Генеральный Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 ја не могу да понудим позадину, али бих такође волео ту слику у већем формату.
SixStepsOnTheMoon Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 daj ovu u vecem formatu za pozadinu pa sta ste se utripovali da je moja slika..... ok pitacu jednu curu koja potpisuje ovu predivnu sliku,pa vam kachim....
Machka Naopachka Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 se ti druzish sa onom gotik-rok? nema veze, zaboravi hahaha
SixStepsOnTheMoon Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 se ti druzish sa onom gotik-rok? nema veze, zaboravi hahaha Sta bre? a ova slika je u posjedu jedne cure sa myspejsa,iz Poljske je,vec duze vrijeme se druzim sa njom.....ali ima stiLa stvarno sto jes`jes`
Sinstrel Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Ovaj lik ima kewl fotografije. http://www.pbase.com/alangrant/root
Turin Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Malo posete zoo vrtu. I ne, ono nije jedan od ONIH medveda. Barem do sledeceg beer festa.
Генеральный Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 ехтра портрети бајо. фаворити - оро и сурла.
Hudini Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 ima ovog jos U sličnom raspoloženju, crkva i konak jednog fruškogorskog manastira:
imaginos Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ШестКоракаНаМесецу - ова слика ти је феноменална! Јел може у резолуцији за wallpaper?
MissionVao Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 @SixSteps: si ti Mirko Petrovic ili si mu samo ukrao fotku?
SixStepsOnTheMoon Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 (edited) Samo sam je save image sa nekog foruma Pitao sam tog lika da izbaci u vecoj rezoluciji,ali on vjerovatno ne želi to da radi ШестКоракаНаМесецу - ова слика ти је феноменална! Јел може у резолуцији за wallpaper? Ja ću se potrudit da ti je nabavim! Edited October 1, 2007 by SixStepsOnTheMoon
Генеральный Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 е, другари, оћемо да се договоримо да је бедно качити туђе кесли?
imaginos Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ja nemam nista protiv kacenja tudjih slika ako se stavi naznaka tipa "ovo je delo tog i tog autora, a ne moje". brate, bardo kasli je bardo kasli, isto ko cupi - nema veze odakle je, vazno da je divimo. ;-) jedino ako neko zeka da je kasli gistro njegova, to je fush. :)
Dark Sonja Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ovo je 3. bulevar... ne znam tacno koji blok...
SixStepsOnTheMoon Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 е, другари, оћемо да се договоримо да је бедно качити туђе кесли? Pa odje nidje ne pise da treba da kacimo SVOJE fotografije,tema se zove FOTOGRAFIJA i sve sto ide pod tim!
Генеральный Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 (edited) ovo je 3. bulevar... ne znam tacno koji blok... :) Pa odje nidje ne pise da treba da kacimo SVOJE fotografije,tema se zove FOTOGRAFIJA i sve sto ide pod tim! то је тужна чињеница. ЕДИТ: луз д ''ође-ниђе'' рутин... Edited October 1, 2007 by Генерални
Dark Sonja Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 (edited) Edited October 1, 2007 by Dark Sonja
SixStepsOnTheMoon Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 то је тужна чињеница. Нас интересује квалитет,суштина и порука те фотографије,није битно чија је.И ја нисам фотограф да бих постављао слике,има људи који су чак и школовани за тако нешто! А ево Имагиносу горе поменута слика у већој резолуцији.Хвала Мирку Петковићу (иначе аутору ове фотографије) за ово!
Генеральный Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 (edited) Нас интересује квалитет,суштина и порука те фотографије. мхм, ок, ајде ми опиши ту слику Мирка Петковића. шта је тебе подстакло да баш њу поставиш, која осећања изазива у теби и чему се дивиш са техничког аспекта? Edited October 4, 2007 by Генерални
Recommended Posts