Vlaja Buraz Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Sitni doprinos, nešto što je moj buraz uhvatio iz busa negdje u Egiptu...
Guest Imsaeais Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Heh, fotografija mi je hobi od nekog 6-og razreda neznam da li sam u zivotu ispucao 3 kolor filma sve je crno belo, takve slike imaju dushu... Mrzi me da citam sve ovo, sorry da li neko izradjuje sam sebi slike? Mislim rucno, uz one predivne hemikalije i crvenu lampu Meni je danas riknula sijalica na masini i upropastio sam sebi roll negativ
Zhad Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Fotografija mi je bila prva ljubav i njom sam se bavila dok se nisam skorz profesionalno usmerila na nesto drugo sto mi je bilo kompleksnije i izazovnije od nje a to je rezija Ali fotografija mi je i danas velika ljubav i obozavam da se bavim njom kad god imam vremena
dark_lilith Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 ja obozavam fotografiju pa non stop na netu trazim razne slicice! Hocu digitalni foto aparat...
Turin Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 motkica je sasvim na mestu. Sasvim dovoljan motiv za donji deo fotke. Bilo bi prazno da je nema i cela donja polovina slike bi mamila da se izbaci. Ja volim smisleno razbijanje simetrije.
Turin Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 e ovo je bilo vezano za sliku na prvoj strani.
Guest Imsaeais Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 ja obozavam fotografiju pa non stop na netu trazim razne slicice! Hocu digitalni foto aparat... digitalni?
Abbath Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 ja obozavam fotografiju pa non stop na netu trazim razne slicice! Hocu digitalni foto aparat... cu da ti kupim za rodjendan
Turin Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 digitalni? da, da, digitalni.... this is the dawning of the new age.... btw. AGFA vise ne proizvodi bilo kakve filmove, a Kodak ne radi na razvoju amaterskih filmova. uostalom, ne znam na sta se ljudi zale po pitanju digitalnih aparata? Evo za srednje prohtevne izasao Canon-ov 20D za pristojne pare. Za zathevnije ima puno aparata odlicnih karakteristika. Za one koji vole medium format tu su Contax i Kodak digital back sa po 20 - 22mpix. Po pitanju dinamickog raspona film je sustignut, po pitanju rezolucije takodje, a u amaterskim aparatima bice uskoro. Mnogo je jeftinije i lakse za obradu, vidis rezultate odmah. Sve ostalo je kenjaza.
blondie Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Kodak ne radi na razvoju amaterskih filmova. to ti mislis. mojim radnjama je kodak pokrovitelj u inace smo u kodak express sistemu, pa znam da to nije tako... i prica je drugacija nego sto tvrdis.
Turin Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 to ti mislis. mojim radnjama je kodak pokrovitelj u inace smo u kodak express sistemu, pa znam da to nije tako... i prica je drugacija nego sto tvrdis. za AGFA-u je 100% provereno i to upravo iz razloga opadanja potraznje i poslovanja u gubicima, a za Kodak sam cuo sinoc na Dizajnzoni www.dizajnzona.com, pa je mozda i greska.
blondie Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 mijenjam sestru za canon eos 300 zainteresovani?
Mikkah_Pickkah Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Ja sam radila slicice sa predivnim hemikalijama koje su mi iz'ele pluca sa sve crvenim svetlom itd. Those were the daaaaays Imala sam i izlozbu Sad nema ni hemikalija ni papira nema nitaaaaa Glupa bedna gimnazija
MissionVao Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 http://photobucket.com/albums/v209/DoubleFire86/Photography/ malecni delic mojih slika (konkretno iz Berlina)
Vincent Hess Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Ja se mnogo lozim na fotografiju. Planiram da za ovo leto obidjem ceo grad i napravim dosta slika. I nije toliko losh Beograd za slikanje kad ga bolje ispitash
blondie Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 jedna od jacih fotki koje sam napravila u posljednje vrijeme
scum Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 fotografija jedna od mojih opsesija... uglavnom slikam koncerte... mada volim kad napravim efektnu nocnu fotografiju ili neko igranje svetlom... od pre tacno nedelju dana ponosni sam vlasnik jednog canona a520... ne mogu da se nadivim koliko je dobar... naravno EOS mi je san... mozda mi i zapadne jedan sutra na onoj canonovoj nagradnoj igri.... a imam i gomilu fotki, tipa landscapeovi, zivotinje, gradovi i sl.... a dosta toga je i zauvek otislo skorasnjim riknjavanjem HDDa.... smrc....
Guest Spirit Crusher Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Zar niko nista novo ne slika? Drago mi je sto tema ipak nije na djubristu Volela bih kada bi ljudi ovde vise objavljivali svoje fotke, da podelimo na par kategorija ili jednostavno saljite ono sto smatrate svojim najboljim radovima Mislim da sam vec ostavljala link ka svojim fotkama http://smg.photobucket.com/albums/v209/Dou...86/Photography/ Slikano je sa vise aparata - Berlin je sa Olympus C4000 Zoom, Slovenia sa Canon S70, a ono ostalo uglavnom Canon a620 Njime sam ujedno i najvise zadovoljna, pre svega zbog displeja koji je veliki i moze se okretati kako vam padne na pamet, zbog manualnog fokusa, mogucnosti custom timera uz podesavanje broja slika koje ce snimiti (za redom), ugradjenih modova za razlicite tipove prirodnog svetla... ma najbolje sto sam videla za cenu do 400e.
imaginos Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 (edited) ja se ne razumem u fotografiju, aparate i slicne tehnikalije, tako da jedino sto mogu da ponudim su fotke gde je uhvacen neki interesantan momenat. pa sad, kvalitet... 0.3mpx, kamera sa mobilnog. poenta fotke: na licima ljudi i zivotinja sve pise. malo simbolika i tako to. Edited May 1, 2006 by imaginos
шмизла Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ne bavim se fotografijom bas... al' evo... mali doprinos... the roofs of prague
gavrosaurus Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Зове се - Enter (Follow Me) Ништа екстра ал ајде ...
Helly ~snowidija~ Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Heh, fotografija mi je hobi od nekog 6-og razreda neznam da li sam u zivotu ispucao 3 kolor filma sve je crno belo, takve slike imaju dushu... obozhavam crno bele fotografije, ali u mom prokletom gradu nema da se kupi crno beli film tako da su mi sve fotografije u boji...njah
Guest Spirit Crusher Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 @gavrosaurus: odlicna ideja i sasvim je uspela!! lici na neki digital art koka kola, right?
gavrosaurus Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Не могу да верујем! Да, управо то! Зар је тако провидно? Е, баш си ме насмејала!
Recommended Posts