj efekat Jebiga, mogu da probam samo sa skenerom... will be noticed Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) pa u svakom sluchaju drago mi je da vam se svidja inache dobila sam pet iz fotografije na ovome Edited May 24, 2006 by priestess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 @Priestess Интересантно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Jedna amaterska fotka. Čisto zezanje. slika... Na slici je moja mladja sestra. Ja sam radila taj corpsepaint ranije popodne, a ona ga je doradila (razmazala ) i dodala detalje koji su uništili rad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) Hmm "unishtena sminka" i "corpse paint" mi nekako ne egzistiraju u istoj recenici @Axeanosilas: slikas li ti nesto osim livadica? Edited May 24, 2006 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 @Axeanosilas: slikas li ti nesto osim livadica? Ово су спермићи који "нападају" јајну ћелију... Да, голишаве довојке, ако ми дозволе... Да, али ме небо, биљке и животиње фасцинирају... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Jedva cekam da nabavim digitalca..slikacu najvise prirodu..drvece, nebo & tako to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Hmm "unishtena sminka" i "corpse paint" mi nekako ne egzistiraju u istoj recenici Ne znam da sam bilo gde pomenula šminku Paint je bilo daleko bolji sa "čistim" linijama, određenim, a ne razmazan kao loša goth šminka, sa pozerskim crvenilom oko usana... Da li je neko ovde radio corpsepaint ili se bavio time? (postujte slike) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Хеј, ова девојка има нешто тамно око очију ... И неку флеку око уста ... Шта јој је то? Јесте ли је водили код лекара? Иначе, лепа девојчица ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Kada smo vec kod prirode... pogled ka olimpijskoj planini~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 (edited) ~Abigail~ COOL Valkyrie Do jaja!!! Lik u kadi ili riba u kadi ali kul svejedno Edited May 25, 2006 by ABVH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Апсолутни офтопик (који ћу обрисати, јер могу да обришем сваку своју поруку)... Срећан рођендан, Гавро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 O hvala ti, brate! Ziv bio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 @Axeanosilas veoma interesantno dobro uoshtreno i ukadrirano mnogo mi se svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Scarlet_Witch Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 edit: savet svima (nema veze s mojim radovima, ima sajtova sa strucnjacima gde dobijam kvalitetne kritike): ne mozete posmatrati neko "delo" iskljucivo kroz svoj ukus. Dakle ako i ja sama smatram cvece nekim klishe deja vu i ne znam kakvim motivom ja uprkos tome moram pogledati kakva je sama slika. Jer, ispada da je svaka fotografija npr lepe devojke lepa. A nije. Moze biti mutna, lose osvetljena, bezizrazajna E sad, visha matematika je uraditi suprotno-od sasvim uobicajene stvari stvoriti nesto zanimljivo i do sad ne vidjeno na taj nacin. E to ljudi precesto pokusavaju da postignu bez da su prvo savladali osnovne tehnike. I onda imamo gomilu em apstraktnih em nekvalitetnih slika (apstraktnih tako da se vidi da je apstraktnost sama sebi bila cilj, sto je naravno lose). To se podrazumeva... Ja veoma cenim kvalitet fotografije... Ali kad je to pomesano sa dobrim motivom onda je jos bolje... Tvoja fotografija cveca je ok,samo mi motiv nije originalan... Samo sto postoji jedna stvar koja meni smeta u citavoj toj prici o danasnjoj fotografiji... Nekako kao da je izgubila smisao... Ljudi fotkaju sve i svasta,bez ikakve simbolike i znacenja.To mi se ne svidja... Svi mogu uzeti digitalni aparat i uhvatiti neki zalazak sunca i eto super fotke. Moraju postojati kriterijumi. Poenta fotografije je motiv(naravno,ne zanemarujem tehnicke stvari). Pejzazi su dobri za vezbanje na pocetku,ali kaznije se zahteva UOCAVANJE MOTIVA. OKO TREBA DA SE NAVIKNE DA U SVEMU VIDI KADAR.Potencijalna dobra fotografija je svuda oko nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Naravno, to i ja pricam na ovoj temi od malo ranije... Previse ljudi misli da je cool i bas do jaja kreativno slikati sve sto na prvi pogled ne lici ni na sta... kao sto na likovnoj najbolje prodju oni sto ni sami ne znaju sta su zabrljali tj nacrtali na papiru... U svakom slucaju, dobra fotka se da prepoznati i tu nikakav problem nije Mozda nekim ljudima samo fale kriterijumi jer otkud znam... nisu videli previse slika i to pre svega razlicitih stilova (i slikanja i motiva), pa smatraju klasican "razglednica" izgled jedinim pravim i dobrim... al to je i stvar ukusa u neku ruku. A ako si pratila temu (mislim da nisi, uclanila si se kasnije) ja sam postavljala linkove ka toni drugih svojih slika... Ne mislim da su "prva liga" u "gradu" ali u "selu" jesu (ko se seca te poslovice, naravno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Scarlet_Witch Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Mozda nekim ljudima samo fale kriterijumi jer otkud znam... nisu videli previse slika i to pre svega razlicitih stilova (i slikanja i motiva), pa smatraju klasican "razglednica" izgled jedinim pravim i dobrim... al to je i stvar ukusa u neku ruku. Pa zapravo,mislim da je to samo stvar ukusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Isto kao i to sto kazes da ona slika cveca ne valja Evo ti lose slike cveca koja je i ostra i dobro osvetljena a nekome bi se chak i svidela http://img.photobucket.com/albums/v209/Dou...1355_resize.jpg Kapiras sta hocu da kazem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 kapiram ali ona je bash dobra slika sa maslachkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Kada se slickise sa moblinog malo Photoshopuju ne izgledaju lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 @priestess: pricala sam onoj sa Emily avatrom @Smorock: da,da, posto slike sa moba i nisu nekog kvaliteta najcesce, u par koraka mogu da se naprave ko da si se ceo dan cimao da stvoris "fotka stara 100 god" efekat-udaris kontrast na max, malo povecas gamma i lupis Sepia efekat npr (na brzaka uradjeno): http://img.photobucket.com/albums/v209/Dou...ashtara/old.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 da to sam tek kasnije provalila ooops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts