Killing Floor Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Kako sam se izbecio kad sam video tvoj post Sumi...si ziv covece...
ilegalac Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ziv, zdrav i dobrog mentalnog zdravlja
Kokopelli Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Jelena Vukotić Nisu ni "originali" ništa veći, najbolje bi bilo otići na sajt, pa malo pregledati, koga zanima, 'course. Edited January 19, 2008 by Kokopelli
blondie Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ziv, zdrav i dobrog mentalnog zdravlja to ti mislis (nou hard filingz) e dobra ova vukotic, uh.. DF: nisam (samo) na to mislila, a kontam da covjeku ne treba advokat.
Kokopelli Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Jes', zaista ima dobru seriju fotografija. Dobro, nisu sve do jj, ali neke zaista imaju zanimljivu ideju i poentu. Btw, to je Dersuova drugarica
ilegalac Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 @blondie ja sam sada kriminalac, nama je sve dozvoljeno...
Peti.Maj Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 (edited) sto? zato sto je neko drugi okacio tudju sisu umjesto svoje/tvoje? evo nesto jeftino i kicerajski: http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...nt=IMG_2229.jpg skratio bih sliku za trecinu, odozgo na dolje/dole. joooj! peku me oci od boje! evo malo zajebancije od mene doobar edit. svaka cast... Edited January 27, 2008 by Peti.Maj
Ma Jelena. Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 - Srebrno jezero kuca Djerdap kroz staklo Vidikovac Mutno Kosutnjak Veliko Gradiste i za kraj jedaaaan veeeoma zanimljiv oblak (slika je bzvz, ali bitan je oblak =D OBLAK e da , ja sam pocetnica(sto se vidi) ali dobro, ima vremena
Dawn Daemon Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 (edited) Stalaktiti (Beograd) Hammer to Fall (Berlin) Otherside (Glasgow) Jos fotografija na white-dawn.deviantart.com i na www.flickr.com/photos/ivan-cukic - na flickru ima vise fotografija... manje striktno filtriranje sa moje strane Edit: Evo je jedne: Edited February 19, 2008 by Dawn Daemon
Andrija Smith Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 nemoj da upisujes. razlozi: 1. ipak je potrebno da se fotografijom bavis vise od sporadicnog pritiskanja okidaca na letovanjima da bi 100% posvetila zivot tome. Ako do 19 godine nisi imala ozbiljan kontakt sa fotografijom, bilo sa tehnicke (tj. nisi rukovala SLR aparatom, ne razumes ekspoziciju, razlike u kvalitetu izmedju objektiva (zbog cega Canon 85L 1.2 kosta 1300$, a plasticni 28-80/3.5-5.6 mozes samo da poklonis, jer niko nece da ga kupi), sisteme koji postoje, sta je to Bokeh i kakav magican uticaj ima na tvoju fotografiju, distorzija, perspektiva, DOF, zbog cega NIJE dobro da ti na fotografijama uvek sve bude u fokusu, da ti nije frka da manuelno fokusiras i pogadjas ekspoziciju i jos milion i sest stvari), bilo sa umetnicke (da razumes u cemu je razlika izmedju tvojih i Bresonovih dela, ko je bio Ansel Adams, zbog cega nije svaka fotografija penzionera u parku umetnicka, da si pogledala sijaset monogrtafija i procitala sijaset knjiga o fotografiji od kojih nijedna nije na srpskom jeziku i jos milion i sedam stvari), bilo sa metafizicke (da imas vec godinama vatru u stomaku koja te tera da sve sto vidis pretaces u fotografije koje ce neko actually zeleti da pogleda i oseti isto sto i ti kad si ih pravila) strane. 2. od fotografije mogu da zive sledeci ljudi: 1. oni koji su udati/ozenjeni za nekog ko ce da zaradjuje za zivot u nekom stabilnom poslu 2. profesori na katedri za fotografiju na akademijama umetnosti 3. svadbarski fotografi 4. stockeri 5. fotoreporteri 6. umetnici duge kose koji idu u krevet sa nekim uticajnim (uglavnom ne razlicitog pola) ko moze da im namesti publicitet 7. oni koji se svojom fotografijom izdvajaju od drugih toliko da imaju apsolutno jedinstven pogled na svet i umeju to da prenesu 8. oni koji imaju veeeeliko nasledstvo pa ne moraju da rade za zivot nego mogu da se zajebavaju posto mesta pod 2. ima malo (odlaze u penziju uglavnom tek kad riknu, a posto je taj zivot lagodan i bez stresa, to bude u kasnoj starosti), a sigurno nisi pod 7. i 8., a za 3-5 uglavnom ( nazalost ) ne treba nikakva skola, a kamoli studije fotografije (ali je potrebno ulaganje velikog kesha, strpljenje i veliko poznavanje tehnicke strane opreme koju koristis osim za svadbene fotografe za koje nije potrebno nista kod nas, osim da te znaju u selu i da budes zesci ljalja), ostaju ti opcije 1. ili 6., ili ne postoji pravi razlog zbog kojeg bi trebalo da studiras fotografiju (treba da studiras nesto sto ces poshtovati, sto ce te hraniti u zivotu i omoguciti da imas karijeru, stan, ishranis porodici i da se skines mami i tati sa grbace, a ne da celog zivota izdrzavaju "umetnika" ) sudeci po ovoj fotografiji, u TVOM najboljem interesu je da ti to ostane samo hobi. kao sto ja nemam karijeru u tenisu, stomatologiji i astronautici... Vidim je da se ovde odavno rasplamsala rasprava dok me nije bilo... Kao prvo, NISAM ZENSKO DRUGO - Imam 16 godina! Jel' to dovoljno?!
Baal Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 http://baalbehrit.deviantart.com/art/Water...enough-78726119 Sad iskopah ovo, pa rekoh da podelim sa vama.
Генеральный Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) Ево једна фотка за другаре из блока У ствари, две... Edited March 9, 2008 by Генерални
NećuDisplejNejm Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 prag...mada malo kriv,al mi se svidja
MissionVao Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ево једна фотка за другаре из блока У ствари, две... Uuuu ova prva ti je bash sexy
Генеральный Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 па и треба, ушутљена је у 'аутоматиц сехи' моду
blondie Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 (edited) Ево једна фотка за другаре из блока У ствари, две... fino kadriranokropirano, pogotovo druga evo nesto mojO sada: Preko puta moje barake Sacramento - negdje u dauntaunu Takodze dauntaun Jopet Jopet drugi dio Palme ili bukve Ulaz u park Kolega s fakulteta Fensi mishovi Orandzice Ljubicice Kolega i ja dijelimo rucak (ja slikala, kolega jeo) hard rok kafe Selo moje ravno Edited March 15, 2008 by blondie+bonjovi
marko.petrovic Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 eto je neka mrachna slika od pre neki dan iz centra Nisha. ova bela kola su bila umazana od blata/kishe pa su ovako kao da su nagorela u vatri hah. inace, nista posebno nemam da kazem za fotku, hm Hudini, izguglaj na netu "Erzurum" medju fotkama, to je poveci grad na severu Kurdistana gde su Turci od Jermenske crkve napravili medresu, glavna atrakcija iste su dva minareta nalik ovim kulama na tvojoj slici
AstralliS Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 eto je neka mrachna slika od pre neki dan iz centra Nisha. ova bela kola su bila umazana od blata/kishe pa su ovako kao da su nagorela u vatri hah. inace, nista posebno nemam da kazem za fotku, hm Od kad ovo stoji u Nišu? Hudini, izguglaj na netu "Erzurum" medju fotkama, to je poveci grad na severu Kurdistana gde su Turci od Jermenske crkve napravili medresu, glavna atrakcija iste su dva minareta nalik ovim kulama na tvojoj slici Erzurum... Grad koji se često pominje u Pamukovim romanima.
Recommended Posts