MissionVao Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Blondie sta izmisljas, ja imam onu sliku u originalu i znam da nisu dodjavolini nokti a i u ostalom, bolje djubre ispod nokta nego izmedju ushiju... Vidim propasce mi jedina dobra tema ovde... Zato jedno opustanje uz: http://www.deviantart.com/view/34941188/ http://www.deviantart.com/view/34922241/ http://www.deviantart.com/view/33716622/ za svakog po nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 podrzacemo i djubre ispod noktiju i izmedju usiju - ako ti vise odgovara kako drugaricama vise odgovara! prva nish` posebno. taj ker ima previse crven jezik, ko da je jeo jagode. trecu nisam ni otvorila - vidjela sam neko krzno na momenat, ne zelim da znam sta je dalje. cekamo vampiriu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pazi, df, valjda podrazumevamo da onaj ko kritikuje ne mora da bude vrhunski u oblasti, treba da je poznaje makar pristojno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 de de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 shta ti sada kurcu sviras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 dosadno mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 samo napred.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 http://www.deviantart.com/view/34941188/ http://www.deviantart.com/view/34922241/ http://www.deviantart.com/view/33716622/ za svakog po nesto It's a circle of life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ne znam kako podijeliti sledeće fotke, pa ću ih ubaciti ovako nesortirane: U studiju US 2 Soba Kitty Bar 1Bar 2 Stanica Jatare Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ohoho! Atelje ... Ima medju nama i pametnih, izgleda ... Prva je definitivno najbolja ... A Boga mi, to nije ni bilo lako za crtanje iz ugla iz kog je fotografisano ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ima medju nama i pametnih, izgleda ... A po čemu to izgleda ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 A bre? Ima i onih koji idu u atelje = bave se crtanjem/slikarstvom = pametni ljudi. Podrzavam, to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 A bre? Ima i onih koji idu u atelje = bave se crtanjem/slikarstvom = pametni ljudi. Podrzavam, to je to. Loša ti ta dedukcija. U svakom slučaju, drago mi je da ti se sviđaju fotke. Odoh na plažu, pa ako nađem što interesantno među ovim sličicama, postaviću. Have a nice day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pazi, df, valjda podrazumevamo da onaj ko kritikuje ne mora da bude vrhunski u oblasti, treba da je poznaje makar pristojno.... Apsolutno. A i osecaj za lepo je makar malo univerzalan @blondie: mozes da iskljucis shitting mod jer ono nisu moje slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Evo nešto što sam danas radila po Picasso-u, nekom ne baš najboljem photoshopu. Moram priznati da je ovo prvi put da eksperimentišem sa this kind of thing. Ovo su inače neke sličice koje sam imala u fonu a koji ima lošu rezoluciju. Nije ispalo loše, mada znam da će Blondie reći da je moglo bolje, jer koliko vidim ona se baš ispraktikovala sa photoshop izradama So: Luka Bar Moi 1 Moi 2 Moi 2 part 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 bar 1 i 2 gore mi se svidja, luka bar je ok, i dobar ti je photoshop, mada mu mozda nesto fali detalja - ali je nebitno. svidzaju mi se generalno fotke. DF: fora je sto ce blondie reci da je nesto sranje ako joj se ne svidja, bilo da si u pitanju ti ili neko lijevi na forumu (i vampiriji vec rekoh negdje na prethodnim stranama da ima slika koje nisu nesto, pa je ok). i tebi sam za MNOGO slika rekla da mi se svidjaju, dakle - nije u pitanju `shitty mod` nego prosto kazem sta mislim, uvijek, svuda, i svakome. naravno, to ljudi generalno NE VOLE. ali to je vec njihov problem a ne moj. poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 drago mi da ti se sviđa Luka Bar, a interesantno da sam baš nju završila u photoshopu za nepunih 5min Ovo je kao bio početak, da se uigram malo, mada imam i neki pro photoshop, ali brate, tamo ima svega i svačega... Treba se snaći,a za to treba vremena. Ovaj je baš easy to handle Što se tiče kritike, pa upravo loša kritika je dobar način da obratiš pažnju zašto se baš to nešto ne dopada ljudima, da možda primjetiš neke detalje na koje prije toga nisi obratio pažnju, a možda i ne, sve je to do osobe, mada u principu loša kritika se ne odnosi na tebe kao čovjeka već na nešto što je plod uma istog, ali dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 imam najkulskije majce ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Zbilja imas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 bar 1 i 2 gore mi se svidja, luka bar je ok, i dobar ti je photoshop, mada mu mozda nesto fali detalja - ali je nebitno. svidzaju mi se generalno fotke. DF: fora je sto ce blondie reci da je nesto sranje ako joj se ne svidja, bilo da si u pitanju ti ili neko lijevi na forumu (i vampiriji vec rekoh negdje na prethodnim stranama da ima slika koje nisu nesto, pa je ok). i tebi sam za MNOGO slika rekla da mi se svidjaju, dakle - nije u pitanju `shitty mod` nego prosto kazem sta mislim, uvijek, svuda, i svakome. naravno, to ljudi generalno NE VOLE. ali to je vec njihov problem a ne moj. poz! apsolutno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Apsolutno. A i osecaj za lepo je makar malo univerzalan @blondie: mozes da iskljucis shitting mod jer ono nisu moje slike. e, rispekt, slozismo se makar parcijalno ukoliko nista dalje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 DF: fora je sto ce blondie reci da je nesto sranje ako joj se ne svidja, bilo da si u pitanju ti ili neko lijevi na forumu (i vampiriji vec rekoh negdje na prethodnim stranama da ima slika koje nisu nesto, pa je ok). i tebi sam za MNOGO slika rekla da mi se svidjaju, dakle - nije u pitanju `shitty mod` nego prosto kazem sta mislim, uvijek, svuda, i svakome. naravno, to ljudi generalno NE VOLE. ali to je vec njihov problem a ne moj. poz! A ja sam kao poznata po sweet talk-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 nisi, ali ko je pominjao tebe? ti pomenu mene i moj `shitty mod`. dakle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) dakle.. par novijih radova (dok ne stigne onaj powershot a430 ) ---------------> malo indijanskog rezervata - blic skljoc ------------------->> ovdje zivi Gollum - ta magla je jos cudnija nego na slici, kao da je nego gomilu pjene/slaga istresao na vrh planine Edited July 22, 2006 by blondie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) http://rmalisic.users.sbb.co.yu/1.jpg Namestao sam se 10 min, cekao trenutak. okinuo. Kada sam dosao kuci ukapirao sam da mi je sestra cackala parametre po aparatu. Prebacila na nisku rezoluciju iz samo njoj znanih razloga. slika je fakticki neupotrebljiva sem za web. Inace slikano Nikon 4800. Selo Lazac, izmedju Kraljeva i Cacka. Na zalost kese i flase, dokaz da tehnologija ne prati svest coveka, ili obratno Edited July 27, 2006 by sumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts