Wise Owl Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 jo.. neke nove zivuljke.. Loptica Skocica Lopticina Drugarica Crveni Drug Drug iz Kante : )
Kokopelli Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Pošto ću vjerovatno odustati od Szigeta ove godine, reko' da barem te pare potošim na nešto podjednako korisno. Imaću oko 350eur na raspolaganju. Što mi je činiti? Da mi neko predloži neki link sa prodajnim mjestima u BG ili PG? Ili da mi jednotavno predložite neki aparat? Ja sam ranije tipovala na Olympusov c-770 ultra zoom, mada sam u poslednjem RE Fotu vidjela Nikonov Coolpix P5000, mada je on malo skuplji. Edited June 27, 2007 by Kokopelli
Kokopelli Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Nađoh dobar link: www.bmfoto.co.yu/katalog, a evo i korisnog linka za nekoga ko je u nedoumici kakav mu je aparat potreban: http://www.dphotoworld.com/foto_vodic/koji...otoaparat_1.htm
MissionVao Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Savetujem: Za odabir: http://www.dcresource.com Kupovina: http://www.pcfoto.biz Edited June 27, 2007 by Double Fire
Kokopelli Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Hvala puno! Znala sam da ćeš dati neki super link 'bem ti edit: Pogledaj šta sam našla. Mnogo mi se dopada. Edited June 27, 2007 by Kokopelli
MissionVao Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Svaka cast, bices milioniti kupac toga kod nas... SVI ga imaju... pocela pomama pre jedno godinu dana.
Kokopelli Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Pa nema veze što ću biti n-ti kupac ako je zaista dobar kao što ga pohvališe na review-u. A i ne patim od toga da imam unikatan model.
MissionVao Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Ma ok to nego me cudi da si ga tek sada "nasla". Cela Srbija bila izlepljena plakatima za isti... svaki nas foto sajt koji prodaje aparate bio pun slika... svako ga nosa okolo. Pa zato
Kokopelli Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Ma ok to nego me cudi da si ga tek sada "nasla". Cela Srbija bila izlepljena plakatima za isti... svaki nas foto sajt koji prodaje aparate bio pun slika... svako ga nosa okolo. Pa zato Ovo govori zašto sam bila neinformisana. Na kraju, posle 5 sati buljenja u komp, dvoumim se između ovog što sam ti rekla i http://www.pcfoto.biz/canon/canon-s3.html Evo i sličice, a potom i recenzije: (http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s3-review/) What do you think? Koji mi je bolji? Ja ipak mislim da je ovaj prvi, ali s obzirom da vrlo malo znam o fotoaparatima... Edited June 27, 2007 by Kokopelli
Machka Naopachka Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 vide li neko tu izlozbu na kalishu? meni je nesudjena izgleda...
Killing Floor Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Sve ti je Double Fire rekla taj Fuji ti je sad hit (best buy) jos malo ce poceti u Smokiju da ga dele...
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 pazi sine, smoki dobija ukuse svega i svacega, sira, paprichice, josh ce stark da napravi proizvodnu liniju koja ce da bude sperm flavored za nimfomanke i podredjene homoeroticare, al' ce se narucivati anonimno posto nismo toliko liberalni da udjemo u radnju i trazimo sperm flavored chips....
blondie Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 narucivace DF javno i anonimno za ostale, kome ustreba ne sekiram ja za to.. na kraju, 450 dolara je sica za smoki, za neke koji to imaju preko tudje grbace. dosta zajebancije sad..
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 a speshl prajs za sperm flavored chips....
Kokopelli Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Sve ti je Double Fire rekla taj Fuji ti je sad hit (best buy) jos malo ce poceti u Smokiju da ga dele... Pa što reče Blondie, Smoki bi onda mog'o priuštiti rijetko ko... Pitala sam drugaricu koja se bavi profi fotografijom da mi ga ocijeni i pohvalila ga je. Može da se ravna sa nižim u rangu DSLR aparatima.
MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Aman uzmi ga, jebes ostale Meni samo svaki put krivo kad ga neko uzme jer volim da vidim da ljudi kupuju neke razlicite stvari, ali ako bi da das najvise toliko para onda ti jeste best buy I dalje se dvoumim dal da uzimam dslr... Mislim, to je bar 4x teze od mog aparata kojim cesto slikam jednom rukom i pod cudnim uglovima, za sta mi treba flip out and twist displej koji ovi cenjeni snobovski "profi" aparati nemaju. Ne znam, valjda se podrazumeva da ako sam profi i dala sam 2000evra za aparat treba da lezim do nosa u blatu ako hocu nesto pri zemlji da slikam. Ili mozda "profi" likovi ne slikaju pri zemlji... Sta god, ne menja mi se moj aparat
Kokopelli Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Očigledno ne želiš da kupujš dslr, jer mu već u jednom postu nađe nekoliko mana. Uostalom, ko te tjera da ga kupuješ? Koliko sam skapirala, ti ne studiraš fotografiju, pa samim tim, profi aparat ti nije preko potreban.
MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Pa ni ovi sto kupuju Mecku ne voze trke... da ne ulazimo u to. Nisu to mane nego razmisljanje o prakticnosti svega toga.
MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Ne pravi se glupa Edited June 29, 2007 by Double Fire
Dark Sonja Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 jo.. neke nove zivuljke.. Loptica Skocica Lopticina Drugarica Crveni Drug Drug iz Kante : ) Bijase Lijep Dan.. slike nisu obradjivane.. samo smanjene. fala. covece kako su dobre ove i fotke iz prethodnog posta... zabica je moj favorit!
blondie Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ne pravi se glupa pa ko lupa glupe komentare?
Recommended Posts