Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 he he he... manemojmireci , nego da li ima neke velike ralike izmedju 6.0 i 7.0? pa ima...bas u nekim efektima
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 pa ima...bas u nekim efektima mora da je baš u tom što je meni potreban!!!!!!
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 moguce, veoma moguce. Pa potrazi novu verziju, mada nesto ne veruijem. to je davno provaljen efekat
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 moguce, veoma moguce. Pa potrazi novu verziju, mada nesto ne veruijem. to je davno provaljen efekat al zasto onda ne mogu ga pronaci? bas me nervira... haaaajde vidi jel mozes ti u 7.0
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 nemam ja 7.0, imam isti kao i ti... je si li probala u help-u?
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 nemam ja 7.0, imam isti kao i ti... je si li probala u help-u? nisam! e mogla bih... hmm, kako nemas 7.0... ?
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 lepo, nisam ga jos skinuo sa neta Nego je si li ono na fotografiji na vrhu strane ti?
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 Ja imam 7.0 Shop Ajd videcu da nadjem opciju, ono, ako me ne bude mrzelo jel vidis!!!!
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 (edited) lepo, nisam ga jos skinuo sa neta Nego je si li ono na fotografiji na vrhu strane ti? ja prosle godine tacnije, pre 4 meseca... >>>>>>>>>>> NE NE NE, pogresno sam te shvatila!!!! heheheheh... mislila sam na deviantart stranu!!! ovo sam ja ,a evo je crno-bela verzija koja je takodje ok sto pitas? Edited April 4, 2004 by NeSlusamMetal
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 jel vidis!!!! dovraga....pojma nemam kako su moje ruke otkucale to... mada mozd aimam negde na disku... nemam pojma. Ali instaliran mi je 6.0 P.S. Pitao sam te za fotku onako...pretpostavio sam. Imas zanimljiva usta
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 dovraga....pojma nemam kako su moje ruke otkucale to... mada mozd aimam negde na disku... nemam pojma. Ali instaliran mi je 6.0 P.S. Pitao sam te za fotku onako...pretpostavio sam. Imas zanimljiva usta e, jos bolje! hajde pronadji onaj filter! moja usta
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 rekoh mozda imam negde... ne pada mi na pamet da trazim medju hiljadama diskova na polici Tvoja usta da
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 rekoh mozda imam negde... ne pada mi na pamet da trazim medju hiljadama diskova na polici Tvoja usta da ma nisam mislila na disk breee! nego na onu opciju za old style
Gothic Angel Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 pa potrazi u help-u, ne mislis valjda da ti ja trazim
Александра Posted April 4, 2004 Author Report Posted April 4, 2004 pa potrazi u help-u, ne mislis valjda da ti ja trazim pa ako se trenutno petljaš s tim što da ne!!!!
marko.petrovic Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 naj fotografija (mozda je uzmem i za avatar, jer ovaj lik samo TAKO lici na mene):
Александра Posted April 5, 2004 Author Report Posted April 5, 2004 naj fotografija (mozda je uzmem i za avatar, jer ovaj lik samo TAKO lici na mene): а јој...
Mjaua Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 pa ono udjes u galeriju klasika. Samo stavi tamo na dnu da prikazuje slike od 640x480 pa na dalje ) A ono nije bila beretka negoirska kapa za golf P.S. A koje sam to ja neljudske slike napravio?? bas me interesuje aaaa...pa ti bas mislis da sam retard, je li ? Cek cek, moram jos malo da ih proucim, pa da izbacim svog favorita... ne moze to tako, eto sutra cu to fino da pregledam... onako natenane. Ja osstajem pri beretki. Ali u svakom slucaju, mnogo je tjakana ! Eeeee, pa slikaj nju, ona je toliko dojajna, evo vec ima par meseci kako samo o njoj mastam ! Sutra cu da ti kazem koje si to neljudske slicke stvorio...polako, sutra cu fino to da ti obrazlozim. Nesto sam u frci a vi ste mnogo brzi za mene, pa sam malo iszgubila tok rasprave... doh !
Vitamin K Experience Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Pa ono se ne pravi od samo jednog filtera u fotošopu:)))))))))))
Александра Posted April 5, 2004 Author Report Posted April 5, 2004 Pa ono se ne pravi od samo jednog filtera u fotošopu:))))))))))) koje???
Vitamin K Experience Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Pa o čemu ste čukali tri'es' poruka?
Gothic Angel Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Pa o čemu ste čukali tri'es' poruka? pa gde si ti bio protekle 2 strane??? Prsi mi otpali kucajuci... Ajd pojasni malo kako se radi
1010011010 Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Nije sređivanje slike nabacaš 5-6 filtera i to je to...Ja po jednu običnu sliku radim i po 2-3meseca i uvek mi deluje nedovršeno... A onaj efekat bi rekao da se postiže sa layerima+par bloor-ova i ona cetka koja ima opciju prsta na papiru(pozaboravljao sam kako se sve to zove u PS-u)Ali ono nije teško izvesti...
Vitamin K Experience Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Da, lepo rečeno. Blurovanje se odmah vidi da je sređeno. Vidi se i da je koloritet sređivan ali to stvarno ne znma da radim (analiza histograma i ta sranja jebiga). Meni je najgore kada uradim svoju fotku i kada mi ljudi kažu da je sredim u p-shopu. Nekima je previše siva, drugima smeta što sam "zahvatio previše neba", trećima je super. I na kraju ostavim takvu kakvu sam je uslikao!!! Inače, u p-shopu nisam radio jedno dve godine tako da mi izbledelo koji je koji filter, ali imam dobar tut za ta sranja tako da mogu da obnovim gradivo vrlo lako:) Al' me mrzi:)
Recommended Posts