Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bilo bi dobro da ljudi napucaju sto vise fotki jer jako volim da gledam radove drugih.

Neka se drugi ne ljute ali su, u poslednje vreme, Clericove fotke daleko najbolje.

--

Thanks!

;)

Posted
Cleric,

Jel ova trosna kuca u jednoj ulicici kada se spustas od zelenjaka prema mostu, negde pored ulice Kraljevica Marka? Ili se je kompletno varam? Ako je ta, i ja sam se nameracio da je fotografisem dok ne padne

Nisam video pitan je ranije, ali jeste ta kucica.Bolje pozuri, jedva se drzi. :)

Posted

A izvini kako uspevas da nadjes zamerku vodi koja izgleda maltene identicno kao uzivo?? :) noc, expozicija od 1s, malo uvidjavnosti molim. i da je tudja slika rekla bih isto.

Posted

znam da nije negativan :) ali vi ljudi hvalite nesto sto je neko iskasljao i slikao web kamerom :) :) a vamo nalazite mane fontanama iz Pariza :)

nebitno cime je slikano. mozes ti sad meni da das najskuplji foto-aparat i te slike sto ja napravim opet nece nista da valjaju. :) sa druge strane, ako neko ima talenta/znanja, moze i web kamerom da napravi nesto da bude dobro. naravno, najbolje je kad se sastave talenat i dobra oprema, ali nebitno je dok god su slike zanimljive na bilo koji nacin.

tvoja slika (po meni) valja, da se razumemo.

• 2 weeks later...
Posted

Danas sam ceo dan provela napolju fotkajuci sa drugom koji se time bavi, i posle nekoliko sati drzanja u ruci Canon D10 tke sve sa objektivima i onim dodatkom za vertikalno fotografisanje, kad sam uzela moj mobilni u ruke ne da je to bio cudan osecaj...

E takav aparat bih ja, EOS seriju... :red:

Posted

Slike od pre mesec dana... Skoro sam uzeo aparat, pa sam uzeo "da se uchim" :)

Slikao malo reku Ibar i Maglich...

IPB Image

IPB Image

(ova donja slika je drugarova dorada u PS-u)

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Na kraju sam sve iznervirao jer je sve ispalo bledo i mutno...

Jbg. za mutno sam sam kriv, zumirao sam i slikao iz kola u pokretu...

Jednog dana cu se popeti gore, pa sve natenane uslikati :)

Posted

nisi kriv tu samo ti nego i ultra ljubicasto zracenje :da: ono najvise ujebe slikanje pejzaza. Za to sluze uv filteri ili kasnije obrada u Picasi (I'm feeling lucky efekat je najbolji za to, jedan klik i dotera boje :) to je beginner's program ;) )

Posted

Hvala probacu :)

Mada, vishe volim kada ne mora nishta da se 'doteruje' u drugim programima, nekako mi deluje kao varanje... Jeste da slika ispadne bolje, ali nekada se i pretera kod takvog sredjivanja...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...